Starcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hulyek fatytok xDDDDDDDDDDDDDDDD
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
ez nem én voltam, csak találtam 😄
Ne félj, nem zavarok majd sokat, csak két mikrozásod között odasétálok a villanyorához és véletlenül lekapcsolom :C
te jossz? :o
milyen cdket? lagzi lajcsit, meg mario a harmonikast?
<#hehe>#hehe><#bee1>#bee1>
Ki hogy készül? Megtaláltam a cédéimet 😊
közben találtam youtube-on is egyet kettõt:
itt hasonlo van csak nem zárja le, mert nem olyan a pálya
ez is olyasmi
bár itt trüközzések is vannak, és nem néztem õket végigg..
konkrétan itt nem is expelnek ahogy nézem, Tau Cross, és Arkadia II ami jo map erre a tekkre
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
MJ rulz Pink Team The Only One
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
aztán zelak maradnak feljárónál, oszt mehet bármi, reaver drop vagy mittomén, bármerre a tech
amugy Spica jol leirta a lenyeget, nincs hozzafuznivalom...
hijába tekkeltem én lanra hiper-örlirást??? o_O
egyébként mostanában divat, ha olyan a pálya, hogy az elsõ pylont már rögtön ugy veszed hogy lezárd majd a egy GW-el meg Forge-al a bejáratot a mainre+expre. Tehát ennek a BOja valami olyasmi, hogy 8/9 pylon, utána pedig sok lehetõség közül választhatsz, érdemes figyelni hogy a zerg mikor rakta le a pool-t és aszerint:
-rögtön exp, ha késõn (utána forge és gw)
-ha korán akkor pedig forge és GW, ezek után 1 cannon és 1 zealot, amivel már igy teljesen lezárod a lingek utját, utána pedig az exp. Itt arra kell vigyázni hogy a cannon belül legyen, tehát elérje a lingeket, ha elkezdik csapkodni a falad, de a lingek nem érik el. Ezután tekkelsz elõször Sgate, majd revó és ha összegyül belül esetleg néhány unit ami nem fér ki akkor a falat is meg lehet bontani
gw esetében mindenképpen olyan helyen kell védekezni lingek ellen, ahol nem lehet jól kihasználni a lingek gyorsaságát, vagyis rámpán, hídon, bánya közelében stb. továbbá a helyet tovább érdemes csökkenteni a pylon és a gw megfelelõ elhelyezésével. ezután két zilával és 3-4 próbbal simán lehet fogni egy lingrusht csak mindig figyelni kell a zila életét, mert õt nem vesztheted el. egy zilottal sem lehetetlen a dolog, csak jobban kell kezelni szegénykét.
forge esetében meg arra kell figyelni, hogy a cannák (max 2-3) lefogják a védeni kivánt területet. kicsit veszélyes a távoli feljáróba / szûkületbe cannonozni egybõl, mert vesztesz ezzel jópár másodpercet. a cannonok ugyan halálbiztos védelmet adnak a lingrush ellen, de nagyon költséges az eféle védekezés ezért jó ha ezt egyesíted egy earlyexppel vagy egy gw elõtti sunyi-fegyverupgrade-del (hatásos!)😊
nekem továbbá néha bejön a gw + battery kezdés is, ekkor az elsõ gw-t hamar kell lerakni, hogy legyen ideje elkészülnie a batterynek, elõnye természetesen, hogy könnyebb lefolytatni a csatát (1 zilával és pár próbbal)ha fel tudod tölteni a zila pajzsát 😊
elvileg az is lehetséges, hogy zealotot és cannát se veszel, hanem csak a batteryben bízol és/vagy a próbokkal szétlökögeted a lingeket a gather parancssal és közben attackolsz. bár ezt mint újoncnak nem javaslom, mert kell egy kis ügyesség hozzá. viszont elõbb lesz pénzed 2ik gw-re vagy cybcore-ra, amivel elõnyt csináltál, tetemeset.
na de grizz jobban ért hozzá, majd õ megmondja a frankót 😊
Az nem volt egyszerü 😄
Srácon azért láttam hogy figyeli a beszélgetésünk, dw azt hittem, a tipikus "a sok hülye computerbuzi már itt is nyomja a hülyeséget". Hát mit ne mondjak, mikor nekiált ö is, nagyon meglepödtem 😄
mondta, mind2öt probálta, de tul késön jöttek, hogy fogná. okoskodtunk próbbal, meg ijenekkel, reméljük hasznát veszi...és persze elirányitottuk ide 😊
jó helyre kell rakni a cannonokat és a zeákkal figyelni hogy honnan támadhatnak azerglingek
Utazunk nagyban a 62-es villamoson és beszélgettünk... de témánk elsodródott és Starcraftról kezdtünk el beszélgetni. Beszélünk beszélünk, erre egy mellettünk ülõ srác megszólít minket, elnézést kér, minden, de szeretne tanácsot kérni hogy blokkoljon egy zergling rusht protossal...
Bencével kicsit meglepõdtünk de megpróbáltunk tanácsot adni a témában, de hát mégis ti vagytok a jobbak 😄
Montuk neki hogy bátran jöjjön ide, itt kicsit többen vannak, és többet is tudnak nálunk... majd meglátjuk, talán már ezt õ is olvassa 😄DD
Itt letöltheted.
Lan-t csinál neten keresztül. És a hamachi kapcsolódás után Lan-ba (UDP) kell kreálnod a gamét.
azt tudom, hogy ha eredit lenne a gama, akkor bnet-en lehetne. de igy, hogy crack van?
az utolso 6-8 oldalt atfutottam, de nem taltam errol infot. esetleg korabbi hsz-ekben van?
tetszik az elnevezés <#hehe>#hehe>
1.15-re van normális Launcher? Mert én a Betát feltettem de annál semelyik funkció nem mûködött.
Mióta megvotl a hivatalos bejelentés azóta torrenten is sorba teszik fel az alap StarCraftot és igan szép számban húzzák is lefelé.
Mindenki aki nem játszott vele kíváncsi milyen volt az elsõ rész.
nem bírom felfogni mit élvez valaki ha csalással nywer😞
ari mi?😊
mégis mit találtál?