Starcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
LÁL 😄DDDDDDDDDDDDd
hulyek fatytok xDDDDDDDDDDDDDDDD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

light00
mét csak billentyüzik elftársnéni? najo itt se vagyok^^

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

ugyanott ezt, lehet elemezgetni miért hibás a kép 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

ez nem én voltam, csak találtam 😄

vihetek nektek tunéziából hozott pop-válogatást (valszeg arab nyelvü😊 vagy cseh pánk-zenekar cédét 😄 na?

light00
nem, hanem a gyözike-páko duett cédéimet, de ez nem topiktéma 😛
Ne félj, nem zavarok majd sokat, csak két mikrozásod között odasétálok a villanyorához és véletlenül lekapcsolom :C

Lammer
miert?
te jossz? :o

milyen cdket? lagzi lajcsit, meg mario a harmonikast?
<#hehe><#bee1>

light00
Kerek egy honap lanig!
Ki hogy készül? Megtaláltam a cédéimet 😊

grizzly21
bocs, nem tau cross, de mindegy, a lényeg hogy expet lezárja

Lammer
Ma's 😛

Bisu VS Canata FPVOD!!!!!4444

csak neked, csak itt, csak most ^.^
(friss feltoltesem ^.^)

grizzly21
replays.hu-n keress rá replay-t, vagy teamliquid-en vod-ot, mostanában szinte mindenki igy játszik. direkt irtam, hogy pályafüggö, nyilván lt-t nem tudod lezárni az expet.
közben találtam youtube-on is egyet kettõt:

itt hasonlo van csak nem zárja le, mert nem olyan a pálya

ez is olyasmi

bár itt trüközzések is vannak, és nem néztem õket végigg..
konkrétan itt nem is expelnek ahogy nézem, Tau Cross, és Arkadia II ami jo map erre a tekkre

Szerintem játszuk el a szituációt saját magunk, úgy érdekesebb a dolog.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

csuszi
úgy érttem valaki játszott hasonló meccset, és van róla demója, vagy látott már ilyen meccset egy site-on és ott van demo stb stb...ez olyan érdekes felvetés??😊😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Úgyérted próbáljuk meg a dolgot lemodellezni?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

csuszi
errõl egy repet megnéznék... valaki?

csuszi
hm...én csak régen voltam nagy sc-és, 90-es évek vége, de fõleg lt-én mentek a meccsek. nem inkább 3 zela zárja a feljárót (hold position), addig meg a probe-ok és 1 zela is elég, ha ügyesen mikrozik a védõ.
aztán zelak maradnak feljárónál, oszt mehet bármi, reaver drop vagy mittomén, bármerre a tech

Lammer
nah vagyok sracok :/

amugy Spica jol leirta a lenyeget, nincs hozzafuznivalom...

<#finom>

light00
nemá' :\
hijába tekkeltem én lanra hiper-örlirást??? o_O

grizzly21
sztem teljesen jókat mondtál😊

egyébként mostanában divat, ha olyan a pálya, hogy az elsõ pylont már rögtön ugy veszed hogy lezárd majd a egy GW-el meg Forge-al a bejáratot a mainre+expre. Tehát ennek a BOja valami olyasmi, hogy 8/9 pylon, utána pedig sok lehetõség közül választhatsz, érdemes figyelni hogy a zerg mikor rakta le a pool-t és aszerint:
-rögtön exp, ha késõn (utána forge és gw)
-ha korán akkor pedig forge és GW, ezek után 1 cannon és 1 zealot, amivel már igy teljesen lezárod a lingek utját, utána pedig az exp. Itt arra kell vigyázni hogy a cannon belül legyen, tehát elérje a lingeket, ha elkezdik csapkodni a falad, de a lingek nem érik el. Ezután tekkelsz elõször Sgate, majd revó és ha összegyül belül esetleg néhány unit ami nem fér ki akkor a falat is meg lehet bontani

hmm na de rush idején még nincs mindkettõ kész, jó esetben két cannon vagy egy zila áll szemben 6 linggel. választani kell:

gw esetében mindenképpen olyan helyen kell védekezni lingek ellen, ahol nem lehet jól kihasználni a lingek gyorsaságát, vagyis rámpán, hídon, bánya közelében stb. továbbá a helyet tovább érdemes csökkenteni a pylon és a gw megfelelõ elhelyezésével. ezután két zilával és 3-4 próbbal simán lehet fogni egy lingrusht csak mindig figyelni kell a zila életét, mert õt nem vesztheted el. egy zilottal sem lehetetlen a dolog, csak jobban kell kezelni szegénykét.

forge esetében meg arra kell figyelni, hogy a cannák (max 2-3) lefogják a védeni kivánt területet. kicsit veszélyes a távoli feljáróba / szûkületbe cannonozni egybõl, mert vesztesz ezzel jópár másodpercet. a cannonok ugyan halálbiztos védelmet adnak a lingrush ellen, de nagyon költséges az eféle védekezés ezért jó ha ezt egyesíted egy earlyexppel vagy egy gw elõtti sunyi-fegyverupgrade-del (hatásos!)😊

nekem továbbá néha bejön a gw + battery kezdés is, ekkor az elsõ gw-t hamar kell lerakni, hogy legyen ideje elkészülnie a batterynek, elõnye természetesen, hogy könnyebb lefolytatni a csatát (1 zilával és pár próbbal)ha fel tudod tölteni a zila pajzsát 😊

elvileg az is lehetséges, hogy zealotot és cannát se veszel, hanem csak a batteryben bízol és/vagy a próbokkal szétlökögeted a lingeket a gather parancssal és közben attackolsz. bár ezt mint újoncnak nem javaslom, mert kell egy kis ügyesség hozzá. viszont elõbb lesz pénzed 2ik gw-re vagy cybcore-ra, amivel elõnyt csináltál, tetemeset.

