3856
Starcraft
  • Spica
    én sem biztos, hogy el tudok menni. főleg, hogy nem tudom mikor lesz nektek tavaszi szünet. egyetemen nekünk nem is lesz.
  • Nuki
    Amikor a tárgyvásárlással szembesültem, és nem találtam aboltban olyan tárgyat én csak legyintettem hogy á, most játszok vele 2-szorra. (mindenesetre mókás hogy a tyúkból hogy lesz repülő madár:D)

Majd kidobjuk kockával hogy ki hova kerül, az a legkorrektebb
  • Lammer
    okkk!44 te jossz velem Sentinelsbe^^ mert jo az Apmed :D

mek kulonben is akinek Light a neve, az csak a jo oldalon lehet :D
  • Lammer
    orulunk ha leszunk 8an -.-
    Te+Feri+2 mokus+Bandi+Totti(?)+Feri kolleginaja(?)+En =8
    Andras meg ugysem mer eljonni, szokasos -.- (=9 esely?)

btw meg mindig nem jottem ra, hogy a taposabb targyaknal van nehany rekvizitum ami tuti nincs shopba... idegesito, hol a peloba van ilyen targy? :C

muhahhhaha enmeg tesztelgetem a Sentineles tapokat^^ azert az sz@r lesz, amikor ilyen tap sebesseggel minden csapasom(!!!) kritikal(naga nuniag rulz^^) 700-800 korul lesz mi? ^^
  • light00
    Akkor pap légy jó, és oszd meg velem hogy ez mit tud
  • koryne
    Miértnem 2x5? Asszem annyian férünk bele.
    Btw Feri talált tápos szkordzsit, aszonygya, h megszivat mindenkit :C
  • Nuki
    Szomszédom is tolja, emiatt ismerem. :) Jatszottam már, és mókás... főleg ha majd tavaszi lanon összejön a 2xNÉÉGY!4
  • Lammer
    skaclik! keszuljetek fel, mert minket(Dori, Feri+En) beszippantott a DOTA vilaga^^
    (kovi lanon toljuk ezerrel^^)
    iszonyat jo!44nééégy foleg, ha meg tudjuk valositani a 2X4es csapatokat!4!4

Sentinels FTW! =)

addig itt a letoltes: letoltes
    es az adatbazis: DOTA adatbazis

min.req: ezert erdemes(sorry Beast^^) feltenni a war3+tft+patch kombot!4
  • light00
    Hátta probe :)
    szúnyog, by Feri :D
  • koryne
    Milyen szúnyogok? Jó persze, tudom, kicsi, repülő, vérszívó élősködők, de hogy jön ez ide? :)
  • Nuki
    Nyáron amikor jönnek a szúnyogok....
  • koryne
    Most gondold el, mi a Ferivel milyen jól elszórakozunk saját magunkon ilyen szituációkban ^^ (meg már az öcsém is kezdi szokni a kifejezéseket :P)
  • Lammer
    OSL FORDULO ->
    BISU vereseg EXTRAGIGARULEZ!!444
    SKTsok nyertek4!44 mi kell meg? :D

jah a linkek????,,, tl.net, youtube
  • Nuki
    Az a durva, amikor háztartásban használok egy ilyen kifejezést:
    "kimikrózom a kaját" (magamban nevetek, haha mekkora humorzsák vagyok)
    De amikor visszahallom ezt a családtagoktól (igazából nekik mindegy hogy ki- vagy meg- mikrózzák az adott ételt) akkor azt igen nehezen bírom ki nevetés nélkül :D
  • Spica
    olvasd el a privátüzimet; erre is vonatkozik.

én nálam MSL/OSL > proleague. Egyszerűen nincs időm, így is még az egyéni ligás meccsek többségét kihagyom.

