138
Beszéljünk nyíltan a szenvedélybetegségekről.
-
Jóska Kapitány #52 Legyen igazad. De asszem nem én vagyok az első akinek ismerősével megesett ez. (Vagy akivel) -
#51 Egyetértek az előttem szólókkal. A másnaposság se kellemes, de az elmondottakból ítélve jobban megéri. Ha megfogadod a tanácsom, akkor SOHA többet nem használsz szintetikus anyagokat. Az ilyen ismerősöket még viccből sem neveznék barátnak. Gondolom akarsz majd gyerket és nem akarsz pár éven belül elvonóra vagy a hullaházba jutni... -
#50 Mit kevernek bele? Ugyanmár... Nem kell ennyire paranoidnak lenni, nem mindenki gonosz díler, simán csak bekerült egy társaságba, ahol ez a téma megy. -
Jóska Kapitány #49 "...hogy az igazi baráti kör(akik nem drogoznak) nem venné jó néven mert azokat akikkel kipróbáltam kb 2 hete ismerem..."
Kisbarátom, ha ennyire naív hülye vagy nem fogod megérni a nyugdíjaskort az már biztos. Távol álljon tőlem, hogy beleszóljak a dolgodba, de nem gondolod, hogy az új "barátaid" egy kissé rávezettek a kukira. Egyáltalán tudod mi a külömbség barátság és kéthetes ismeretség közt. Ajánlom minél elöbb kerüld el őket, mert megint megvezetnek és akkor már elindulsz a lejtőn, ha nem fogadod el akkor belekeverik a piádba vagy akármibe. Azt mondom barátkozz a rendes barátaiddal és piázz tovább. De te tudod.
Szevasz. -
selwik #47 Csak a magam nevében nyilatkoznék.
Én életemben kétszer próbáltam szintetikus drogot. A speedtől másnap szarul voltam és két napig nem volt étvágyam. A hatása alatt betegesen járt az agyam, összevissza kergették a gondolatok egymást a fejemben, mondhatni kattogtam. Leállt az emésztésem, hiába ittam literszám a vizet megrekedt a gyomromban és hánytam. A kiszáradástól olyan hullafoltos lettem, hogy magamra se mertem nézni, és 3 kilót fogytam.
A bogyót is eccer próbáltam, a hatása enyhébb volt, simán tudtam tőle aludni miután hazamentem. Ez nem tagadom jó volt, de egyszer bőven elég volt, látok bulikon elég embert aki a hatása alatt van, félelmetes tekintetük van.
Amúgy meg csak rajtad áll a dolog. Akarod csinálni vagy nem? Megkockáztatnál vele egészségügyi, rendőrségi, családi problémákat? Ha nem, akkor szard le a haverok hülyeségét, csinálják ők ha akarják, te meg bulizz mellettük tisztán. Vagy picit részegen... :D -
#46 én az ilyenre csak azt mondom megérdemled... tudom hogy hülyén hangzik de te "fogadtad el" és akár milyen tabletta vagy ha "csak" fű akkor is drog... és ezek igen veszedelmes anyagok 1 darab is kegyetlenül megviseli a szervezetet ha hiszed ha nem ... persze ezt nehéz belátni mert az agyban nagymértékben megnő az örömérzet de attól még semmi sincs rendben. -
#44 ha látni aakarod mit csinála drog az emberrel akkor ajánlom a Félelem és rettegés Las Vegasban c. filmet (asszem ez a címe) ebben a filmben van a legtöbb drog amit valaha képernyőn láttam, meg egyáltalán... -
#43 éljen a fű! -
Jony #42 Talán még annyit, hogy egy nagy szivatás az egész. Mint mondottad volt nagyon bejött a cucc, iszonyú jól érezted magad mint még soha. Elmondom az első mindenkinek ilyen. Ha esetleg nyomsz még akkor majd meglátod, hogy a második már sokkal gyengébb feelinget ad. Szóval azt az érzést te már soha a büdös életben nem kapod vissza amire tulajdonképpen vágysz, esetleg a menyországba ha oda kerülsz. Szóval raktározd el szép emlékként, és soha többet ne nyúlj ilyen szintetikus szarokhoz. -
#41 jól beszélsz Jony.
a cannabistól nem lehtsz függő és ha leteszed azt max pár napig vagy depressziós és fejájás szerüség meg ilyesmi de nem vészes (az X másnapja ész azutáni nap borzalmas, a Speedé pedig iszonyu) tehát inkáb szívj vüvet és attól nem lesz semmi bajod -
#40 a lényeg ne egyél többet mert genetikai felépítésedet roncsolja ( ha gyereket akarsz nem eszel ilyent többet) (amfetamin származékot) -
#38 nagyon egyszerű, mert az X eteti magát, azaz sose elég és úgy érzed hogy, kezdesz lejönni róla és olyankor akarsz még1et dobni. Közbe meg az arcod már eltorzult (készen vagy mint a picsa).
