3856
Starcraft
-
Nuki #2536 WCG a jövő házában? ingyenes, valaki nem indul rajta? :D -
Nuki #2535 Oké túloztunk, bevalljuk, de vannak ennél jobb tekkek. -
#2534 most nem tudok pontosan idezni de kb: "szart sem er" "aaa az semmit sem er" :PPPPP nem kell letagadni :PPPP -
Spica #2533 ki mondta, hogy semmit sem ér? :) csak azt, hogy az irradiate jobb, mert olcsóbb.. -
#2532 jahes undoritoan jol Flankol... ezt tanitani kene... csekkkk... :C -
#2531 FIGYELD csak -> 10 perc 14 mpnel a kombot44!!!!444 (omg MEKKORA CSIIIIIIIIIIT)
MEGHOGY SEMMIT SEM ER A PLAGUE????
AAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaa
HA MEG1X lanon vitaba szall valaki a plagueval szemben(hogy szar) azt megverem eskuszom :DDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddd
szegeny csapattarsat Irist meg kellett vigasztalni (12.44nel) :DDD pedig nem pite Iris sem :D -
Nuki #2530 htxvm^^ :D -
#2529 SAVIOR 2007 HÁJLÁJT!4!444 Korea legjobb jatekosatol!
KATT!4
Nuki ne aggodj ez nem torrent :P (80 megas csemege)
-
#2528 hogy vagy? minden rendben?
hat van 1-2 "jatekos" aki eselyes lenne a tarsasra de ezt inkabb a klanhonapon beszeljuk meg^^
(en legszivesebben holnap elrohannek valamelyik tarsasert, de nagyon nehez leszervezni ki mikor er ra :C) -
Spica #2527 ja, szóval akkor én se maradhatok le tényleg..
boldog szülinapot dév! -
Nuki #2526 köszönöm szépen :) -
Spica #2525 hu már nagyon rég volt híre ilyen játéknak!
akko lesz munchkin? (ígyírjákegyáltalán?) -
#2524 HEPPIBORSZDEJ NUKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!4444444444444 -
#2523 nézd meg talán itt. Amugy meg nem, nem tudjuk. -
#2522 sziasztok nemtudjátok mikor jön ki a Starcraft2 ??? amug nagyon jó a játék.... -
#2521 ez meg on:
VAAAAAAAAAAAAA STARCRAFT TARSASJATEK!!!444!!4
allitolag magyarhonba csak jovore jon(het) :C
-
#2520 nyah lanyok menjunk at KLANOS honlapra... es beszeljuk meg a klanos tarsasjatekot :D
(ide ne offoljunk) -
Nuki #2519 ha nem a tied, akkor kiéből? :D
szépes (Y) ^^ -
#2518 navegre... ez mar gep :P -
#2517 Köszi -
#2516 Magyaritás letölthető innen is.
És a hozzá tartozó 1.15 patch innen. -
#2515 Jó, a képek lemaradtak =.='
Nasazl:
kép1
kép2
Csak azért linkelem mert nagyra sikeredtek :P -
#2514 Hi srácok! :DD
Végre van megint gépem, annyi macera volt vele de van egy király kis házikom!!4 (nem nem én lakom benne:P) Váá, kecijoo^^^^
Atomdurva, az elejébe beletört egy repülögép
NanaNAA????!!!!!44
Ugye milyen kis aranyos?^^ De megszenvedtem vele, vennem kellett pár uj dolgot bele, kábeleket, csavarokat, tehát a végére a t***ököm tele volt vele, de már megy^^
(Ui.: Gábor, nem az én pénzemböl ment.) -
#2513 Hi!Tudna vk küldeni egy fullos magyarítást mert a Huncraft oldal megint nem működik!Vagy vm ötlet? -
#2512 mert nincs felinstallva a jatekod...
szerintem ahogy hagytuk a vinyodon, te ugy inditottad el az uj wininstall utan a bwlöncsert :PPPP
szal fel kell rakni RENDESEN a gamezt es menni fog :P
(registryben is lassa a pacccccser, hogy most neked fel van rakva jol a jatekod) -
#2511 Akarom mondani a bnet fele... -
#2510 Hájö! Ti mikor sétáltatok legutobb a bnet flee? updatelni akarja magát aztán meg beköpi ezt a képet. Ez ugye szerintetek sem normális? -
döglött sárkány #2509 Igazán kösz. ^^ -
Zóanagyvarázsló #2508 Korhal -
döglött sárkány #2507 Helóka. Kérdés: a Brood War-ban melyik bolygón volt sivatagos környezet?
