Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes... 😊
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Nah ujultam egy kicsit..érdekesség hogy a hátteret én csináltam😊 én vagdostam ki a TUROK 2 bõl majd én irtam fel a feliratot... szépen elrendezve a dolgok... nyah a kép..mindjárt küdõk másikat is...

En speciel semmifele rajzoloprogramot nem hasznalok. IrfanView (magyar) kicsi-okos-gyors kepnezegeto. Ja en a hatteret .BMP -be mentem 16 szinnel... 1024x768 16szin 384kb
Egyepkent az "i" billentyu megnyomasara kiirja hogy mennyi a kep helyfoglalasa a lemezen es a memoriaban.
PL:
bebox_wallpapper.jpg
lemez: 29.26 KB (29966 Bytes)
memcsi: 2.25 MB (2359296 Bytes)
Ugyanez 16 szinnel 384 kb
Persze van amikor NAGYON leromlik a kep a konvertalastol, de azert vannak kivetelek... 😊
Egyepkent az "i" billentyu megnyomasara kiirja hogy mennyi a kep helyfoglalasa a lemezen es a memoriaban.
PL:
bebox_wallpapper.jpg
lemez: 29.26 KB (29966 Bytes)
memcsi: 2.25 MB (2359296 Bytes)
Ugyanez 16 szinnel 384 kb
Persze van amikor NAGYON leromlik a kep a konvertalastol, de azert vannak kivetelek... 😊
Én is pont ez mondom,azért nem fogom lecserélni a hátteremet egy semmitmondó képre, hogy gyorsabban fusson a gépem.
Egy kicsit megváltoztattam(a beléptetõ listán a neveket olvashatatlanná tettem).Ja amúgy ez itt két képernyõ(mert két graf.kártyám van).Egyikrõl fut a sima asztal,a másikra meg 3 monitheur van felfûzve láncban,ez a beléptetõt mutatja...
nemtom nekem lejött 1 percen belül...velem nem basztál le..én egyszer nelinkeltem 4 képet darabonként volt enniy!!( legszebb autos gamez topic)
lAZARUS: nEM TUDTAM HOGY MIERT JOTT ILYEN LASSAN LE...
650kb!
650kb!
A The Rabbit Hole megvan, a másik nincsen. Amúgy nálam csak a csíkként megy ám a Sonique, effekteket nem nézegetem igazán...
hehe
alternatív megoldásként ajánlom még a Print Screen gombot is!
alternatív megoldásként ajánlom még a Print Screen gombot is!
HySnapDX regkey:
Name ODDITY DOMINATION
Key: KDAA-PBAO-VMEB-XCGQ-MXBE-LXUQ
Nr of Single User Copies: 3
Temporarary License: OFF
Name ODDITY DOMINATION
Key: KDAA-PBAO-VMEB-XCGQ-MXBE-LXUQ
Nr of Single User Copies: 3
Temporarary License: OFF
séfbácsi: elég radikális változás történt az asztalodon! LOL! 😊
Jah, Sonique rulez! Amúgy RamIdle nagyon is kell! 128MB RAM bepuszikása meg se kottyan a köcsög winsuxxnak! Nincs bekapcsolva hajlamos elszálni netezés alatt, mikor megy egy rakat cucc! Ha be van kapcsolva sose. Pedig megy ám Sonique, 2-3-4 IE, Seti@Home, stb...
Kössz a címet rögtön odanézek.
A kopasz krapekról csak annyit, hogy én szeretem a Star Treket és õ a legpoénosabb benne.
A kopasz krapekról csak annyit, hogy én szeretem a Star Treket és õ a legpoénosabb benne.
Majd pont egy semmitmondó háttérrel fogom kiaknázni a gépem lassúságait.
Ilyen nalam amikor AKCIO van 😊
img src=
most öszinten 256 esetleg 128 mega mellet nem mindegy az a 1-2 megas hatterkep? aki ilyen miatt aggodik az megerdemli...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Hehh a felsõ kommandós sokkal jobb....jah látom te is Sonique -t használsz! töltsd le hozzáa a rabbit hole-t meg a crossfaddert!!kurva jok!!amugy a ram idle is nagy okosság!!ram felszabadító ami helyet foglal a rambol...
Ja egyébként nálam a net csak azóta nem fagy ki, hogy RAM Idle nevû programocskát használom, ami õrködik a memória felett (pedig nincs belõle kevés: 192 M😎.
Íme az enyém. Ha nem vagyok lusta, akkor az a két ikon sor most csak egy lenne 😊 De nem zavar, ezért még hozzá sem nyúltam, csak az installnál mondom a progiknak, hogy ne tegyenek linket az asztalra.

Csövi Coine!
Hosszú, de majd holnap bekapcsolom az MSN -t! remélem leszel holnap! de most megyek, mert holnap korán kell kelnem 😞
Hosszú, de majd holnap bekapcsolom az MSN -t! remélem leszel holnap! de most megyek, mert holnap korán kell kelnem 😞
Na ideje hátteret váltanom nekem is, de nemtudok dönteni 2 változat közûl! 😊 Mindkettõ marha jó!

Jó a design! 😊
Viszont a képekkel gond van. Nem jeleníti meg õket a böngészõ. Ráklikleke, akkor se jönnek be. helyükön vannak?
Viszont a képekkel gond van. Nem jeleníti meg õket a böngészõ. Ráklikleke, akkor se jönnek be. helyükön vannak?
Jó a háttéred Fabesz! Mingyá másabb, mint az a kopasz faszi! 😄
Hüm, átlátszóság eszi a teljesítményt. Szvsz Winsuxx elég falánk magában is, nem kell tovább csökkenteni a szabad memória mennyiségét...
Hüm, átlátszóság eszi a teljesítményt. Szvsz Winsuxx elég falánk magában is, nem kell tovább csökkenteni a szabad memória mennyiségét...
Fabesz! nem tudod alapban átlátszóvá tenni a hátteret. Habár ha jól rémlik az XP már végre így mûködik. De van egy csomó program ami képes erre. pl. DesktopX, WindowBlinds .. és még egy csomó)
Kössz Lajos!
Mos így néz ki.Ez most mingyárt jobb.

Mos így néz ki.Ez most mingyárt jobb.

hmmm....
jobbgomp properties/beallitasok a hater kepnel kattany, appearance/megjelenites? a hatterszinen katt es atalitod....
jobbgomp properties/beallitasok a hater kepnel kattany, appearance/megjelenites? a hatterszinen katt es atalitod....
Remdben gyerekek kicseréltem a hátteret egy Tomb Raider Movie képre.
Inkább segítsetek egy kicsit, látjátok hogy az ikonok nevei alatt fehér a háttér, hogy csinálom meg átlátszóra? Tudom hogy be lehet állítani csak azt nem tudom hol.
Inkább segítsetek egy kicsit, látjátok hogy az ikonok nevei alatt fehér a háttér, hogy csinálom meg átlátszóra? Tudom hogy be lehet állítani csak azt nem tudom hol.
az enyémen most van két telefon (egy vezetékes egy motorola) valami matáv papír, korsó ásványvíz (a bor kifogyott belöle), TV távírányító, rádiós óra (a rádiója nem jó), zsebkendõk, toll, orrspray, üres memória tok, és egy PC
szóval rendetlen
szóval rendetlen
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
nemtom nekem nem jön be egy kopasz krapek 😊
de tuti talasz nagyfelbontasu stv kepet amit berakhatsz hatternek.
de tuti talasz nagyfelbontasu stv kepet amit berakhatsz hatternek.
Így néz ki.Gyenge gépem van,na és?