3856
Starcraft
-
#2576 neked a sztending szobol nem esett le? vagy rajzoljak folyamatabrat???
vagy ennyire nem megy a kikovetkeztetes?
de segitek:
1.lan+2.lan=SZTENDING...
tadaaaaaaaaaam -
#2575 Elmondaná valaki mi szerint lett összeállitva a táblázat? -
#2574 URISTEN!
Lengyeleknel meglepi a WCG selejtezoben! :O
replays.hu cikk
Koreaban profiskodo Draco fiasko... OOEEMGGGEEEE gg
oldalon linkelt replaypackot szedjetek, nezzetek... nonkorea legerosebb jatekosaitol azert nem rossz lesni ;) -
#2573 privatodra nehogy valaszolj... -
Spica #2572 ja pingpongot vettem fel most -
#2571 nah lanyok... az 1v1es eremtablaval meg ados voltam
SZTENDING xD
szal a 3ik lant ezekszerint fogjuk jatszani... (kiemeles 2v2re stb)
Koreai Kespa feeling:
1. En Up2
2. Bandi() Down1
3. Bence Up2
4. Andras Down2
5. Dori Down1
6. David Down1
7. Tibor NEW! ()
8. Feri NEW! () -
#2570 te befertel a mufuves focira, vagy hova mesz ha mashova? -
Spica #2569 1. használj transmission-actiont display helyett. a transmission mindent megold, animált kisképet, hangot és szövegidőt is. az enslaversből exportáld ki a combeep.wav vagy transmission.wav hangot. ha ezt használod szöveg alatt, mindig egy apró csipogás lesz új üzenetnél, fasza.
elvileg ki kéne jeleznie a dtm-est is. másik elv, hogy ne current playerezzél szerintem hanem mindig egzaktul állítsd be kinek jelezze ki. ha nem, akkor meg néha évezredig keresi az ember, hogy ugyan miért nem jelzi ki stb.
2. a preserve trigger pont erre jó, nem kell copyzgatni semmit, ha mass-ban akarsz hőst venni, írj egy 3 hősös triggert. legegyszerűbb egyébként ha wait-et nem raksz az actionlistbe, mert amiatt tényleg szívás ha 50 egység kell :)
3. hősöknél nem, csak sima egységeknél. viszont beépíthetsz egy számlálót ha hős vásárlásnál leraksz egy vagy több ellenőrző unitot egy actionnel (mondjuk kristályt a sarokba, vagy még jobb a map revealer egy neutralnak). emellett a conditionbe be kell tenni egy 'command at most' parancsot is. de remove is kell, mert mi van ha meghal és az szívás, mert olyan action SC-be nincs, hogy remove NUMBER csak remove all, ekkor viszont kéne egy újabb ellenőrző kör, amivel meg hozzáadsz megfelelő mennyiségűt.. elég szívás és bele lehet bonyolódni, ha nagyon nem fontos, ne használd.
4. BW trigger editorja sokkal jobb, használd azt! -
#2568 Mert loálkodik. Májerkodik, hogy milyen fasza gyerek is ö. Tényleg :D -
#2567 mé lockolja az interceptort? mé nem a carriert? nem vágom. -
#2566 PIMPEST PLAYS 2006!!!!!4
GYORSAN TOLTSETEK! :D
1.8 gigz Torrent
Vodok es REPEK(!) is vannak benne! -
#2565 AAAAAAAAAAA replays.hun vagy egy pimpest 2006 elozetes...
BOXER MIT CSIIIINALT(szokasos kreativ jateka) :OOOOOO
cikkiro szepen leirja Boxer zsenialis huzasat...
(erdemes hozzaolvasni a #3as kommentet :O )
Youtubeos mecccccs, MÁSZT SZIIIIII
oemgé! ZS-E-N-I-A-L-I-S
gg -
thomasman11 #2564 Sziasztok trigger help kéne !
Sima sc van meg és a haverral olyan triggert szeretnénk hogy hőst tudjunk venni
ha van trigger hogy barrackból lehet akkor kérlek írjátok le de én így oldottam meg:
csináltam egy BUY , Visszatérés locationt és ez így néz ki :
Cond:
-Current player brings 1 or more ment to BUY
Act:
-Itt a szöveg van (ezt se jelzi ki amikor rá lépek a mezőre)
Wait 5000 milli
Preserve trigger
2.:
Cond:
- Current player brings 1 or more men to BUY
- Current player accumulates xxx or more Gas
Act:
- Display for current player : szöveg (ezt se jelzi)
- Create xxx at BUY for current player
- Move men for current player at BUY to Visszatérés
- Modifity res...
nah kérdéseim: 1.:miért nem jelzi ki a szöveget ?
