Starcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
kosziekh mindenkinek^^

aki eljon annak koszonom! azok szamitanak...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

light00
A francba már engem ilyen kis zöldfülüek is levernek? -.-

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

light00
Boldog szülinapot!!4(négy)

BEAST
hepi borzdej!

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
joak video :> protoss > all

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lammer
gyerekek ez a Kwanro tud valamit... lehet kezetdorzsolni zergvaladekhivok :p uj Savior? raadasul csapattars... nagyon megalazta Lightot MSL legjobb 16ban(porog a r16! tessek lesni(eslo4 meccs) oket!)... eddig 1-0 neki... de en 2-0val tovabbjutonak latom... ahogy megverte Seat a legjobb 32ben... mar pedzegettem, hogy van egy uj zerg talent, ehh <#vigyor3>

Lammer
holnap lesz a szulinapom...
hetvegen nem jon fel(melo-.-) a klan szulinapozni? ^^
(munchkin or sztaff kockulas?)

Lammer
nah lanyok: mozira fel!

a mostani WCG 4ik helyezettje -> White-ra(UKR) egy nagyon profi MOZI!
KATTTY!4!44
nekem a legjobban a sátlibol kiteszem a zealotot kb az akna melle, majd amikor folemelkedik az akna lelovom az aknat reaverrel, de avval a mozdulattal a zelooota mar benn is a sátliban... es akna pukk zelota 100% marad<#vigyor3> czimu jelenet

Én rászoktam az egérpadra, mert szegény asztalom olyan mint akit vernek: az egerezés áldozata :o

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

hát mondjuk nálam se férne el egy akkora egérpad. arról nem is beszélve, hogy ahogy te az egeret tartod olyan pokoli messze.. na az valami fájdalom lammerkém 😊

egyébként nem használok egérpadot. néha ezért érdekes dolgokat tud mûvelni a faerezet is 😄
Lammer
kuzs! ellentabor(no egerpadosok) dázntkánt... <#bee1>

light00
akkor én nem is számitok?
(miez a nagy szar az asztalon??? bazzeg el se férek töle!)<#idiota>

BEAST
mx518 ftw :p ... persze alap hozza a tescos egerpad! 😄

grizzly21
naja ne is mond...tervezek egy laptopot, hat kerdeses meg, de ha macbook pro mellett dontok akkor kozel felmilla.:S de 400 alatt semmikepp.

Lammer
nemisigaz <#zavart1>

btw barki barmit mond... total megerte az 5-6 ezret a pad... barki leul ide es kiprobalja egybol kapom a kovetkezoket:
- nagy, de tok jol nez ki
- hudefinom a mozgasa, mennyi egy ilyen? <#zavart1>

(najo ehhez azert kell egy jofajta eger isch... mint ami van most mx518<#vigyor3>)

ezek szerintem nem olyan veszes osszegek... 5-6K lol...
persze mihez kepest! peldaul a kocsim mostani levizsgaztatasahoz ami a korrekt hibajavitassal sacc/kb 80-90K (joesetben! lehet kilo lesz, csutortokon eldol minden, hogy mennyire "volt" nehez a hatso vaznyulvany korroziotatlanitasa[dehulyeszo <#zavart2>])... ahhoz kepest nem osszeg... <#idiota>

grizzly21
azt csak a tv reklamokban hasznalja, hogy masok megvegyek sokezerert😛

menj a fenébe, tudod mindig kis betûvel írok 😛
Lammer
andras: hat igen... wcg dontos... <#idiota><#idiota><#idiota>

pj egyébként ugyanolyan egérpadot használ mint te gábor
ebben az évben végre a protossok is feltámadtak koreában is. bisu, stork, talán free is villant most majd.

már évek óta zerg és terran uralom volt a top10-ben. az utolsó protoss kespa elsõként bisu elõtt.. 2-3 évvel?
grizzly21
az mas kerdes hogy pvp donto lett, nem az az erdekes, hanem a teny hogy p nyerte az egeszet😊
savior szivatasanak en is orulok, bar ez a stork se szimpatikus igazan

