3856
Starcraft
  • Lammer
    szerintem inkabb az ilyenekrol kene beszelgetni, hogy:

HAHAHAHA TEH IGAZSAG!!!!!4444!!!4

Tegnapi Ongamenet Dual tournament -> Bisu(megamajer2ikvagyokalistanesfrissMSLgyoztesgecáj-MBC team) vs Julyzerg(kib@sztak MBCtol a surmok most SKT1) 0-1 TEH PÓNIDZS!!!4!!!445
    majd a csoport"dontoben" megverte ugyancsak volt csapattarsat Sharkot(Z)... (Shark a mostansag nagyon jol teljesito FirebatHerot(T) verte meg par perc alatt!!!444 :Oooo )

ez pwned megint a kákszákő MBCnek
    Julyzerg(fortehwin^^)-MBC 2-0
  • Nuki
    tényleg ismered? :D dejó!
    tök jó kis filmet forgatott, az én Notebookomon kellett megvágnia a filmjét, és most kéne valahogy odajuttatnom neki a dévédéjét (ugyanabban a filmes-fotós alkotótáborban volt mint én :)
  • Nuki
    jobb mint arról vitatkozni hogy.... :)
  • Lammer
    gyerekek ezt nem lehetne MSNen? -.-
  • grizzly21
    jól tudtad, mérnök infó, de szerintem elég közeli a két szak, van néhány volt osztálytársam prog-on, és a tárgyak is nagyon hasonlóak. meg végülis amiket irtam azok sztem reál szakok többségére igazak nem csak infora.
  • koryne
    Kösz a tanácsokat :) Nem is tudtam, hogy Te progra jársz... Azt hittem, mérnök infóra.
  • grizzly21
    thanks in advance:)

nem akarok okoskodni, de nekem az a tapasztalatom 1 év után, rövidre fogva, hogy tényleg nem könnyü szak, és sokszor az anyag, és a zhban/vizsgában néhány feladat elég nehéz: viszont ezt ellensulyozza, hogy lényegében ha megvan a kettesed, ami közel 30-40% akkor már jó vagy. Ha saját magamnak adnék tanácsot igy egy év után, akkor azt mondanám, hogy mindig meg kell találni, hogy mi az amit érdemes megtanulni, és mi az a része az anyagnak ami irreálisan nehéz ahhoz hogy megérje a befektetett munkát (ezt legkönnyebb előző évek zh-soraiból leszürni, azokat mindig érdemes megnézni). Valamint jo, ha folyamatosan tisztában vagy az anyaggal, mivel ez nem bölcsész szak, 1 délután nem nagyon lehet felkészülni a zhk-ra. de ha ezeket az ember szem előtt tartja akkor nincs para:)
  • koryne
    Majd írok review-t Neked az 1. félév után:) Állítólag a matek kicsit húzós.
  • grizzly21
    van/lesz néhány ismerösöm arrafelé, kiváncsi vagyok mi a benyomásod róla, még az is lehet hogy átjelentkezek oda, ha nagyon keserves lesz a fizika itt.
  • koryne
    Nem is igazán szomorkodom miatta :) Igazából a 2 hely egyenértékű volt a szememben, csak most nem mérnök infót fogok tanulni, hanem programozást.
  • Spica
    lehet jobban is jársz vele, mert ott kisebb a szívás :)
  • Spica
    ja és onnan láttam, hogy megnéztem a ponthatárokat és nektek több volt, igen emlékeztem rá. cseles mI? :D

Dóriét mondjuk nem tudtam.
  • koryne
    Engem nem vettek fel a BME-re, az ELTE-re megyek.
  • Spica
    hoho dehogynem!!! egyik első ismerősöm az egyetemről :)

hehe kicsi a világ.
  • Nuki
    á de csak 1 év múlva... ;(
    honnan láttad? :P

ja, viszont egy táborban voltam egy másodéves VIK-essel, Lányi Dávidnak hívják.. nem ismeritek?
  • Spica
    na látom mindenkit felvettek, jöttök rontani a BME-t. :D
  • Nuki
    csoki, megjöttem ANALÓGOS fotóstáborból... ^^
  • Lammer
    johat retardZsolti kitesz magaert hszrol-hszre :DDDDDDDDDDDDDDDDd
  • Spica
    jaj, találtam valamit:

http://sc.replays.hu/forum.php?forum=2&page=1&msg=26802

204-es komment. bravúros, és vannak ilyen emberek.. :)
  • Lammer
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd
  • light00
    szerinted ez az apm már mérhetö?
  • Lammer
    vót ma'
  • Beast Machine
    Ilyen kütyüje van valakinek? :D
  • Lammer
    jolvan ne kotekedj... 10ikek lettek a pantechel, biztos tok jok!