Tudom hülyén hangzik de biztos vágjátok.. -
Spica #2506 megint nem sok értelme lesz a WCG-nek, mert a top3 már eldőlt :) -
#2505 vörldszájbergémszre eldolt melyik 3 jatekos megy...
Csak 1 terran -.-
1. Hwasin
2. Stork
3. Savior
Mondtam mar, hogy csak 1 Terran? -.-
vegulis gyengek...
Stork vegulis majdnem megnyerte mind3 fontos versenyt Koreaban... Hwasin ugye TvZ UBERallat... jahes utye Savior most Koreaban a TOP1...
'asszem megint odaathatjuk az elso(harom) helyet koreanak... -,-
ps: Savior-Hwasin (1-2) elodonto beteg volt megint... ;) erdemes lecsekkolni... tlnetes torrenten fennvan ;) -
#2504 Shark bazki jobban jatszik Tvel mint a sajat fajaval Zvel... :O
-
#2503 sry, nem is tudtam gép elé ülni, csak néha-néha, mert vagy öcsém idekockult, vagy nem voltam itthon, amikor meg itt ültem elfelejtettem :\ -
#2502 Kespa Augusztus :P
katt -
#2501 hehe
Aki akar egy kis PRO FPSnezet jatekot az katt ide*
Felkertek az MBC csapat jatekosait, hogy poenkodjanak a battle.neten :D
es nezhetjuk FPSbol a gamezokat... en alulrol kezdtem most tartok Pusannal... Pusant jol megizzaztottak azert^^
*linkek:
Proleauge szinte hibatlan Terranja (kicsi)Sea ...
[URL=http://teamliquid.net/tracker/details.php?info_hash=7c0d7e0cc44ac5d63aa6d6b94921ab39f6742eeb]Pusan... erdemes nezni 2-3ik meccseben kicsit bekockul APMben^^[/URL]
[URL=http://teamliquid.net/tracker/details.php?info_hash=42009284e1cbbc2f44e2b5746efb5efdd68b6731]masik Terran: Light(szerintem o" egy kicsit kilog az MBCbol allando negativ formaja vegett)[/URL]
[URL=http://teamliquid.net/tracker/details.php?info_hash=4fdc68a0308ca31da47967296c851b7a062e7cf6]Bisut nem kell bemutatnom^^ Kespa 2ik ;)[/URL]
kozepszintu zergoidja az MBCnek...
GYERUNK, GOGOGO toltsetek, ne maradjatok le a szídrőőőőő
---
Bence: fennvótam MSNen, nemjottel, letoroltem az E-sport dontot... Jaedong nyert 2-1re (nem meglepo"en, 3ik legjobb zerg a ligaban[10ik Kespan^^]):P -
thomasman11 #2500 okés, megy, a lények ott maradnak, saját use map settings mappon computernek hogy támadjon ne csak álljon valami triggert tudtok mondani ? vagy valami magyarítást ? vagy olyan oldal ahol leírják hogy eza triggert ezt jelenti, stb... -
#2499 Nuki vagyok:
nem igaz, ezek elrabolnak, túszúl ejtenek, satöbbi és ELVÁRJÁK hogy se szó se beszéd átadjam az egyetlen fegyveremet.... majd nem főzök nekik, akkor lesz nemulass!!5
btw: Bence -
#2498 Lammer vagyok...
baszdm3g az gaz, hogy itthon vagyok es a Bence geperol kell irjak, hogy VISSZAKAPJAM a gepemet?????
-
#2497 ismerem.
csak nem találtam a címét -.-
THx mester.