3856
Starcraft
-
#2976 'ssza meg ez mar megint dupla teves rip :C namindegy... gyakorlatilag eleg csak megint a felet leszedni, kinek mi szimpatikus... -
#2975 PROLIIIIIIIIIIIG ELODONTO!!444
[URL=http://teamliquid.net/tracker/details.php?info_hash=ee009631bc4d6a19f9f5ea88547622b5f23c8157]nem kell megijedni 2.45 gigz, de MOST meg rengetegen Seedelik^^[/URL]
MBC vs CJ
(plz Bandi ne szpojlerezz, meg csak most szedem enis btw utorrent felugrik ilyenkor oda sem nezek es enterezek, hogy ne lassam effektiv hany meccs lesz^^)
VAAAAAAAAAAAA de vaaaaaartam!44!4 ^^ -
Nuki #2974 Mint pl? -
Spica #2973 egyik sincs grizz :)
és húsvét felé ráadásul már meg is szaporodnak a teendőink.
észrevettétek, hogy az egyre újabb és fiatalabb terranok, egyre idétlenebb és közhelyesebb nevekkel rukkolnak elő? - tudom tudom lammer, de akkor is legalább ez megmarad nekem, ha már leimbáznak mindenkit.. -
#2972 Je' ti meg eltek? :p
(Bence: hetfon vagy kedden garantaltan puzulhatunk, akkora jon meg a rendeles, lol? -.- :D:D) -
#2971 hat, a gond, bar Antares megerosithet/cafolhat ebben, de bme-n nincs tavaszi szunet :o vagy oszi? vagy egyik se? ennek kell utanajarni -
Nuki #2970 Az ötlet jó. Viszgaidőszak nincs, ha versennyel nem rontják el akkor igen esélyes, de ne tervezzétek túl hosszúra, mert mást is szerenénk csinálni :) -
#2969 Végre ZvZ, végre egy kis polgárháború, nem népek csatája(Y)
ez hiányzott nekem. Valahgy a két horda összecsapása sokkal jobban esik, mint holmi tankhámozás...
(Ja és jut eszembe nem jöttél, pedig úúúúgy vártalak :'( )
Másrészt tavaszi szünetbe mindig bimbózik a távol-vadnyugati zöldeskék vadbab, amire allergiás vagyok, szóval zárt helyen, zárt időben -
#2968 Nah lanyok: Doriek eloaltak az 5lettel, hogy tavaszi szunetben(luzer sulisoknak ertendo) lehetne LANloalkodni^^
ki mikor er ra? szunet? vizsgaidoszak? menszesz egyeb hajfajasok? stbstb -
#2967 basszuskulcs enmeg jol elolvastam a spoilert es a tobbi meccset meg csak most nezem(tartok az elso meccsnel: Free-Flash)...
