3856
Starcraft
  • light00
    ööööizé, csak ugye szokatlan helyen volt a billentyüzet, és nem találtam a gombokat, és szoval...

(én 5:17re emlékszem :P)
  • Lammer
    most nezegettem Bwchartot!

2ik lan 3 legnagyobb APM ertekei: (!!!)

1. Light00 ..... 233
    2. Light00 ..... 131
    3. Lammer ... 122

ki is az APMfreak?
  • Lammer
    aaaaaaaaaaaa!
    rosszul emlexem... nem 5.31 hanem 5.07 -.-

Lammer: 5 perc 07 masodperc, APM: 120, hitelesito szemely: Light00, replay elmentve...
  • Lammer
    nah eleg az offbol :D

sazlé indul egy uj total LOAL kupa :Ð

ma Bencenek raktam ossze a gepet, es install kozben volt szo szerint 5 perc szunet(moncsimon visszavaltottam a gepemre)... Lokin 1.02(melee-ben)meginditottam egy ZvT meccset gep ellen... mondom loalkodok... jot rohogtunk Bencevel...
    aztan most igy fejembe szallt egy eleg loal 5let...

rendezzunk ilyen "ki veri meg a gepet leghamarabb" CONTESTET! :DDD

szabalyok:
    -csak 1X lehet probalkozni! azaz maganzoba lehet probalkozni otthon, de "hivatalosan" csak 1 meccs szamit amikor eloszor obsok jelen vannak es figyelik a meccset
    -minden "meccsen" minimum 1 ember obsol... a minimum szo azert van, mert 2 emberrel mar nehezebb "megbeszelni" hogy most ez nem az elso meccs... szal idealisabb a tobb ember :D
    -mindig kituzunk egy felallast, tehat PvT, Loki contest... akkor ertelemszeruen a jatekos Protossal van a gep Terrannal... es a palya Loki 1.02 peldaul!

TEHAT!

ZvT, Loki loalgepvero CONTEST: :DDddddddddd

eddig:
    -Lammer: 5 perc 31 masodperc, APM: 120, hitelesito szemely: Light00, replay elmentve...

neten folyt kov. :D
  • Nuki
    azaz magyarország,értem
    grat :)

(de nem tud számolni)
  • light00
    hát ez egy hosszu és vicces történet, eredetileg csak egy videjokártyát akartam, mert az enyém ugye tönkrement. Na ebböl lett alaplap+proci+táp...
    aztán majd havonta mikor lesz pénz jön a többi upgrade.
    a helyet inkább ne kérdezd, csak képzeld el: Moricz-Polus-Ujpest-központ háromszög :DDDDDDDDD
    (a mosogépnek nagyfordulatszáma van ám )
  • Nuki
    most mit-hogy vettetek? új alaplap-memória? hol?

(aztnem, csak olyat ami 100-nál tovább el tud számolni, és kivéve mikrohullámú sütő.)
  • light00
    nagyon aranyos, már gügyög és magátol szopik....ja de téged a gép érdekel...nagyon édes, videokártya integrált de igyis szétalázza azt ami volt (128 mb loál) :D
    néha-néha ütközök kompatibilitási problémákba, de nem nagy gondot okoz, igy nem is nagyon érdekel. ami jo, hogy állati gyors, eddig mindenböl kilépett, ha az exitre nyomtam, mikor még szinte az egérröl fel sem emeltem az ujjam :o
    majd egyszer gyere át és te is imádhatod itt :DDDDDDDDd