Lammer
pvp dontoben, szerinted??? -.-

inkabb mondjuk ugy, hogy megint koreai nyert -.-

nembaj a lenyeg! ---->>>> SAVIORt KISZIVATTAK!!!44!444!
nemcsak MONDRAGON verte meg a csoportban hanem utana ki is ejtettek!!4 JOL! <#hehe><#eplus2>

grizzly21
mar megint p nyerte a wcg-t, erdekes😊

Õ egy robot, ennyi. <#idiota>

hát ha láttad stork eddigi meccseit nem így vélekednél 😄

és ráadásul pj-vel játszik, nem is egy koreaival. még kiélezett szint sincs 😞
Lammer
O"""""""

hanyszor is gyepaltak el eddig? 😄

btw Hwasin 2X is megverte a selejtezon... most nem jott ossze neki... azert nem kell a lo tuloldalara esni(akit anya szult)... ilyen kielezett szinten nuansznyi kulonbseg van... :p

storkot nem veri el senki, akit anya szült. saviornak volt a legtöbb esélye rá.
grizzly21
en olyasmit hallottam hogy ott a korbevereseknel volt nemi csalasfeleseg, azzal hogy a koreaiak minnel kesobb talalkozzanak, meg ennek megakadalyozasara is

Lammer
<#wilting><#wilting><#wilting>

namost az ukran Feher RAnak "lenne" tobb eselye Stork ellen??? (nincs ha csakmost jaccccunk el elmeletben)
ugyanis Ra ketszer lerapelte utye Storkot a csoportkotben+Tie breakben <#hehe>

ps: ami a legszomorubb, hogy beszelgettem Gorkyval meg korabban es o meselte, hogy Ra nagyon jo edzopartnere volt PvPre... szinte mindig megverte... mostmeg ugye Ra mehet a bronzert :C

(Gorky is kiesett CnC3ban <#rinya>)

és még: wcgtv channel 3on adják savior - pjt !!
és ami nem sért senkit: pj - stork pvp döntõ lesz.
ha valaki látta stork meccseit nincs kétsége affelõl ki nyer.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sean én is csodálkoztam, ilyesmi történt sAviOrral is február körül.. Kwanro azonban huhu 😄
Úgyis megnézem. 😄
Szegény savior :o

Lammer
tudod, hogy megnezem ^^
minden esemenyt megkockulok 😄D😄

spoiler, hogy Nukinak ne fajjon :p hatha megnezi (sci-fi :p)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
naszoval nagyon nagyon rulez, hogy Julyzerg tovabbment siman 2vel^^ hajra SKT1^^ Sea-n meg megint csodalkozom(some kájnd of hullamvolgy? 😄)... azthittem megnyeri az utolso meccset es tovabbmegy... dobbenet, hogy 18ezerszer megnyerhette voona :C

bazki legjobb 16ban van ket dontobe beillo parharc is! Hwashin-Bisu meg Savior-Stork! 😮OOO

BTW!!!!44444
VÉCÉGÉ!!!!!!!! KIESETTTTTTTTTTTT SAVIOOOOOOOOOOOOR MUHAHHHHHHHHHAHAHAHAHAH
<#hehe><#hehe><#hehe><#eplus2><#eplus2><#eplus2>
LOL!

legjobb orom a sorom azaz a karorom <#idiota>

erre kivi vagyok hogy kapott ki a Kinai protosstol(naazert a koreai profiskodas biztos megtette a hatasat a kinainal, nadeazert... 😄😄😄)

majd megnezem aztis <#ravasz1>

lammer! nézd meg a mai MSL H csoportot mielõbb!
Úristen ez mekkora 'oltás' volt ez a meccs... 😄

És végre nem az a uncsi TvT-s felállás... 😄

Már soha nem fog kiderülni hogy mi lett volna ha a factory megépül és a marine-jai sem rögtön halnak ahogy elkészülnek mert lett volna ott egy bunker is, szerintem a két közeli barrack-ot verte volna a még közelebbi barrack + factory + bunker 😛PP

sc2.org / OGN - itt a wcgstream
Lammer
nincs eselye...
ugyanis 2 KOZELI raxbol tolta folyamatosan a rineket... rgo ugy sem lett volna sansza... ugy max kicsit megnyujtja a meccset... Boxernek olyen idegbeteg mikroja van, hogy sansztalan... itt a kulcs azon volt, hogy felfedezes... nem fedezett fel mind2 iranyban(normalisan nem is kene, nade az ellenfel meg mindig "Boxer" 😄)... pech... es egy csoppnyi makja is volt Boxinak amikor a felfedezett raxnal ippeg nem olte meg a dolgozot!!44!!4

(lattad a vegen meg az OGN menedzsere is elmosolyodott 😄 ez azert nem mindegy 😄)

Na pont errõl beszélek, ha a factory elõtt lerak egy bunkert és amellé kezdi építeni akkor a factory el is készül és úgy még esélye is lett volna.

