Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is volt anno hasonló problémám, hogy fura foltok tûntek fel az ikonok mögött: nálam be volt kapcsolva az Asztali elemek zárolása rész, kikapcsoltam, és minden jó lett 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
tegyél mindent off-ra mindent szeggy le és aztán próbáld meg 😊)
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Az elõzõn nem így nézett ki az ablaktémád! 😊
Mellesleg ezesetben passz...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Az én általam ajánlott útvonal: Control panel/System/Special/Performance, itt meg a best View, vagy kézzel mindent kipipálsz. (magyar tükörfordítás, úgyhogy eltérés lehetséges...)

my computer right mouse button 😛P azaz jobbgomb properties aztán advanced fül aztán performance és drop shadow on labels ott az alja táján
[/cserf][/fülünyúl]
lll l ll lllll l lll ll
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]

[/cserf][/fülünyúl]
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Gratulálok hozzá.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
A ferike ikon meg aranyos 😊 Poén