3856
Starcraft
  • t0ma
    persze #2613-re
  • t0ma
    hmm?
  • Spica
    azonos verziók esetén működhet bármiféle multiplayer ez alap :) persze még nem garancia arra, hogy menni fog minden simán... főleg a tűzfalak, routerek és a mindenható protokollok még beleszólhatnak a dologba
  • thomasman11
    valaki tudna mondani egy normális bw no cd cracket 1.15 höz ?
  • thomasman11
    vagy úgy hogy felrakom a játékot 1.0 -s verzióba patch-t rá azt bemásolom egy könyvtárba és ha látja a telepítő a játékot akkor kéne valami progi vagy nem tom ha nem látja akkor felrakom 1.0-ba hogy tudjunk játszani :D
  • thomasman11
    helló, az úgy müködik hamachin a játék hogy nekem 1.5.1-s patch van fennt a havernak meg 1.0 ?
  • light00
    Akkor félrenéztem, sry. Csak még rá kéne jönnöm, hogy mért pont azzal kevertem össze...:\
  • Lammer
    igy van ;)
  • Spica
    zodiac = állatöv, az állatöv tényleg a 12 csillagkép együttese
  • light00
    Mármint annak a csilagképnek a neve magyarul az.
  • light00
    Abbol a 12böl a patkányé vagymié...annak a neve.
  • t0ma
    hulyeseget beszeltem...
    12 csillagkep
  • grizzly21
    12? le vagyok maradva
  • BEAST #2603
    a prok nem big game hunteren jatszanak?
  • t0ma
    hmm, es milyen nyelven?
    en eddig ugy tudtam, hogy ezt asztrologiaban hasznaljak. egy eves `menete` a 12 bolygonak a Nap korul.
  • thomasman11
    nos spica: én gondoltam egy olyanra hogy van egy canyon és vannak unitok amiket locationnal rakok le, és ha ezek le vannak írtva akkor a végén ha ráállok a locationra akkor create unit újra.. és ezt mindig ahányszor rá lépek, tulajdon képpen egy olyan pályát csinálnék ahol "küldetésekből" nyered a pénzt és ahányszor elteleportál a canyonba ha végeztél rá állsz a locationra megkapod a pénzt újra vissza movezól és a unitok újra lerakodnak, akárhányszor mehetsz...
  • light00
    Dzsizusz....ez a Zodiac kegyetlen. Remélem tudjátok amugy, hogy patkányt jelent :DDD
    (Blue Stormhoz meg már alig gyözöm várni a fanatikus Nuke-hozzászolásokat :D - keci rásser pálya)
    Loki II....ennyit a rushrol....
  • Lammer
    esakkor meg nem is szoltam, hogy vannak uj mapok az uj proleaguere(3 nap es ittvan azis!) is!

Baekmagoji, Ungoro Crater, Seongangil, Hwangsanbul, Katrina, Monty Hall SE(!)
    (???)
    majd remelem lesz ezekrol is info...
  • Spica
    hmm ahhoz képest, hogy korea, egész jók a mapok. a DMZ-s eset óta úgy látszik visszaálltak a jól bevált balanszolható mapokra. a zodiac kicsit túl egyszerű már :) a blue stormban, meg gyönyörűek ezek a lejárók. ezt persze nem tudták volna "kölcsönvenni" a broodwarmapsról, ahogy minden más eredetit...
  • Lammer
    nah lanyok...