Megoldás: darabig nem hallgatsz tuc tuc zenét még tisztán sem amig ilyen heves reakcióid vnnak és rájössz hogy tudod kontrolálni magad. és mikor Xezel akkor ajánlatos inni (nemvizre gondoltam) úgy az igazi.
és mikor koszos az a durva mert akkor vannak a haluk, tele van szórva minden szarral.
És az hogy túladagolás? az a szervezeted fizikai és mentális állapotától függ (nekem van ismerősöm ki egy este 14et evett meg (igaz nem Mitcshubitshit és nem is Eurót és nem is, szal a komolyabbat amiket Mo.n lehet kapni (Ibizán akkorák mint az aszpirin és abbol egy elég egy estére)
legközeleb ha dobsz tuti nem egy lesz... -
#37 akkor viszont irány egy doki/pszichológus. minél hamarabb. -
#35 Szerintem meg inkább hagyd a pics@ba. -
#33 Azokkal se nagyon mernek mostanában ,mivel bejelentési kötelezettségük van a rendőrség felé,és a drogtörvény szerint ha nem vagy mér komolyan függő,csak kezdődik a problémád akkor fogyasztó vagy (bűncselekménynek minősül)és irány a bíróság,v.súlyosabb állapotodnál kényszergyógykezelés... -
#32 uristenn hogylehet ilyen ostoba idiota topicot nyitni , ténleg ki a asz fog majd ide beiriogatni anévvel , hogy én drogos vagyok ki ??
Ezt nem velunk fogja megbeszélni hanem az orvsokkal , agyturkàszokkal :-( -
#31 Aki ezt indította annak az egész dologról halvány lila fingja sincs... -
#30 ki ? -
#28 Miii ez a topic ???
Azt hitte az indítója, hogy idejönnek az emberkék és segítséget kérnek ???
Akinek segítség kell az menjen kórházba esetleg házorvoshoz, szaé bárhova, de nem a neten fog segítséget keresni...főleg az alkoholisták :))
-
#27 mert. -
#25 Fúúúj! -
#24 a legjobb akkoris az "igazi" fagyi. -
#23 jaja -
#22 Az a tölcséres izé a gyanús izű ''csokikrémmel''? -
#21 lehet kapni "télifagyit" kiskorom 1ik kedvence volt :) -
#20 Szar lehet neked,télen nincs fagyi csak száraz elvonás...
Mer ugye a fagyi helyett a jégkrém az olyan mint mák helyett a metadon. -
#19 te inkabb maniakus nepgyülölő vagy... -
#18 én meg maniàkus fagyzabalo vagyok , màniàmat màr betegséggé nyilvànitottàk. -
#17 Majd megvizsgálja az előkóstoló!Nem vállalom a lucskos második helyet:)) -
#16 nemvagyok dagadt csak erös csontozatu -
adacsa #15 én meg csak azt ismerem hogy: mhhmhmhhmghghghgrrasjgfkaslfjasfl -
#14 Legyen az, hogy te gyorsba megvizsgálod a motyót(márhogy igazi-e), én pedig addig helyettesítelek a kötelezettségedben(természetesen a csajsziról beszélek). -
#13 De lévén hogy itt én vagyok a földesúr enyém az első éjszaka joga(amivel élni is kívánok,ha nem úgy néz ki a kedves hogy az oroszlán sírva enné meg):) -
#12 és bedobjuk a közösbe. mindkettöt. -
#11 Meg a nődet. -
#10 Csak a kokódat vesszük el. -
#9 és az orrodat se tekerjük meg. -
#8 Akkor nem mondjuk el hogy miket művelsz,feltéve hogy tejelsz!:) -
#7 en csak ezt ismerem.
szemetek megölték kenny t :) -
#6 ''Legyen ez a topic a megelőzés, és a kiútkeresés segítőhelye.''
Hogy is mondaná erre Cartman:
-Hé skacok,csak nem hippidumától cseng a fülem?:)