2.:és csak úgy tudok venni sok hőst, ha folyton a tiggert copyzom... kicsit unalmas, belehet állítani egyszerűen 1 triggert hogy bármennyit lehet venni ?
3.:azt belehet állítani hogy ellátásba is kerüljenek ? war3nál húsba, értitek :D
-
Nuki #2563 Szánalmas, ezt a képet a "Rosszabbul photoshoppounk mint..." tápigban is láttam, aki ezt csinálta. Aki ezen rágja magát, az meg megérdemli. -
#2562 hat az meg a masik..ok irhatnak polcikket de hozzaszolni mar nem lehet. viva la hungary -
#2561 szanalmas... megint el van foglalva a jonep ahelyett, hogy az IGAZI problemakra figyelnenk(arrol erdekes nincsenek sajtorobbanto nyuzriportok -.-)...
de szvsztem ez nem valo ide sgre... mert pol... -
#2560 Lammer:
http://www.sg.hu/cikkek/54582/botrany_egy_internetes_fotomontazs_miatt ezen most nagyon felbasztam az agyam, csekkold -
#2559 csapat managere ha 1re gondolunk... -
t0ma #2558 az oltonyos bacsi, akit mutogatni a meccsek kozben az kicsoda? sponzor? vagy mii?
-
#2557 kész, spoiler vége, már megse nézem, nincs benne izgalom :DD
"nem kell judeozni a feltoltessel"...ugye Lammer, [dzsedájmájndtrikk] a seed jó, a seedet szereted, jo ha feltöltesz [dzsedájmájndtrikk]
amugy torrentröl jol jön, ha megfelelöen be van állitva a port, tüzfal, net, meg minden kutya***gumi. Nekem sem izzik a kábel, de lejön. Idövel.:D -
#2556 IJ :P
nezd meg a youtubeos linkeket... nem is olyan rossz :P -
#2555 lehet hogy amikor te szedted ugy volt, de most nem igazan akarnak felfele tolteni :p -
#2554 csak WCGrol+WCGselejtezorol+Blizzconrol adnak ki repet ahol koreai jatszik...
EZ MEG PROFI KOREAI kupameccs volt... felejtos...
max ha kiszivarog... inkabb First person vodok szivarognak(vagy hivatalosan jonnek) ki... (ahol latod milyen idegbeteg sebesseggel jatszik, azt en jobban szeretem) ^^ -
#2553 nekem szimetrikus(:PP) 2Mbites berelt vonalon 220Kval jon -,-
DE! itthon a szaros 1,2 Mbites chelloval is max 150el jott -,-
(Evek ota onnan toltok(MINDENT) mindig jon maxxal... nem kell judeozni a feltoltessel... szal nem a torrent a nub, hanem max te -,-)
szal? -
#2552 de a múltkor linkeltél repet is, azt néztük spannal, már meg nem mondom melyiket... -
#2551 akkor viszont kerdezz ra a szoftveres reszen az sg forumon... (ahol foglalkoznak virusirtoval+tuzfallal) ;) -
#2550 de nub torrent :< 4k-val docog, szarabb minosegben nem nezem meg :p -
#2549 Repet sosem adnak ki... -,-
mivel Wonmilliardok vannak beleinvesztalva a progamingbe ezert ha ki is jut 1-1 replay az leaked... vagyis illegalis... SZOVAL NINCS!
-
#2548 lammer plz a hwasin mekkkkoorrrraaat forditott:D az nincs meg valahol szerinted repben, mert én ugy szeressemnézni...plz? -
thomasman11 #2547 helló, igen pro van meg, de nem találom a tűzfal kikapcsolását -
#2546 URISTEN EMBEREEEEEEEEEEEEK!44444444
HWASIN MEKKORAT FORDITOTTTTTTTTTTTTTT!4!!4!4 (terran power rulzik )
Aug 23ikai "GyeongNam Stx Cup Masters 2007" MBC - STX oszecsapason...
rendszer: felall az elso paros, 4 gyozelemig jatszanak... de! a vesztes csapat bekuld egy uj jatekost(vesztest nem kuldhet vissza) az elozoleg gyoztes emberke a masik oldalon pedig TOVABB jatszik^^
MBC(kecsegek) vezetett 3-1re!!!!!!!!!!