ez a Flash eszmeletlen milyen eretten jatszik, oszt meg GYEREK!!!44 szepen lelovoldozi a ceptorokat tavolrol... szegeny Freet sajnaltam(hozza kell tenni, nagyon maga alatt jatszott... ennel azert 5X jobb!!44)... 2 protit csipek: ugye o"t meg a torpicsek tehskill Therockot ()
gondolj bele... Flash olyanokkal gyakorolhat egesz nap(csapattarsak ugye) akik enyhen legendak proti szinten... Reach, Nal_ra... hatkoszbocs :p meg szep, hogy Pwnerer a srac^^
en egy Seat latok benne... csak ne legyen szegeny Sea sorsa, hogy betonkemeny terran oszt a vegen mindig lemarad a nagy dontokrol :C
nagyon orulok a zujgeneracios(regiuj feleledesek stb) Terran felhozatalnak: Mind, regiuj Xellos, Baby(12 eves srac iszonyat talentum szerintem^^) Flash, Sea(igaz o" mar nem olyan ujonc, de azert fiatal meg boven)... CJnek a terran squadja lehengerlo... kocka Darkelf, Iris, Xellos... Memory sem rossz
stbstb... szoval szerintem Boxer megnyugodhat... boven van utod^^ (bar olyan megatricker nem nagyon van, de van) -
#2966 teh skill -
Spica #2965 a spoiler rA-ra vonatkozik, ja és mi az, hogy magadnak irogatsz? :D
a pályákról se mondott senki semmit, csak én. akkor én mit szóljak? -
Spica #2964 szerintem a Jaedong - Savior kimenetele azért egyértelmű volt. bármi spoiler nélkül, azért tudjuk ki a jobb ZvZ-s ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!viszont rA kizuhanása csalódás x(, free is kiesett ;(
na persze az imbaterrák megint -
#2963 ZSENIALIS TvP az MSL F csoportban!!44
Nal_ra nyit egy trukozzessel(az elejen a csiki-csuki mar meger egy pimpestet^^) az elejen, amit nem is csodaltam, mert Shine Metalja nagyon eros(felt talan a protoss legenda?)SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagy nehezen kikecmereg, aztan meg beindul a metalhenger,^^
Nal_ra vs Shine PvT
jol elirogatok itt magamban, asszem abba is hagyom... -
#2962 na sracok!
aztan nezzetek az uj OSLt is!!!44 :D
kivetelesen az elso korben tetszett a Jaedong vs Savior ZvZje! tok izgi volt!!!44 hehe ugye Bandi mondhatom, hogy talan manapsag Jaedong es Savior a ket legerosebb zerg^^
Utalom a ZvZt de ez tok jo volt!44!4
tobbi 3 meccs ez elso korbol a TOP16ban:
Bisu vs Xellos (ugye PvT remelem nem kell mondanom!!!!44 :D)
Cuteangel vs Fake Yellow (TvZ) <- uuuuj PALYAN!!44NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGY
Rumble vs Flash ZvT
szinten uj palyaaaaaaaaaaaaan!444negz -
Nuki #2961 - ajtó van
- vulkán van
Akkor jók :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jöhet egy raklappal. -
#2960 OMG a mai MSL csopimeccs enyhen HALALcsoport volt :C
-Jangbi
-Hwasin
-Firebathero
-Xellos
:CCCCCCccc
-
Spica #2959 demon forest kb annyiban hasonlít a rush hourre, hogy három személyes. amúgy meg félig szigetes, merthogy a fák nem átjárhatatlanok (vagy ezek igen? ^^) és az elég nagy különbség :)
a troyról meg sokat nem tok mondani. elég átlagosnak néz ki, amit több más pályából operáltak össze.
és aki azt meri mondani, hogy én mindig leszolom a mapokat... nos az nem téved :) -
#2958 btw mit szoltok a ket uj OSL palyahoz?
Demon's Forest
Troy
ez a Demon ez mi? okadek rush hour III elforgatva es eltilesetelve? (fuuu van egy backexpoja, fudejoooo)
Troy viszont jonak nez ki -
#2957 Proliiiiiiiig elo-elodonto!
torrent part1
torrent part2
ami a lenyeg, hogy a part1ben mindket csatorna tvripje bennevan... eleg csak a szimpatikusabbat valasztani (M-MBC csatorna O-Ongamenet csatorna) es dánlód
a part2ben csak az ogn csatorna fajlai vannak...
