3856
Starcraft
-
#2416 szerintem inkabb az ilyenekrol kene beszelgetni, hogy:
HAHAHAHA TEH IGAZSAG!!!!!4444!!!4
Tegnapi Ongamenet Dual tournament -> Bisu(megamajer2ikvagyokalistanesfrissMSLgyoztesgecáj-MBC team) vs Julyzerg(kib@sztak MBCtol a surmok most SKT1) 0-1 TEH PÓNIDZS!!!4!!!445
majd a csoport"dontoben" megverte ugyancsak volt csapattarsat Sharkot(Z)... (Shark a mostansag nagyon jol teljesito FirebatHerot(T) verte meg par perc alatt!!!444 :Oooo )
ez pwned megint a kákszákő MBCnek
Julyzerg(fortehwin^^)-MBC 2-0 -
Nuki #2415 tényleg ismered? :D dejó!
tök jó kis filmet forgatott, az én Notebookomon kellett megvágnia a filmjét, és most kéne valahogy odajuttatnom neki a dévédéjét (ugyanabban a filmes-fotós alkotótáborban volt mint én :) -
Nuki #2414 jobb mint arról vitatkozni hogy.... :) -
#2413 gyerekek ezt nem lehetne MSNen? -.- -
#2412 jól tudtad, mérnök infó, de szerintem elég közeli a két szak, van néhány volt osztálytársam prog-on, és a tárgyak is nagyon hasonlóak. meg végülis amiket irtam azok sztem reál szakok többségére igazak nem csak infora. -
#2411 Kösz a tanácsokat :) Nem is tudtam, hogy Te progra jársz... Azt hittem, mérnök infóra. -
#2410 thanks in advance:)
nem akarok okoskodni, de nekem az a tapasztalatom 1 év után, rövidre fogva, hogy tényleg nem könnyü szak, és sokszor az anyag, és a zhban/vizsgában néhány feladat elég nehéz: viszont ezt ellensulyozza, hogy lényegében ha megvan a kettesed, ami közel 30-40% akkor már jó vagy. Ha saját magamnak adnék tanácsot igy egy év után, akkor azt mondanám, hogy mindig meg kell találni, hogy mi az amit érdemes megtanulni, és mi az a része az anyagnak ami irreálisan nehéz ahhoz hogy megérje a befektetett munkát (ezt legkönnyebb előző évek zh-soraiból leszürni, azokat mindig érdemes megnézni). Valamint jo, ha folyamatosan tisztában vagy az anyaggal, mivel ez nem bölcsész szak, 1 délután nem nagyon lehet felkészülni a zhk-ra. de ha ezeket az ember szem előtt tartja akkor nincs para:) -
#2409 Majd írok review-t Neked az 1. félév után:) Állítólag a matek kicsit húzós. -
#2408 van/lesz néhány ismerösöm arrafelé, kiváncsi vagyok mi a benyomásod róla, még az is lehet hogy átjelentkezek oda, ha nagyon keserves lesz a fizika itt. -
#2407 Nem is igazán szomorkodom miatta :) Igazából a 2 hely egyenértékű volt a szememben, csak most nem mérnök infót fogok tanulni, hanem programozást. -
Spica #2406 lehet jobban is jársz vele, mert ott kisebb a szívás :) -
Spica #2405 ja és onnan láttam, hogy megnéztem a ponthatárokat és nektek több volt, igen emlékeztem rá. cseles mI? :D
Dóriét mondjuk nem tudtam. -
#2404 Engem nem vettek fel a BME-re, az ELTE-re megyek. -
Spica #2403 hoho dehogynem!!! egyik első ismerősöm az egyetemről :)
hehe kicsi a világ. -
Nuki #2402 á de csak 1 év múlva... ;(
honnan láttad? :P
ja, viszont egy táborban voltam egy másodéves VIK-essel, Lányi Dávidnak hívják.. nem ismeritek? -
Spica #2401 na látom mindenkit felvettek, jöttök rontani a BME-t. :D -
Nuki #2400 csoki, megjöttem ANALÓGOS fotóstáborból... ^^ -
#2399 johat retardZsolti kitesz magaert hszrol-hszre :DDDDDDDDDDDDDDDDd -
Spica #2398 jaj, találtam valamit:
http://sc.replays.hu/forum.php?forum=2&page=1&msg=26802
204-es komment. bravúros, és vannak ilyen emberek.. :) -
#2397 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd -
#2396 szerinted ez az apm már mérhetö? -
#2395 vót ma' -
#2394 Ilyen kütyüje van valakinek? :D -
#2393 jolvan ne kotekedj... 10ikek lettek a pantechel, biztos tok jok!
