3856
Starcraft
  • Lammer
    gémkopivörldöt nem ismered? -,-

nem tehetek rola, hogy neha szarakodik a gémkopi -.-
  • Prince of Máté
    hmm.. nem jön be az url.
    de a szándék a fontos.;)
  • Lekv Áron
    ha use map settingsbe játszol, akkor ott maradnak a lények amiket letettél.
    ha kreálsz egy játékot, ugyanúgy kell ahogy single playerben tennéd, kiválasztod a pályát, játék gyorsaságát, játékmódot (U.M.S.) utána elindítod, és várod hogy csatlakozzanak. hidd el menni fog, ha ott leszel.
  • thomasman11
    jah még annyit hogy, mivel én csinálnám a pályát a haveromnak mert régen játszott és gyakorlunk ezért 2 playeres use map settings be mennék (de már úgy hogy a lények ott maradjanak) hogy lehet megoldani hogy 2en tudjunk use map settingezni ? beállítom hogy a 2player human irányítás alatt legyen ?
    válaszoljatok rájuk, előre is köszi
  • thomasman11
    sziasztok
    tudtok adni linket vagy le tudjátok írni hogy hogyan lehet a sima starcraftbe a campaign editorba úgy pályát szerkeszteni hogy ott maradjon az egység amit leraktam ?
  • Lammer
    launcherrel ugyis beterdelnel ezert kapsz egy natur nocdt az 1.15hoz -.-

Brood War 1.15
  • Nuki
    igen, launcher tud ilyet, csak linket nem tudok... dea többiek biztos igen :)
  • Prince of Máté
    Hi!

SC-hez létezik no cd crack?
    vagy vmi amivel el lehet indítani cd nélkül?
    (linket pls)
  • Lammer
    nah...
    Holnap de. 11tol masnap kb du. 4ig Bence meg David-san nalam lesz... lesz oltas rendesen...
    szal jojjetek online reverse meg minden loalsag kupara :DDD
  • light00
    én se rolad :P
  • Nuki
    igen én mindig is hangoztatom melyik fajt utálom a legjobban, de bencéről nem tudom :P
  • Lammer
    ez korrektseg kerdese -.-

mivel mindetten szoktatok panaszkodni 1-1 gyakorlo meccsen, vagy akar rvr kupan is anno(!), hogy most "jajj ezzel megy a leggyengebben"... ennyi...
  • Nuki
    erre gondoltam már én is (úgy hangsúlyozva, hogy ellentétes faj, de a következő kérdésem merült fel, mint most is: ), egy lájt-én meccsen hogy döntjük el melyik lenne a legrosszabbul menő faj? :P
  • Lammer
    nem:P hanem mindenki az aktualis felallasban az ellentetes fajjal jatszik :DDDdddD (es ezt lehet online :P)
    pl:Grizzly-Light ZvP
    Te-En TvZ

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddd

de ha esetleg ha mirror meccs van(pl Te meg Light) akkor mindenki a neki legrosszabbul meno fajjal jatszik :DDDddddDDDDddD

loal?
  • Nuki
    majd megbeszélünk egy napot, lehetőleg ezen a héten...
    (reverse cup: másiknak választasz fajt?)
  • Lammer
    sajnalom ez nem jott be...
    ad1: "hogy is oldjuk meg akkor a megnézést?"
    sajnalom ez meg mindig kerdes... nincs konkret megoldasa igy sajna :P

ad2: szerinted 9 eve jatszom a jatekkal es nem koppant le, hogy 2 playeres mapon nem tudsz obsolni gep ellen??? -,-

ad3: akkor szadba ragom a megoldast... latom egy dimenzioban gondolkozol... (bar igaz Dorinak mar celoztam elo"ben csak o" amilyen ESZMELETLEN AKTIV igy nem tudott segiteni neked "most akkor itt lejatszhatod a kupat, mondtam neki")
    de gondoltam rajossz a rejtely kulcsara...
    megoldas -> IGEN! elo"ben tudjuk csak jatszani... je'!

szal! mikor jottok at ilyen idiota kupakat letolni(mint amikor ott aludtatok az rvr kupanal? :Ð)???
    mar van tervem kovetkezo kupara is -> reverse cup (remelem nem kell magyaraznom)
  • Nuki
    pláne hogy vagy ti nem tudtok olvasni, vagy nem olvastátok el a #2473. hszt

#2475 nem akarok beszólogatni, és nem is célom senkit se szégyenbe hozni, mégis azt mondom ez nem jött be, #2453-hsz-ben nem arról tettél tanúbizonyságot, mint aki 10-szer ezt végiggondolta és jó rafináltan elrejtette benne a poént :P
  • light00
    pláne hogy ffa-ban nem is ugyanoda osztja ki a maineket. :\
  • Lammer
    a 2 szemelyes palyan multiban?
    ezt gondold at meg1x...
  • light00
    jade tudom
    mondjuk megkreáljuk meleeben vagy ffa-ban, és a többieknek vision+lebegtetnek.
  • light00
    de mondjuk jo felvetés, rohadtul nem tudom :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Lammer
    vegre leesett valakinek :P
  • light00
    umsba nem lehet computert berakni :P
  • Nuki
    nincs információm, a pro meccsek közül melyekben folyik ilyen színvonalú játék, én csak a szokásos formámat hoztam: apm-be való belekötés, habár tisztában vagyok vele, hogy nagyon pici apm-el nem lehet hatékonyan játszani ( 100 alatt ).