egy meg nem ertett csapat
  • Spica
    de a hanbit szar mi? :D
    igaz ez csak 1 ember, de ÉÉÉS? :P
  • light00
    ja, atom zerg power, 0-2rol felhozni 3-2re azért nagy teljesitmény kell. Orbitális csaták, hatalmas tekkelések, oltári meccs volt
  • grizzly21
    2:0 ról nyerte meg a z, mentálisan gyengült le
  • Lammer
    nah Bencevel megneztuk nagyteven az OSL dontot pizza es udito kereteben...
    loal kecseg zerg nyert !!4!!!444444!!44444 grrrrrrrrrrrrrrr

nyert az a fattyu GGplay :CCCCCCccccccccc
  • Lammer
    akoris zsir 10ikek holtversenyben... vegulis :P a 12bol :P

es igenis fontos a proliiig is(lol az egesz csapat nem lehet eredmenyes msl/oslben ezert is van proliiig is, es ott a csapatmunka szamit... szal van 1-2 jo jatekosuk, de amugy total ratyik :D)... mindenkinek megvan a szerepe a csapatnal es Pretty eddigi gyozelmeibol eleg durva skalkopat begyujtott :P

szal ennyi :P
  • Spica
    igen és egyéniben is alakított már?

amúgy reachnek meg flashnek éppenséggel volt dolga mostanság msl/osl terén :)
    és a prok köztudott, hogy a proleaguera koncentrálnak legkevésbé. lásd egyik előző szezonban a ktf is a nyolcadik lett..

a hanbit meg akkor se szar csapat :)
  • Lammer
    hehe megint igazam volt(most nezem a lemaradasokat)...
    lanon amirol beszelgettunk: :P
    te mondtad ezeket:
    Hanbit jo csapat vs vegulis 11ik helyen allnak :P
    Pretty szar jatekos vs vegulis most alazta meg Reachet(!) PvPben es stabil 2ik Proleaugeben a win/loose tablazaton Sea mogott :P
    es ÁSZ meccsen megint bedoptak Prettyt FLash elleneben... ott is WIN ^^
  • Nuki
    egyértelmű hogy igen, miért valaki feltételezte az ellentétét?! :D
  • Lammer
    muhahhloalnéééééééééééégy

UDv Feco! ^^

---
    ehh mozst volt idom vegignezni az MSL dontot sracok!

Bisu(P,MBCGame)-Stork(P,Samsung-KHAN) 3-2

penzdijak: Bisu 50 milko* KOREAI WON - Stork 20 milko** KOREAI WON

ezert eskuszom erdemes masskockulni

*ha jol szamolom mozst: 9.720.000 HUF
    ** ha jol szamolom mozst: 3.880.000 HUF
  • Nuki
    :DD
    gonosz leszek: addig jó, amíg egy újreg nem tudja hogy hogy kell új topikot nyitni :P
  • Terensz
    Ööö, hali! Még újrekk vagyok, nem tudjátok, hogy hol nyithatok 'help'-topicot? :P
  • Lammer
    fennvannak a kepk...
    2ik loalis lan :Ð
  • Nuki
    #2354: igen kispest. most állítják az aranyszobrodat.

#2354: mi meg csézni. :D

#2371: igenis az ötből 3 jól sikerült 1-et elégettünk, 1 meg túl kevés idejig volt benn... :P
    és máskérdés hogy marha sokat dolgoztam vele!!
  • Istencsászár
    :D:D:D:D
  • Lammer
    legalabb ne oktass ki engem olyan dolgokrol amirol egy poppet tobbet tudok mint te... :P
    ez olyan lenne, mintha en eroskodnek egy kemiai folyamatrol amit nem helyesen vezettel le :P
  • light00
    jaj haggyadmá magadat. Erösködhetsz felölem, engem nagyon nem érdekel. Inkább fejezzük be. GG.