egy meg nem ertett csapat -
Spica #2392 de a hanbit szar mi? :D
igaz ez csak 1 ember, de ÉÉÉS? :P -
#2391 ja, atom zerg power, 0-2rol felhozni 3-2re azért nagy teljesitmény kell. Orbitális csaták, hatalmas tekkelések, oltári meccs volt -
#2390 2:0 ról nyerte meg a z, mentálisan gyengült le -
#2389 nah Bencevel megneztuk nagyteven az OSL dontot pizza es udito kereteben...
loal kecseg zerg nyert !!4!!!444444!!44444 grrrrrrrrrrrrrrr
nyert az a fattyu GGplay :CCCCCCccccccccc -
#2388 akoris zsir 10ikek holtversenyben... vegulis :P a 12bol :P
es igenis fontos a proliiig is(lol az egesz csapat nem lehet eredmenyes msl/oslben ezert is van proliiig is, es ott a csapatmunka szamit... szal van 1-2 jo jatekosuk, de amugy total ratyik :D)... mindenkinek megvan a szerepe a csapatnal es Pretty eddigi gyozelmeibol eleg durva skalkopat begyujtott :P
szal ennyi :P -
Spica #2387 igen és egyéniben is alakított már?
amúgy reachnek meg flashnek éppenséggel volt dolga mostanság msl/osl terén :)
és a prok köztudott, hogy a proleaguera koncentrálnak legkevésbé. lásd egyik előző szezonban a ktf is a nyolcadik lett..
a hanbit meg akkor se szar csapat :) -
#2386 hehe megint igazam volt(most nezem a lemaradasokat)...
lanon amirol beszelgettunk: :P
te mondtad ezeket:
Hanbit jo csapat vs vegulis 11ik helyen allnak :P
Pretty szar jatekos vs vegulis most alazta meg Reachet(!) PvPben es stabil 2ik Proleaugeben a win/loose tablazaton Sea mogott :P
es ÁSZ meccsen megint bedoptak Prettyt FLash elleneben... ott is WIN ^^
-
Nuki #2385 egyértelmű hogy igen, miért valaki feltételezte az ellentétét?! :D -
#2384 muhahhloalnéééééééééééégy
UDv Feco! ^^
---
ehh mozst volt idom vegignezni az MSL dontot sracok!
Bisu(P,MBCGame)-Stork(P,Samsung-KHAN) 3-2
penzdijak: Bisu 50 milko* KOREAI WON - Stork 20 milko** KOREAI WON
ezert eskuszom erdemes masskockulni
*ha jol szamolom mozst: 9.720.000 HUF
** ha jol szamolom mozst: 3.880.000 HUF -
Nuki #2383 :DD
gonosz leszek: addig jó, amíg egy újreg nem tudja hogy hogy kell új topikot nyitni :P -
#2382 Ööö, hali! Még újrekk vagyok, nem tudjátok, hogy hol nyithatok 'help'-topicot? :P -
#2381 fennvannak a kepk...
2ik loalis lan :Ð
-
Nuki #2380 #2354: igen kispest. most állítják az aranyszobrodat.
#2354: mi meg csézni. :D
#2371: igenis az ötből 3 jól sikerült 1-et elégettünk, 1 meg túl kevés idejig volt benn... :P
és máskérdés hogy marha sokat dolgoztam vele!! -
#2379 :D:D:D:D -
#2378 legalabb ne oktass ki engem olyan dolgokrol amirol egy poppet tobbet tudok mint te... :P
ez olyan lenne, mintha en eroskodnek egy kemiai folyamatrol amit nem helyesen vezettel le :P -
#2377 jaj haggyadmá magadat. Erösködhetsz felölem, engem nagyon nem érdekel. Inkább fejezzük be. GG.