Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]

[/cserf][/fülünyúl]

[/cserf][/fülünyúl]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
mi a neve a témának, amit használsz?
Na örülök neki, hogy végre felébredtetek.
Akkor talán most lássuk a jelenlegi asztalokat.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
amúgy ha van msn-ed vagy icq-d küdök 1-et
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Már ne is haragudjatok, de értem én, hogy tetszeneke nektek ezek a képek (természetesen nekem is), de ha emlékezetem nem csal, akkor a fórum témája itt a "Hogy néz ki az asztalod" téma lenne. Hát az enyém most éppen így néz ki.
Bye all.
Ki feltárulkozik, s meg mutatja önmagát,
nem biztos, hogy mindíg egy, igaz jóbarát
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
2.: Anyám kedvenc játéka
3.😄e igen, evil eye pakli rulzik 😉
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Dyna blaster?😊 (királyságos ngoyn nekem megvan bomberman collection néven(+2 verzió hozzá még plusszba nagyon faszák😊)
etherlords is királyság, a mocskosgázos paklimat nem vernéd be😊 (elsõre...😊
๏̯͡๏﴿
Kezd már a faszom telelenni a buzi tar.huval

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Mayday
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!