linkelem a jutubos verziokat is: mivel bo7 volt a tobbi meccs spoilerbe megy... szoval nezegessetek vegig a 4 meccset es egyenkent nezzegessetek bele a kovetkezo szpojlerekbe, persze ha van benne valami utye^^
1set
2set
3set
4set
---Spoiler lehet ures vaty fake, de lehet megsem^^---
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!5set -> http://youtube.com/watch?v=fz0IuZhAC0A
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!6set -> http://youtube.com/watch?v=AxBXw2Oyfd0
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ACE -> http://youtube.com/watch?v=Ell0hPCaxz0
konkluzio:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:CCCCCCCCCCCCCCCcccc nyertek Saviorek, undorito :CCccccc viszont jo volt latni, hogy emberbol van a zergmester is... MSLbol kipicsaztak... megverik itt is es Ace utan sir 1et^^ azert ez egy picit megindito volt(torrent verzioban benne van minden, jutubosat sosem nezek)... latszik a pacsizasnal is, hogy kiszalad belole a cuccz^^
ennyi... nezzetek, mert jo meccsek! mekutye kikerdezes lesz
ps: gyoztes az MBC csapataval fog jatszani a dontoert ;)
folyamatabra: [(OGN Sparkyz - CJ Entus)-MBC]-Lecaf OZ <-donto444!!
-
#2956 NAH zerghuszarok!!444
ZERG FPVODOK!44
kattt meg sokan seedelik, hajra...
igaz mindegyik flv, gagyi minoseg... de Savior, July es a tobbi sztar regebbi APM lamulasa minden letoltest meger
szerk: jolvan az IPXZerg(Savior aki nemtudna) konyvtarban az elso IPX-Iloveoov nem is FPVOD es raadasul Nada ellen jatszik a mester a tobbit majd kesobb tesztelem-e -
#2955 Dzsulájzerg gogogo44!44 be fog masirozni!44
[remenykedik] -
#2954 VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
SZÉVIOR KIESETTT MUHAHHH444NEGZ44!!
NULLKETTTTTO!!!!44
gyakorlatilag a kispados MBC kisfikaterran megalazta... aztan meg kikapott egy kozepesen jo protosstol... hmmm milyen szazaleka is van széviörnek ZvPben? muhahhhh
aaaahhhh ez nagyon jooooo, marcsak holnap ne kelljen sokat kolteni a zótóra(valami baja van :\) es ez a het faintos volt! -
Spica #2953 julyt majd első körben kiejtik, mint a multkor ne örüljd :D -
Spica #2952 az kell, hogy a mait is meglesd :) -
#2951 óemgé!!!44
Bé csopi az valami MEGATOMORGYONYOR :D:D
-Bisu kiesett raadasul 0-2vel ()
-July tovabbjutott
mi kell meg? ^^ -
#2950 szpojleres :p
GYEREKEK44!!
MSL "A" csoport: tovabbjutasert akkora verfurdo volt, hogy csak LESTEM44!
Mind(az uj Terranos MSL cimvedo) vs Hogil(ujonc zerges) part1
part2
part3
mindegyik angol kommentar... ISZONYAT NAGY MECCS!!!!!!!!!!44negz -
Spica #2949 nézd meg a mai msl csoportmeccseket mert az neked jo lesz :) -
#2948 JOAG PvZ!!!445
Free vs Savior (Hanbit vs CJ) -
#2947 BUEK =D -
Nuki #2946 Bujék allz. ^.^ -
#2945 BUÉK444! -
Spica #2944 ciki mi? :DDDDD -
#2943 LOAL!
a jutubos videorol levagtak de a karacsonyi SKT1-Katonacsapat bejovetelen IloveOov volt a MIKULASBACSI :DDDDDDDDDDDDddddddddd
eredeti jobb minoseg, ahol nincs levagva... elso meccs ugye... mert ott van bejovetel... (cim is felre van irva, nem 25 hanem 24 de mindegy...) -
#2942 Nagy fogya... akarom mondani gyakas :D
jokis PvZ! nagy csatakkal, kioregedo Reach-csel :D esatobbi :D -
#2941 tok ciki, de most esett le...(ezen a meccsen vakaroztam, hogy mit keres Child Hanbitban? :D) ...hogy Child atigazolt Hanbitba STXtol :O -
#2940 protoss :< -
Spica #2939 megint egy giliszta nyerte az oslt. gyász. -
#2938 Torrent -
#2937 És ezt én, hogy tudnám megnézni?