(a mosogépet is? :o)
  • Nuki
    szóval ilyen sc2 kompatibilis gépet rakosgattatok, értem :)

hogy fut a baba? ^^

(énis szerelgettem, csak én hugicám gépét javítgattam, meg megcsodáltam belülről egy porszívó társaságával az összes lakásban lévő gépet ^^ )
  • light00
    (ezért nem hivtalak ma hogy nézzünk munkát :$)
  • light00
    az nem csiga hanem giga te buta :P
    igen, ma megvendégeltem magam egy skizo procival, aztán adtam a Gáborkának egy egész napos mulatságot, mire összerakta müködöképesre....itthon meg fojtattam :DDDDDDDDDD
  • Lammer
    jah kisBencenek ma raktam ossze, dualkoooooooooor E2160as proci, meg 1 csiga ddr2 :P
  • Nuki
    uj gép?
  • light00
    áhh....mester...
    Aranyos, aranyos meg angolos, de már kezdem pofásitani. Már vannak rajta pöttyös meg hosszu magánhangzok, csak az y-t még mindig keveri a z-vel :DD
  • Lammer
    na milyen az uj gep? ^^
  • light00
    nem agy kell, ész....ilyeneket nem is kérdezgetek, miét nem jut az agyamba, mert valaki tényleg komolyan gondolja és megteszi...viz....jég....KÁD :S
  • Nuki
    növessz agyat
  • light00
    Affene. Hogy nekem ilyenek mért nem jutnak eszembe? :\
  • Nuki
    kád? hideg víz?
    jégkockák?
  • light00
    gondoltam rá. de elvetettem, mert nincsen slagunk itthon
  • Nuki
    tekerd körbe slaggal és nyisd meg a hideg vizet a slagon. tadamm.
  • light00
    ehh. csak egy prociventillátor van rajta, most mért mondod? :D
  • grizzly21
    hát persze, mert eltakarja a ventillátor
  • light00
    söt, továbbmegyek, még a videokártyát sem látja a gép. :\
  • light00
    elkellett :D
    (és azota csak rombolok itthon. raktam a videokártyámra egy müködö ventillátort, és azota nem látja a monitoromat :o)
  • Nuki
    de. D:
  • Lammer
    asztaQrva
    nalam lenyomtal egy lajtos 12 orat, oszt otthon folytattad???
    nemrossz :DDDDDDDDDDDDDDDDdddd
  • Lammer
    mozst irigykecc A'zmek?
  • Nuki
    Gondolod érdekel valakit is, meddig huncutkodtok tájniliszkkel?
  • light00
    11:28kor már sorbanálltam a kötelező befizetésénél :D
    És mégegyszer zényleg kösz mindent, nagyon rendes dolog volt töled. Itthon rögtön dobtam is egy szunyát eddig :)
  • Lammer
    Bence most ment haza
  • Nuki
    hái hái, másztá.
  • Spica
    na nézzétek meg savior-ra döntő második meccsét és ássa el az magát, aki nem érti, hogy mi a fasznak rakott középre 2gw-t lingező ellen
  • Lammer
    Puzi Savior eddig dontos -,-

katt Blizzcon07es bracketre

GOGO vannak replayek is! (ez ugye nagy szam, hogy megadatik a halandonak a PRO REPLAY!!44!!!445)
  • Nuki
    én a bundameccsre gondoltam :)
  • Lammer
    szerinted???
    ofkorsz a bundameccsen kivul nagyon is sokat...
  • Nuki
    meg se nézem :P ilyenekből lehet tanulni valamit?
  • Lammer
    jajjjjjdeszanalmas volt...
    amilyen ZvPt levagott a tovabbjutasert Shark... hat ha nem volt Bunda akkor semmi... erdemes megnezni a meccseket... -,-
    csomo unitot beoletett, baszki bevitt 2 defilert oletesbe... meg egy csomoszor mintha nem lett volna unitcontrollja... szani
    meg* lehet tekinteni, nem beszelek a levego"be...

vegulis a megahero Bisu csapattarspajtinak tovabb kellett jutnia a 2ik helyen, ego" lett volna ha kiesik, GRAT!

()

(*vegulis az 5os fajl a lenyeg, aki csak erre kivancsi, pipalja nullara a tobbi fajlt, igy pikkpakk lejon)
  • Lammer
    vagyinkabb ilyenekrol? -.-

egy kis 25 seces Firebathero FPVOD... egesz kellemes sebesseggel nyomja :]
  • Nuki
    András már odais beette magát a hülye neveivel? !!