Talán prolig döntőre majd odafigyelek.
  • Lammer
    jolvan gyerekek!

leulhettek egy nagy vastag 1essel...
    koszonom nyuk, foleg toled az eddigi kamu "en megnezem a linkjeid" bullshiteket...

fingotok sincs mi az a prolig egyaltalan... fasze' linkelek egyaltalan, legalabb most megerositettek, hogy tenyleg ertelmetlen linkelgetni

prolig az egy CSAPATVERSENY... jonapotkivanok, koszike -.-
  • Nuki
    Szóval egy Terran nyert. Értyük. :D
  • BEAST #2999
    pfuj :p
  • Lammer
    bocs sracok ez enyhen szpojler lesz: nem akarok rosszindulatunak() tunni or sztáff, de a PROLIIIG DONTOrol alkotott rovid velos velemenyem:

JESSSSSSSSSSSSSSSSSSSZ
  • Lammer
    Folytatodik az OSL 16os csoportkore :p

Savior(CJ Entus-Zerg) vs Best(SKT1-Protoss)
    ---
    Stork(Samsung-Protoss) vs Rumble(SKT1-Zerg)
    ---
    Xellos(CJ Entus-Terran) vs Luxury (OGN Sparkyz-Zerg)
    ---
    Much(CJ Entus-Protoss) vs Frozean[name](Samsung-Terran)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    SAVIOR: DUPLA JESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSZ!4!44 eskétés veri meg raadasul :PPpPpPp
  • Nuki
    Elég jól csinálja :D
    Te tudsz ilyet?
  • Lammer
    ritkan benezek oda... namondom megnezem a kommentek szinvonalat: mit latok? hogy pont te(igen!) nyomod olyan stilusban, amiert ad1: "elfordultam" az oldaltol eleg erosen ad2: ha nem ismernelek eloben, jol elagyallak style lenne(klasszikus kinyilik a bicska a zsebemben) -.-
    bar teny, hogy Noia utan(is van elet? :D) egy csoppet flamementesebb az oldal, de amig ott volt az oltobrigad, neha-neha meg szellemes-szines-szagos jopofanak mondhato finom oltasok mentek... mamar :C
    sajnos ez van :|

inkabb nezd meg a koreai sc hangutanzo sracot, nagyon oltas^^

hehe
  • Spica
    már nem azért, de jártál már az oldalon mióta gege a főadmin? az igaz, hogy van egy rakás tahó álneves, aki állandóan regisztrál és rontja az oldal színvonalát..

na mindegy engem nem izgat mit gondolsz és jársz vagy kihagyod, de azért nem muszáj mindenkit sértegetni, főleg ma ne szólj le légyszíves, ma eleget basztatott a CS tanszék is. ;( egy csomót dolgoztunk az egészen gegéékkel, kurva sok munkát feccoltunk bele, hogy vmi értéket is csináljunk..

még valami, lehet szpojleres, ha el vagy maradva

ROCK most egész jó arc, nemrég földbedöngölt valami terrát, talán éppen Flasht :)

• Lammer
    Nah sracok megkezdodtek a legjobb 16 kuzdelmei MSL-ben is!444

Jangbi(Samsung Khan-Protoss) vs Orion(CJ Entus-Zerg) part1 ANGOL KOMMENTAR
    part2
    part3
    ---
    Kwanro(CJ Entus-Zerg) vs Kal (STX Soul-Protoss) Angol kommi
    ---
    Sea (MBC Hero-Terran) vs Light(MBC Hero-Terran) eredeti
    ---
    Upmagic (Estro-Terran) vs Julyzerg(SKT1 Telecom-zerg) Angol kommi!

hf
  • Lammer
    JOBB MINOSEGU VIDEO, INKABB EZTETET szedjetek!4!4
  • Lammer
    BAAAAAANDI!

tessek TheRock valogatas

szerintem zsenialis a srac, imaaadom :D:D:D
  • Lammer
    rs.hu mar eleg regota nem erdekel... a sok 15 eves kis porbafingo agyatlan oltogep style oldal lett mar eleg regota ha van is idosebb user azmeg csinal egy trendet(peldaul kit KELL utalni) es a tobbi noob meg beall mogejuk(csordaszellem) es begetnek utana... kosz ebbol nem kerek -.-

amugy ezt a videot nem lehetne valami jobb minosegben? ^^
  • Spica
    http://video.google.com/videoplay?docid=9034837529578033270&hl=en

nemtom láttátok-e, rshun is kint volt a linkje, egész jó. persze azoknak, akik minden OSL/MSL meccset mgnéznek teljes egészében ismerős lehet ez a best of.
  • Lammer
    Star B.net attack!!44 Firebatheroval xD

Torrent
    megeri leszedni, mert nagyon jo! amin meglepodtem, hogy FBH egesz jofej volt(nopersze nem ertheto, de ugy okes volt a srac :D)

aki nem tudja ez a sorozat arra hivatott, hogy a nagy sztarokat behivjak a Tvbe es eloben kockulnak a Battleneten amatorok ellen es vegig FPVODBAN MUTATJAK A jatekot!44!4!