Pusan maradt bennt az elozo meccsrol...
es akkor jott Hwasin... ugye mar ismerjuk, vadallat TvZje van es nagyon feltem aaah TvP gg 4-1...
DE! (Jo minosegu torrent, nagyon nagy vigyazat!)
gyengebb minosegben youtube:
Hwasin-Pusan elso fele jutuuuuuub
2ik fele...
ehhh eddig 2-3
aztan jott ugye a liga 2ik legjobbja MAGA Bisu... MEGINT TvP :D
Bisu ellen, elso fele
2ik fele...
ehhh eddig 3-3
es akkor bekuldtek HyuN-t ellene... en ledobbentem mert nem egy nagy asz a zerges srac... (de vegulis jo meccs lett!!!!!44,5)
[URL=http://video.google.com/videoplay?docid=-457364350880597793&q=stx+cup&total=16&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=1]Hyun elleni utolso mindent eldonto meccs #1[/URL]
[URL=http://video.google.com/videoplay?docid=-457364350880597793&q=stx+cup&total=16&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=1]Hyun elleni mindent eldonto #2[/URL]
TADAAAAAAAAAAAAM 4-3 :DDDDDDDDDDDDDDDDdddddddd
nezzetek meg oket!444444!!!!!!444444444!!
ps: nagyon formaban van Hwasin... megnyerte a WCG selejtezot(!!!) ugye... :P most forditott 1-3rol 4-3ra EGYMAGA... kivancsi leszek szeptemberi KESPA listan hanyadik lesz... remelem eloreugrik es megelozi Irist, a legjobb 3 azert
messze van :P -
#2545 sorry minderal->mineral... csak kicsit felidegesitettem magamat -
#2544 najo akkor menjunk csak bele egy kis elvi vitaba... (miert ne!? hisz sc forum)
megnezted a videot???
ok matekozzunk -> kb volt ott 10(legyen annyi) vessel... (mar letoroltem a videot nemtudom .osan) szamoljuk csak ki mekkora veszteseg? 10X100 mineral + 10X 225 gaz azaz 1000*2500 (nem beszelve az epuletekrol amit addig felepitett, hogy le tudja gyartani, de most az hanyagoljuk)
vs
van 1 defilered (ez eddig 50m*150g) van egy mutad (100m100g) es egy mocskod fejlesztesben(150m*150m)
AZAZ 300*400 minderal+gasbol elPUSZTITASZ 1000 mineral+2500 gaznyi UNITOT!!!!!!!!!!!!4
MIROL IS BESZELUNK AKKOR???????????????????????????????????,,,,,,,,,, -
#2543 :DDDDDDDDDDddd
1. tegyetek fel a legujabb patchet... 1.15.1(jelenleg)
2. virusirto nem blokkol kapcsolatot... azt a tuzfal teszi :D (max ha professzionalis AVG van beepitett tuzfallal)
3. beepitett windows tuzfalon engedelyezd a 6112es UDP portot... (ha be van kapcsolva)
4. szerintem vegyetek meg... ennyit meger ;) es akkor tolhatjatok battleneten is ^^
-
thomasman11 #2542 sziasztok !
nem tudok játszani a haverommal hamachin. 1.10-s patchünk megvan.
neki nincs vírusírtója nekem AVG-van szal elvileg nem blokkolja a kapcsolatot, nem tuodk rájönni hogy mi lehet az oka.
Tudtok segíteni ? -
#2541 Tudtuk :PPPPPPPPPppppp -
#2540 ez joak muvi volt :) majdnem extazisba estem amikor a kis koreai tinilanyok sikongattak egy egy meszarlas lattan ::DD:DD -
#2539 eh, C&C3 ftl :< -
#2538 tudtatok hogy a gorky c%c3 ban indul rajta, es hogy jelenleg vezeti a vilagranglistat ? :) -
#2537 hat gondoltam benezek a World Cyber Girl valasztasra, masra nem hiszem :DD