Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
๏̯͡๏﴿
NE BÜNTESS! PLIZZ!
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
de a divx playert cseréld le crystal playerre, vagy media player classicra
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Kurvajó az a kép.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
shit happens
. Sõt most már az Isten sem mossa le rólam, hogy az enyém, pedig nem is az.\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!
V9ykn8_TZL0

Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Ha ilyen billentyûzetem lenne, biztos nem ennék többet a gép mellett. 😊)

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Na még egyszer.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Ez a kép már volt fent egyszer (bár lehet, hogy a monitoron lévõ kép más volt??)
A cd-krõl meg annyit, hogy kb. 500 cd-t egy kicsit nehéz eltenni, fõleg ha naponta kell valamelyik. Nekem is kb. 25-30 cdnek az állandó lakhelye az asztalom. 😊)
Én sajna nem tudok képet tenni, de azért el lehet képzelni. 😉)
shit happens