Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jobbklikk desktopra > tul. > asztal fül > asztali elemek testreszabása > web fül, és nem kéne ott lennie a pipának az emlitett pontnál 😊

Kata
Azt hol lehet?!

[/cserf][/fülünyúl]

Hali!

Nekem is volt anno hasonló problémám, hogy fura foltok tûntek fel az ikonok mögött: nálam be volt kapcsolva az Asztali elemek zárolása rész, kikapcsoltam, és minden jó lett 😊

Lynx_TWL
jajje z kurvajó eredeti képet plz!!!!😊

๏̯͡๏﴿

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
De így tök ronda a desktopom most. 😞

[/cserf][/fülünyúl]

RelakSfromhome
hámádehogymádenemkötökénbelemindenfélébemintabeton!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Kata
Olyanom nincs semmi. Csak XP windóz és kész.

[/cserf][/fülünyúl]

[HUN]PAStheLoD
hát ilyen midnenféle design-tuning progi...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Kata
Azok mik?

[/cserf][/fülünyúl]

[HUN]PAStheLoD
akkó rejtélyes 😊

Kata
Mert azóta újat csináltam. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

[HUN]PAStheLoD
nekössémábelemindenbejó? 😛

Kata
Mindent kipipálva sem mûködik. 😞

[/cserf][/fülünyúl]

[HUN]PAStheLoD
És nem szép az asztal? hááát... akkor esetleg valami style XP vagy samurize vagy ilyesmi progi a ludas 😊

tegyél mindent off-ra mindent szeggy le és aztán próbáld meg 😊)

RelakSfromhome
Hehö!
Az elõzõn nem így nézett ki az ablaktémád! 😊

Mellesleg ezesetben passz...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome

Kata
Minden ki van pipálva - ki is volt.

[/cserf][/fülünyúl]

[HUN]PAStheLoD
nesztek! 😄D

[HUN]PAStheLoD

RelakSfromhome
Kata, kapcsolj be mindent, hátha úgy elõhozza.
Az én általam ajánlott útvonal: Control panel/System/Special/Performance, itt meg a best View, vagy kézzel mindent kipipálsz. (magyar tükörfordítás, úgyhogy eltérés lehetséges...)

RelakSfromhome
Kipróbáltam, és ha be van pipálva, akkor elveszi a szövegek hátterét, helyette egy kis szürke árnyékot rak.

RelakSfromhome
Biztosan? Képet plíz

[HUN]PAStheLoD
pedig attól lesz olyan.. mert nekem nincs kipipélva aztán bebpipáltam és most jó

Kata
Az eddig is ki volt pipálva.

[/cserf][/fülünyúl]

[HUN]PAStheLoD
ja angol van akkor izé 😛

my computer right mouse button 😛P azaz jobbgomb properties aztán advanced fül aztán performance és drop shadow on labels ott az alja táján

[HUN]PAStheLoD
úgy hogy a sajátgép jobb gomb tulajdonságok teljesítmény vagy mi és ott az asztalikonok cimkéinek árnyékát kaccsód be 😊

Kata
Hogy lehet azt megcsinálni, hogy az asztalon lévõ ikonok felirata alatt ne legyen háttérszín, hanem a háttérkép? Mint pl. a Balázspalison.

[/cserf][/fülünyúl]

[HUN]PAStheLoD
giga brutál kéretik kimoderálni 😄D

[HUN]PAStheLoD
az en vizuális kultúrám elég spártai de windóz server 2003 -at tettem fel és ezen nem is kell a csicsa 😊

[HUN]PAStheLoD
nem rossz 😊

from russa vit láv 😊

KRi2
éna StyleXP-vel és Samurize-vel élek ,háttereket meg monjuk a deviantart.com-ról keblezem.

lll l ll lllll l lll ll

RelakS
Egy ideig használtam a windowblind-et, meg egy-két okosságot, de a tvprogim emiatt folyamatosan átméretezõdött, úgyhogy mikor újrahúztam a gépet lusta voltam felrakni. Pedig a Mozilla téma egész pofás volt 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Kata
Sims-bõl minden érdekelne. 😊 Az OFP-t úgy kaptam, hogy nézzem meg, mindkét kiegészítõ cd-jével, meg egy rakás letöltögetett jármûvel. Érdekes játék, de nekem nem nagyon ment. Simsben profibb vagyok. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Látom Sims fent van a gépeden. Nem érdekel a The Sims Online? Nekem megvan originálban, ha érdekel businesselhetünk 😊
I.C.ram
OFP fent van a gépeden???? Aki OFPzik az rossz ember nem lehet! 😊
I.C.ram
Ne aggodj, nekem DEAFULT winxp desktopom van, persze egy Cadillac Fleetwooddal fûszerezve. 😊
Kata
A hátteremet a héten kaptam egy ismerõsömtõl, õ alkotta. Én a többi részére gondolok. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

RelakSfromhome
Mer ez jobb, mi?...
Katt a képen, mert egy 1280x960-as képet nem linkelek közvetlenül!

Kata
Hogy lehet olyan szépet csinálni, mint a tiétek? Itt szégyenkezem az én kis béna desktopommal. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

The Garrett
AAAAAAAAAAAAAAAAAA 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

FtranX
Ezt milyen progival csináltad?

Kata
Végre nekem is sikerült lementeni a képet, megsúgták a profik, hogyan kell. 😊 Nekem most ez a háttérkép van fent:

[/cserf][/fülünyúl]

Klon
nice

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

KRi2

lll l ll lllll l lll ll

Sonajk @:o)
Szép ez a kép.
Gratulálok hozzá.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Pyx
EÜÁ!!! 😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

FtranX
hátborzongató!

I.C.ram
"SZÁND RÁM AZ ÉJSZAKÁT" LOL 😄DDDD
Ez szép háttér.
A ferike ikon meg aranyos 😊 Poén