(most tartok negyedenel de eddig nagyon jo!!44) FBHnak eleg durvas APMje vanik... azert joak jatekos^^
    Terranz FTW! =)

(es nemcsak a sajat fajukkal jatszanak a prok xD ez nagyon oltas XD)
  • Spica
    jó hát ez elég várható volt :)
    DMZ-szinrű baromság..
  • Lammer
    egy kis regi TvT? (teh tricky 1!)

nezegettem statisztikakat, es meglepodtem hogy az oreg motoros Boxer volt a legjobb TvTs mostani proliiigbe ^^

2004 OSL DONTO tanitvanya ellen 4ik meccs
    beszaras
  • Lammer
    MUHAHHHHHH eskuszom nem neztem meg ma teamliquidet :DDDDDDDDDdddddddd
    (csak most, bazzer igy legyem a lotton otosom^^)

[URL=http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=65484¤tpage=1]"many pro teams have been complaining to OGN about the new Map Demon's Forest"[/URL]
  • Lammer
    na volt alkalmam megtekinteni pro meccseken is az uj mapokat...^(igaz csak par meccs volt)
    haaaaaaaaat ez a demon forest meg mindig nagyon gaz :| viszont a troy nekem nagyon tetszik!!! foleg a lerombolhato assim miatt ^^ osztan lehet belole gyujteni a gazt, jol ^^
  • Nuki
    Sry, ne haryzz. : (
    :P
  • Lammer
    ne offolj kecie :D
  • Nuki
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1200784635
  • Nuki
    NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!44444 :cCCCCCCCcccCCCCCCCCCccccccccccCCCCCCCCCCCCCCCCccccccccccccCCCCCCCCCCCCCCC
  • Lammer
    ^^^^^^

REPULJETEK ra az MSL legjobb 32 H csoportjara! nagyon jo gamek!4!!

gogo torrent

(htx )
  • light00
    OoO miez Gáborkám trendülünk?
    El se mertem volna rólad képzelni :D
    de baromi jóó :DDDD
  • Lammer
    B@SSZA MEG AZ MBC vs CJ ELODONTO VERBRUTAAAAAAAAAAALIS VOOOOOOOOOOOOOLT!4444negz :D

ahogy haladtak elore, ugy durvultak az osszecsapasok!4!4 ez hihetetlen! komolyan mondom ezek forgatokonyvet irnak meg minden :D:D

nah akkor a luzer lemaradosoknak es low qualityvel beeroknek:

1set: Sea vs Darkelf (TvT)
    2set: Pusan vs Kwanro (PvZ)
    [URL=http://youtube.com/watch?v=UoviDELXfYo]3set: 2v2 #1[/URL]
    4set: Bisu vs Iris (PvT)
    eddig ugye 4 meccs namost jonnek a fake or not szpojlerek, hisz bo7 az utkozet, ki tudja lehet folytatodik? ^^
    http://youtube.com/watch?v=1HdcIozZVpA ->5set

http://youtube.com/watch?v=VN04ijV3RDc ->6set

http://youtube.com/watch?v=hm5pPo_B9dE ->ACE

szemelyes velemeny(akit erdekel csak meccsek utan nezze meg):
    SOKKAL jobban megerdemelte a tovabbjutast a SZIDZSI! mivel 1ik csapat sem a szivem csucske style... ad1: CSAPATkent 1utt luktetett a CJ... minden vereseg utan korbealltak a csapattarsat es patyolgattak, fel a fejjel style... MBCnel mintha egymasnak idegenek ultek volna az asztal mogott :C jo persze ACE utan szegeny Seat meg kellett vigasztalni dehat... ad2: namost MBCnek van 2,5 sztarja(Bisu+Sea+Pusan aki csak neha villant) ellenben CJnek meg tobb betoneros jatekosa van... szal... :p btw attol feltem, hogy Savior jatsza az ACE meccset esakkor megint jon a "HOS" es nyer... belem kifordult volna :C :p

ps: a jutubos feltolto ossze-visznya valogatott a csatornak kozott, szal a meccsek 1X MBC tvripek, egyszer OGN TVripek... :o namindegy^^