3856
Starcraft
-
tömeg, az szokott.
ha gondolod és hajlando vagy rá költeni, akkor gyere el. És igen, még a szállás költségét nem is tudod :D -
de ha már ottjárok hadd költekezzek 
majd sztem csak 20-a körül megyünk haverokkal megnézni tüzijátékot.. de persze még ez sem biztos...
nemtudom akkor szokott e valami akciózás lenni a mávnál. -
jo mondjuk az gáz hogy átszállás nélkül nem tudsz jönni, de ha nem egydül jössz, meg lehez oldani. Azt mondjuk nem tudom, diák vagy mivagy, a diákjegy 1,5k az odavissza 3000. -
Annyit megér nem?:) itt lakok Egomba egy köpésre Pestől, egy mozi alig jön ki 5 kból... -
jah mindenki pesti én meg az ország végén élek:D
mos tmost nézegettük haverral, ahoz h felmenjek , csak pestre, meg vissza, és esetleg költőpénz, az vagy 5kba fájna....vonattal. -
"mind a benzint"
apropo', te nem gyalog jossz?
-
:|
Itt mindenki fizet mindent, ugyanis mindenki önállo ember. Én is fizetem mind a szállást, mind a benzint, mind a kaját, s egyéb szorakozást, és mégis diákpénzböl élek. -
gg
a napi szallast mar meg sem "merem" emliteni... -.- -
ha ájjátok a útiköltséget, akkor én megyek:) -
Igenis billentyüzettel irányitok és épitek is rola. :P -
Nuki #2326 mitsoda logó ^^ -
Nuki #2325 ha azt billentyüzeten való játéknak mered nevezni amit csinálsz, nagyon sajnállak
:)
-
kitchi padavan
-
kezdöként tudj kattintani pontosan és finoman, ez a lényeg, ne rögtön azzal szöszmötölj, mit nyomj billentyün. Másrészt egy fajt tanulj meg igazán, a többit elég jol ismerned. (Ja és nem terranos vagyok :DDDD)
(Secrets of kicsiLight: idézem: Én lanon tanultam meg billentyün játszani, addig összes billentyüs vagdalkozásom az "A"-val valo moveolgatás volt. Egyedül zergekkel tudtam bármit is kezdeni, nálam lanon olyan hogy exp nem létezett, a reaver dropra pedig ugy néztem mint valami ufora. Mondhatni lanon tanultam meg sc-zni :D) -
az a baj hogy nemtudom nagyon, hogy mik ellen mik jók.
Meg zergeknél protosoknál bonyolult, van oyna egység amit fél orág kell keresnem mire megtallom mivel "épül" D:DD -
hetvegen felhivok mindenkit be'jb ^.^ -
gyere el lanra... garantaltan megtanulsz egy kicsit jatszani :D
(igaz kicsiLight? ^.^) -
most kapcs... "ajto"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd -
ha nem jon el, kinyirjuk(om) :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
jah, mert végre alhatsz? :D
hajaj, két szorolapozás között itt zajlanak a tekkek...
(Grizzly-Andrásrol tud valaki valamit? Ugye eljön?
)
-
Mi is várjuk nagyon :) Tegnap sikerült végre elintéznünk, hogy csütörtökön ne kelljen bejönnünk melózni... Elég necces volt, mert azt mondták, aznapra nem tudnak több szabit adni. Már csak azt kellene tudnunk, hogy hová kell menni :D -
izgulas kezdodik...
[varja a hetfo" delutant, de nagyon]
-
Nuki #2314 párhsz-es off volt na, ennyi :) -
miaz hogy normális? :O -
stfu...
gtfo ha nem viselkedsz normalisan -.- -
nem köszi^^.
és te a szmájlitopikba? -
nem akartok atmenni a gagyipotter(-> 
) topikba?

-
én is:) igaz hogy a jegyet nem oda vettem, hanem egy kedvezményesre:D -
nyár végén lesz. tavaly is akkor volt.... oszt pont olyan filrme mentem ami nem volt kedvezményes:@@ -
Nuki #2307 nem egyértelmű szerintem... hiszen nem minden úgy alakult a félvér hercegben sem, ahogy gondoltuk volna... :P
de a vége igazán butaság, felelőtlenül döntenek szerintem nagyon... -
:) nem a könyvből derül ki hogy ki hal meg! csak azt rebesgetik hogy ebben ketten meghalnak, vajon kik?:o :D -
Nuki #2305 SPOILER TE44:D
bence még nem olvasta őket, csak nézi... :)
#2298: az a 'szoktunk' az ami legközelebb van: Lurdy Ház, vagy Sugár.
#2299: nem tudom :\ nekem gyerekborítós is jó ^^ -
hogy érted hogy egyestés? a herripotter 2 napig tart?:O:)
igazából a könyv az érdekes mert most derül ki hogy meghal e herri vagy ha nem akkor ki -
moziünnep mikor lesz? nem fél éve volt kb?:) -
transformesre nekem nem sok kedvem vót menni. majd mozi ünnepkor, akkor ugyis olcsobb.addig megkibirom. de lehet akkor sem, feliratos, nincs kedvem olvasni:)
viszont shrek3-at lehet a héten megyek megnézem:) de lehet jövőhét lesz belőle:S -
majd msnen küldözd már át plz azt a két replayt, kiváncsi vagyok, mit csináltatok :D -
transformersen már tul vgayunk :D
látványos film, de igazábol egyestés kis film, habár ennek ellenére nagyon jo. (YYY) -
apropó hp, nem mintha nagy fan lennék, egyik könyvet se olvastam el 1nél többször (igaz mindet elolvastam), nem tudjátok hogy hol lehet jó időben felnőtt kiadós borítóval megkapni ? alexandrában láttam hogy lesz, de a borito kétséges, majd holnap felhivom őket.. -
hova szoktatok menni?
egyébként én szerintem a tranfsormerst nézem meg majd elöször, nemsokára ha végre lesz időm, mert azt mondják hogy nagyon jó. -
mos tnéztem meg a második at ( csak az van meg meg az uccso)
ott mikro egysezser egy svc odamnet, még csak 1 katonád volt:d én meg azt hittem azmár valami másik bázisod:D nem mertem menni. pedig tán a kékeknek aki megott votl egy köpésre már volt is katonája.