Uj MSL, uj palyak :D

Zodiac 1.01
    Loki II
    Blue Storm
    Python maradt :p

nekem a blúsztorm teccik, Loki pofasabb lett, Zodiac meg technikas^^
  • Spica
    nem voltam itthon, tudod volt egy kis "beavatkozás" és még a sok ínyencség ami utána jön. a telefonért bocsi, igazából vannak olyan időszakaim, amikor nem vagyok egyáltalán telefonközelben. bocsi.

btw, mi ez a harmadik lan láz? :) csak nem kitaláltátok már az időpontot is?
  • Lammer
    a telefonhivasokat sem?

btw nagyon durvas volt... .)
  • Spica
    elnézzük :)

amúgy jó volt a munchkin? (múlt héten nem igazán voltam itthon, a privátüziért meg bocsi, sose veszem észre)
  • Spica
    elsőre:

condition:
    - bring to B
    action:
    - create X unit at L1
    - create X unit at L2
    - wait X milisec
    - preserve trigger

ennyi, ez nem nehéz. a második már érdekesebb, mert fogalmam sincs jól értem-e. ha úgy érted, hogy PONTOSAN azokat a unitokat akarod visszarakni a kezdőlocationbe, amiket kreáltál, ezt nem igazán lehet megcsinálni, csak elég bonyolult módszerekkel vagy kompromisszummal.

Azt meg lehet csinálni, hogy visszarakd egyesével az összes olyan típusú egységet, ekkor egy move és egy preserve trigger kell - ez egyszerű. Viszont az adott playerhez tartozó ugyanolyan típusú unitok között közvetlenül különbséget tenni a starcraft editorjában NEM lehet.
  • Lammer
    jolvan lol vagyok... :D

az OGNes all-star ugyanaz... csak ugye mas TV... pfff de hulye vagyok :D
  • thomasman11
    Ismét trigger help kéne!

Azt szeretném hogy rakok le egy bacont rá locationt és ha arra rálépek akkor jöjjenek a unitok kb 3másodpercenként 5 db két helyről.
    És még azt amit én rakok le unitok, és ha re állok egy bizonyos locationra azok újra ott legyenek, pl: van egy canyon és vannak marine-k meg stb... és ha a végére értem akkor újra legyenek ott a unitok...
    Ezt a kettőt hogyan tudom megcsinálni ?
  • Lammer
    Hess-hess ALL-STAR gameket tolteni :DDD
    MBCGame All-star
    ---
    OGN All-star

hehe en eddig az MBC elejen vagyok... de eddig ugytunik ilyen osi-ellensegek csataznak style van...^^
    BOXER>>>YELLOW TERRÁNPÓVER444444negzvenegz^^
    szerk: LOAL!!!4 az MB All-star 3esfeledik(detenyleg) meccs COACH 2v2... extraloal
  • atom4ever
    hy nemtudnátok nekem meg mondani hogy hol találok a starcrafthoz crack-et
  • t0ma
    APM counter
  • light00
    vaz mosmeg igen....nemér!!!
  • light00
    nem müködik!!4
    (háhá.háhá.háhá.háhá.)

(csukott szemmel irta mindet ám)
  • Nuki
    ÉN? Miről beszélsz?!
  • Lammer
    most miert vagy genyo?
  • Nuki
    Ilyet?
  • Lammer
    azert ez mennyire szigor mar...
    olvasgatom a kommenteket a NEmet Wcg selejtezonel... es a tavalyi wcgbajnokunk:
    "szegény goodyt wcg előtt én is megvertem 4-0 ra zvp be De hát ugynézki mégis müködött neki a dolog mer ottlesz seattlebe ) Mi meg nem !"
    Jah Goody kijutott, mivel a nemetek 3at indithatnak.... mi meg 1et sem...
    pwned :CCCCCCCcccccccc
  • light00
    Itt komoly képzettársitásos problémák voltak. Amugy már értem, htx :P

(#2580: ne, csak ilyen szmájlit neeeeee)
  • Lammer
    ehh mar alig varom 7veget, hogy kiprobaljam
  • Nuki
    Ezekszerint tévedtem, megesett már :)

Az is lehet, hogy értette, csak nem tudott asszociálni, vagy mittomén :D

Szóval megveszitek, okézs.
  • Lammer
    lol!
    egy sztending szo azert nem nagy ordongosseg...

lol! es akkor meg te mondtad telefonban, hogy "nembaj ha munchkin angol! es?"
    nalatod... itt az "es"
  • Nuki
    Nem mindenkinek olyan kiemelkedő angoltudása lenni, mint te.