na de grizz jobban ért hozzá, majd õ megmondja a frankót 😊
light00

Az nem volt egyszerü 😄
Srácon azért láttam hogy figyeli a beszélgetésünk, dw azt hittem, a tipikus "a sok hülye computerbuzi már itt is nyomja a hülyeséget". Hát mit ne mondjak, mikor nekiált ö is, nagyon meglepödtem 😄
mondta, mind2öt probálta, de tul késön jöttek, hogy fogná. okoskodtunk próbbal, meg ijenekkel, reméljük hasznát veszi...és persze elirányitottuk ide 😊

igen más nem-nagyon elképzelhetõ az idõ (és pénz) szegénysége miatt... de ha különösen early rush ellen védekeznél, akkor véleményem szerint csak az egyik megoldást kéne választani a kettõ közül...

Gateway és Forge
jó helyre kell rakni a cannonokat és a zeákkal figyelni hogy honnan támadhatnak azerglingek

Igen mókás jelenetünk volt ma Bencével 😊
Utazunk nagyban a 62-es villamoson és beszélgettünk... de témánk elsodródott és Starcraftról kezdtünk el beszélgetni. Beszélünk beszélünk, erre egy mellettünk ülõ srác megszólít minket, elnézést kér, minden, de szeretne tanácsot kérni hogy blokkoljon egy zergling rusht protossal...
Bencével kicsit meglepõdtünk de megpróbáltunk tanácsot adni a témában, de hát mégis ti vagytok a jobbak 😄
Montuk neki hogy bátran jöjjön ide, itt kicsit többen vannak, és többet is tudnak nálunk... majd meglátjuk, talán már ezt õ is olvassa 😄DD

Használj hamachit.
Itt letöltheted.
Lan-t csinál neten keresztül. És a hamachi kapcsolódás után Lan-ba (UDP) kell kreálnod a gamét.

az lenne a kerdesem, hogy ma megoldhato-e az, hogy egy masik varosban elo cimboramma, valamilyen szerver egyutt toljuk SC-t.
azt tudom, hogy ha eredit lenne a gama, akkor bnet-en lehetne. de igy, hogy crack van?
az utolso 6-8 oldalt atfutottam, de nem taltam errol infot. esetleg korabbi hsz-ekben van?
Mivel még béta.

grizzly21
még csak nem is hallottam rola😊 de eleve rossz hogy innen onnan kell letölteni ilyen olyan szarokat, ugye ez a jo konzolban is hogy "plug and play" ahogy te mondtad. csak erre lenne megoldás, csak valahogy balfaszok

light00
akkor is az uj bwlöncser nagyon gáz 😛

Lammer
chaos plugin BWLAUNCHERhez? 😉

Nuke rush 😄
tetszik az elnevezés <#hehe>

Nekem apm és fpplay miatt kell, én még kezdõ vagyok<#vigyor3>

grizzly21
hát nem tudom, igazából semmi értelme nincs is ennek a launchernek egyedül hogy menti a repekben a szöveget, ez az 1 funkcio ami hasznos, de ezt se használom mostanában ugyhogy lehet h le is szokok róla

Az igaz, mer régi játék és az eleén nem volt annyira népszerû. akkor ugrott meg igazán mikor WCG-n is szerepelt.
1.15-re van normális Launcher? Mert én a Betát feltettem de annál semelyik funkció nem mûködött.

grizzly21
jah, mondjuk aki nem játszott vele még az vagy fiatal vagy amatör.

grizzly21
fasz van ki egyébként az 1.15töl nem menti az autorepeket.

Ez csak a StarCraft 2 elõzetes miatt van.
Mióta megvotl a hivatalos bejelentés azóta torrenten is sorba teszik fel az alap StarCraftot és igan szép számban húzzák is lefelé.
Mindenki aki nem játszott vele kíváncsi milyen volt az elsõ rész.

grizzly21
egyszerüen vannak akiknek nincs rendben az értékrendje. De általában ezek fiatalok, kis hülyegyerekek akik kipróbálják szórakoznak vele, aztán leállnak mert megunják. Ugyanugy nem birom amikor valaki áthuzza az utolso pillanatban a faját

csuszi
😞 ugyanez. lábuknál fogva lógatnám fel ezeket a nyomorékokat... aztr hittem sc ben nincs cheat, rep úgyis lebuktatja, erre ugyanaz mint codban.grrrr
nem bírom felfogni mit élvez valaki ha csalással nywer😞

Lammer
esetleg HASONLO?

csuszi
nem engem, spanomat nyomta le a srác, nuke piros pötty és ghost nélkül 😉
ari mi?😊

szerintem nem létezik ilyen 😊
mégis mit találtál?

csuszi
nade vazzeg...nem azt kérdeztem hogy létezik e cheat😊 az volt éspont...hanem hogy hova küldjem a repet, és kinél jelentsem fel (régen volt ilyen)...

thx! <#eljen>

ja a .net keretrendszert tapasztaltuk xD

light00

Lammer

"old executable" replay trükköt mondd el plz! <#help>