lokin, umsos OBS pályán, ellenfélnek be lehet rakni Computert?
    meeleben meg csak két ember fér be...
    hogy is oldjuk meg akkor a megnézést?
  • Lammer
    jah meg amikor a meccs kozepen nyo'c hecsoribol gyart meg egyszerre vedekezik 2 fronton meg tamad azsem effektiv mi??? -.-

en lattam rtsen Blackman hogy jatszik... igen az elejen felporges... de amit utana levag az eszmeletlen... szinte nincs trashAPMe es megis 350-400 kozott mozog!!4!44!!!

lehet igy is -.-
  • Venom
    Szóval az olyan mint a w3 replay-ban alapból benne van.
    Nekem valami rémlik hogy volt erre valami progi amivel ha elinditottam a gamet akkor úgy játszotta le a replay-t.
    Egy peccsel berakhatták volna már ezt a gémbe :)
  • light00
    'szíí end dö pléjör'z vojsz'
  • Nuki
    júz kemörá end jú ken szíí end hiör dö pléjör'z vojsz lájk : fáking rássör lájt, fáking tenk, fáking vesszel, fáking dítí, end szó on...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha nem értitek az angol szöveget akkor itt van magyarul is: kézi kamkoder kamera használatával is fel lehet venni a játékot, de cserébe picit mozogni fog a képernyő ha nem álványról dolgozol és nem stabil a kezed
  • light00
    csinálni meg kell egy progi ami felveszi azt, ami éppen a képernyödön van. Nem replay lesz, hanem video, de ugyis mindegy :D
  • Nuki
    amikor nem observerként nézed végig a játékot, hanem az egyik játékos szemszögéből. látod hogy kattint, mit lát ő is éppen, stb...
    ilyenkor például jó látni hogy az effektívnek mondott APM (action per minute) valójában annyi hogy nem a semmibe kattintasz, hanem egységeket jelölsz ki, vagy rally pontot adsz meg 30-szor egymás után

nem kell jönni azzal hogy a felpörgés és a pro mikro miatt fontosak ezek, tudom énis, de olyan jó ezzel kardozni.
  • Venom
    Nah újabb kérdésem lenne: mi aza first person replay? hogy lehet csinálni/megnézni?
    Valahol olvastam hogy van ilyen de semmi infót nemtalállok róla.
    köszi előre is a helpet.
  • Venom
    Kösz az infót. néztem a videót csak nemnagyon értettem :) de mostmár világos.
  • Lammer
    ITT VAN TUTI MINOSEGBEN!
    (nem gagyi jutub -.-)
    KATTTTTTT (raven Movie jo minosegben!!4!!!)
  • Lammer
    lattam jatszani elo"ben a sracot... :OOOOOOOOOOOOOOOooooo
    allamat csak keresgettem a foldon... :O
    (RTS lan)az a lan elmeny volt...
    europa 1ik legjobb zergeset(Blackman-Poland) latni konstans(ES KOZEL EFFEKTIV!!!) 400as APmmel jatszani... nomeg ugye Raven kozel 300as APMe...
    Gorky hazank kivalo Protkoja(nem veletlenul rettegett plejerunk) is elmeny volt...
    ilyen esemenyeket minden scpröfan hárdkornak vetek kihagyni!

• light00
    Raven nemis lengyelül van :o
  • Lammer
    mar korabban linkeltem -,-

de nesze meg1X pelda:
    Lengyel Terran Gosu (Raven) Microi!!!44

ami nagyon durva az 1 perc 05 mptol van! (de erdemes vegignezni)
    (azis meleg amikor fel "karton" Lurkert bedaral egy "karton" MMel... :O

hehe, enis szoktam ilyen uber marine microkkal operalni... igaz Bence???

makro meg a gazdasagi menedzsment... ennyi
  • light00
    Röviden, mikro-egységekkel foglalkozol, macro-a gazdasággal.
    Hosszabban, mikrorol általában akkor beszélünk, mikor egy esetleges harcban az egységeket irányitod, akár egyesével adsz ki parancsokat, kikerülöd az ellenséges tüzet velük (pl lurkercsápot kerülgetni) vigyázol rájuk (a sérülteket visszahuzod, majd mikor már nem öket lövik visszavezeted a csatába), stb.
    Makro, meg mikor a gazdasággal, épitkezéssel foglalkozol, uj expeket helyezel le, parasztokat veszel melléjük.
    Nagyjábol ennyi.
  • Venom
    lehet nagyon noob kérdés lessz amit felteszek de sehol nembirtam rá választ találni. mi akar lenni aza micro meg macro?
  • light00
    biztos megvágtad
  • Lammer
    enmeg a bwchartra ami 5.07et mutat -,-