Starcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(loál outro<#eljen>#eljen>-mocskos zergfanatikus<#idiota>#idiota>)
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Jelölj ki 12-t és ctrl+1, másik 12 ctrl+2 így késõbb egyetlen gombnyomással ki tudod õket választani.
A scourge nem tud földre támadni gondolom észrevetted. 48 hidrával meg lazán nyerned kéne az egész pályát, annyival lehetetlen(!) elveszteni. Valamit nagyon szarul csinálsz. Egyböl a templomra menj, és irányitsd a hidrákat, hogy löje a támado egységeket meg a "tornyokat" (namire rájöttem ez mi akar lenni....-photon cannon-...)
a templomnál meg tornoyk is vannak :S
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
De egyböl sosem, legalább 2 lövés kell minden épületnek. Egyedül a terran turretet intéz el 12 darab 1 lövésböl, ugyanis ha jol emlékszem, 20as alapsebzése van, ami 12*20=240. Tehát 1 lövés 12töl ennyit üt. Protossoktol semmit nem intézel el 1 lövésböl.
És igen, azt mondtam én, ami "kettöt termel egyböl"..
Csak hogy ne legyen képzavar, a gyûjtögetést legalább egy tucat drone-al csináld és a sok hydra = több tucat, 12 db nem számít soknak, 48 db már kellemes mennyiség <#hehe>#hehe>
(már csak azért mert nehezen tudom elképzelni hogy hogyan lehet azt a pályát elveszteni)
A templomosnál pedig csinálsz egy kicsi védelmet ami megvédi a bázisod és ötszázmilliohatszázhatvanezer zerglinngel rárohansz a templomra és hiába van Archonja, nem fogja tudni megvédeni :D
aki koveti a pro eletet!
en most dobtam egy hatast... :D
Julyzerg (tehZerggod) SKT1ben van!!!44
kocsog MBC kirugta, pedig a csapat motorja-lelke es nyeros(fejos)tehene vót...
IJ... SKT1 rulz(hehe eddig is kedvencem vót) ^^ (defura :D)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd
ezen olyan jot rohogtem :DDDddd
loal legdurvabb egyseg ami letezik... Terran ellen total gyilkos, nemhiaba vannak kihegyezve a prok, hogy minnel gyorsabb timinggal ragyurjanak a defiler zabalasara... zaba,zaba+swarm+zaba,zaba swarm
terran mehet kocsikazni... :D
plaguerol mar nem is beszelek... control MMre radobsz egy plaguet es akar egy gyenge flankkal is bezuzod a partyt :D gg
gg
amugy temahoz mass kerri ellen talan muta-devo vagy masshydra hatasos, de inkabb masshydra... ;)
A dark swarm alatt lévõ egységek teljes immunitást kapnak a távolsági fegyverek ellen, csak közelharc, spell és splash damage sebezheti õket.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
söt a firebatoktol is elég két ling, söt több is képzeld el :P
ha jol csinalja a zember szegeny DT meg sem tudja karcolni 1ik hydrat sem :P
most mondjatok azt, hogy nem vagyok kecirendes ^.^
-najo Python Zé palya :P
-Shine meg igazabol Mechamagus... szal neki tukor meg a P ellen megy jol :P
-nem tud tobb kifogast <#idiota>#idiota>
Ennyi.
de van mikro fogja nmagát és õ maga mozdul el, gondolom támadják. aztán meg az az õr lelép. ahelyett hogy közölné a gép hogy megtámadták.
mi 4 napot leszunk egy kulturalt kis nyaraloban: ejszaka/2K/fo"
csaladias hangulat-kockulas^^-teraszos kiulos dumalgatos, van kis kertresz mekk van szalonnasutesre is lehetoseg mek ilyenek ^.^
gg
:P
van a fõbázis, plusz két hely, ahol figyelõk vannak, és figyelni kell valami õröket, hogy ne szökjenek el. de akár mit csinálok egyszer csak kiirja hogy egy õr elszökött.
megpróbálkoztam a videó alapján de ott olyan szinten gyorsan csinálja, azt se látom mit épít, meg miylen egységeket jelölt ki, stb, hogy huhhh:S
ráadásul neki fel sem jön h egy õr megszökne, pedig ugyanazt csináltam, emberekkel ott voltam ahol õ:S
akkor mégis hogy csináljammeg ezt a pályát?
(bár furcsa, nem vittem végig, de már választható a 9es:D)
iken, jol olvastatok... es "MÁSZT SZÍÍÍ" a video, mert Gorush funnak tuno akcioja elvileg interjujaban elmondasa alapjan kokemeny erre a mapra szant gyoztes taktikanak szanta :DDDDDDDDDDDDD
(hulye jútúb miatt kellett vagni a meccset)
latszik profik vagytok <#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
de én csak a singlet nyoom, suliba meg multi, csak tul sokáig tart, azt meg nem írta le senki h kell betölteni és igy nem tudjuk
najo van egy-két embernek de azért most az SC2es láz mijatt mindenki elöjön azzal hogy igyugy játszana neten csakhát "lusta vagyok kiadni 2000 forintot a kezemböl, esetleg mostmár 3000et, hogy meglegyen eredetiben". ...