Már korábban is linkelted így én is azokat nézem/néztem 😊

#2712 is megy, nem bunkerelésre gondolok hanem 1 max 2 db bunkerre, tényleg egy csomószor látni hogy a terran megszopja (sõt el is veszti a játékot) már az elején mert benéz valamit és sokkal többet veszít mint 3 marine (ennyibe került volna a bunker), épp tegnap néztem egy mecset ahol a srác elbénázta a microt a zerglingek ellen, onnantól próbált volna bunkert építeni de egyiket se tudta befejezni, boxertõl viszont láttam jópár menetet ahol csak pár bunkert de használt de azokat nagyon jó helyen, és nem bunker-rushra gondolok hanem kimondottan védekezésre.

A burrow-t eddig 1 (egy!) mecssen láttam de ott használta is a srác, gondolom nem a legelején fejlesztette ki de többször is egy csomó drone-t megmentett vele amikor éppen jött egy reaver drop.

Na a lényeg, látom hogy nagy ritkán használják ezeket és ilyenkor eléggé hasznosnak is tûnnek ezért nem értem hogy miért ilyen ritka a használatuk, ha nem is a korai játékban hanem késõbb amikor már beleférne a keretbe.

Lammer
ELMEBETEG ez a BOXER! (jutub)
OMG!!! EZT LATNI KELL! tegnapi proliiig!!!4444

olvassatok el a kommenteket 😄😄😄

BOXER IS TEH GOD! <#vigyor3><#zavart1>

grizzly21
nem tudjatok hogy a wcgt milyen streamen lehet nezni? elvben nemsokara kezdodnek a meccsek

Lammer
hidd el... a koreai prok ki szoktak feljeszteni!
TEGNAPI(!) proleauge meccsen lattam mind2 reszrol burrowot es bunkert is!

amugy a natur oka ez:
-egy bunker 150 mineral es ami miatt rossz: penzveszteseg amibol veszel 3 munkast, vagy 3 marinet amivel tudsz mikrozni 😉
defensive lolsag amivel aztan tenyleg nem fox nyerni! hamar nagyon nagy para van akkor erdemes bunkerelni, amugy nem! btw 1 esetben nagyon hardcore a bunker! ---> BUNKER RUSH 😄😄😄😄😄 na az is kockazatos, de ha ugyesen csinalod: nyerted a meccset! 😄

-egy burrow fejlesztes 100 mineral es 100 gaz! OMG tudod mekkora hatrany egy ilyen baromsagra pazarolni??? abbol a 100 gazbol fastlinged van VAGY! mehet a lair! egy terran ellen vagy-vagy de kotelezo fejlesztened valamilyen iranyban... es nem feleslegesen elqrni 100 gazt erre( kesobb persze lehet, de az elejen FONTOS nem KOLTENI ERRE!)

tanacs: ha igazan kockulni akarsz es fejlodni! felejtsd el a nem pro koreai repeket! mindig nezd az aktualis felhozatalt(torrent) toltsel innen VODOkat es bamuld azt! 😄

<#papakacsint>

grizzly21
hat, zerghez abszolut nem ertek, de jobban megeri ott is inkabb expelni az elejen sokat, es ugy nincs penz fejlesztesekre, azt kesobb szokas.
Bunkert vedekezni csak akkor epitenek ha mar nincs mas megoldas, SCben baromira nem nyero strategia bevedekezni, a legjobb vedekezes a tamadas. tipikus kezdok hibaja az ha valaki korbevedi magat.

Nézegettem replayeket és felmerült pár kérdés, miért nem fejleszti ki a zerg player soha a burrow-t? Egy csomószor jól jöhetne és tényleg szinte semmibe sem kerül.

A terran miért nem épít bunkereket?
Egy csomószor látni hogy (fõleg az elején) a terran masszívan szop és tucatszám veszít egységeket pedig 1-2 bunker (4 marine ára) simán megvédhetné.

Nyilván valami kézenfekvõ oka van ezeknek <#fejvakaras>

Én tudtam hogy a bíró a gyilkos (mert elmondták a rohattak :C )
...de mégis elolvastam...

light00
Ha a könyv elején nem ölnek meg valakit az mitöl krimi?<#idiota>

hé. azt nem tudod ki a gyilkos, csak azt, hogy a végén hány hulla van. hm?
light00
Hát hamár tudom hogy a lakáj a gyilkos, hidd el, nincs kedvem elolvasni, hogy hogyan jött rá.