Alkohol-, Drogfüggõség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NEM lesz csontritkulásod tõle mert az amfetaminok NEM lépnek reakcióba a kálciummal!
Álneves
Ne nézzé, sörözzé!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Ha meg akarsz errol bizonyosodni, probald ki otthon!
Dobj be egy xet, netezz, flesselj ra es gyere le rola.
De vegig a szobadba maradj! Ra fogsz jonni, hogy sokkal tobb szar erzest valt ki beloled, mint jot.
Nalam kb. 2ora jo vs. 1 nap kidogles
Fontos, hogy otthon, nyugodt korulmenyek kozt tegyel probat!
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fû, ha nincsenek problémák, de mindenki tetû! ...
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
kurvanyu jó-johánzon!!44
Kisbarátom, ha ennyire naív hülye vagy nem fogod megérni a nyugdíjaskort az már biztos. Távol álljon tõlem, hogy beleszóljak a dolgodba, de nem gondolod, hogy az új "barátaid" egy kissé rávezettek a kukira. Egyáltalán tudod mi a külömbség barátság és kéthetes ismeretség közt. Ajánlom minél elöbb kerüld el õket, mert megint megvezetnek és akkor már elindulsz a lejtõn, ha nem fogadod el akkor belekeverik a piádba vagy akármibe. Azt mondom barátkozz a rendes barátaiddal és piázz tovább. De te tudod.
Szevasz.
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fû, ha nincsenek problémák, de mindenki tetû! ...
Én életemben kétszer próbáltam szintetikus drogot. A speedtõl másnap szarul voltam és két napig nem volt étvágyam. A hatása alatt betegesen járt az agyam, összevissza kergették a gondolatok egymást a fejemben, mondhatni kattogtam. Leállt az emésztésem, hiába ittam literszám a vizet megrekedt a gyomromban és hánytam. A kiszáradástól olyan hullafoltos lettem, hogy magamra se mertem nézni, és 3 kilót fogytam.
A bogyót is eccer próbáltam, a hatása enyhébb volt, simán tudtam tõle aludni miután hazamentem. Ez nem tagadom jó volt, de egyszer bõven elég volt, látok bulikon elég embert aki a hatása alatt van, félelmetes tekintetük van.
Amúgy meg csak rajtad áll a dolog. Akarod csinálni vagy nem? Megkockáztatnál vele egészségügyi, rendõrségi, családi problémákat? Ha nem, akkor szard le a haverok hülyeségét, csinálják õk ha akarják, te meg bulizz mellettük tisztán. Vagy picit részegen... :D
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
a cannabistól nem lehtsz függõ és ha leteszed azt max pár napig vagy depressziós és fejájás szerüség meg ilyesmi de nem vészes (az X másnapja ész azutáni nap borzalmas, a Speedé pedig iszonyu) tehát inkáb szívj vüvet és attól nem lesz semmi bajod
Megoldás: darabig nem hallgatsz tuc tuc zenét még tisztán sem amig ilyen heves reakcióid vnnak és rájössz hogy tudod kontrolálni magad. és mikor Xezel akkor ajánlatos inni (nemvizre gondoltam) úgy az igazi.
és mikor koszos az a durva mert akkor vannak a haluk, tele van szórva minden szarral.
És az hogy túladagolás? az a szervezeted fizikai és mentális állapotától függ (nekem van ismerõsöm ki egy este 14et evett meg (igaz nem Mitcshubitshit és nem is Eurót és nem is, szal a komolyabbat amiket Mo.n lehet kapni (Ibizán akkorák mint az aszpirin és abbol egy elég egy estére)
legközeleb ha dobsz tuti nem egy lesz...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ezt nem velunk fogja megbeszélni hanem az orvsokkal , agyturkàszokkal :-(
Azt hitte az indítója, hogy idejönnek az emberkék és segítséget kérnek ???
Akinek segítség kell az menjen kórházba esetleg házorvoshoz, szaé bárhova, de nem a neten fog segítséget keresni...fõleg az alkoholisták :))