Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikike
nem tom
elolvastad a readmeket?
be van állítva a DesktopWeatherXML.vbs a Config szerkesztõben?
jól vannak megadva neki az elérési utak? (a VBSben is!!!)
ott vannak a képek a megadott könyvtárban??

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Blasta
Mivel lehet olyan desktopot csinálni, ami így írja ki az asztalra az infókat mint nálad?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Gyerekek!
Az a baj, hogy nem nagyon megy ez az idõjárás-jelentés kijelzés a samurize-zal.
Leszedtem a Mikike configját, de azt berakva az enyémbe se
jelez ki mást, mint a várt értékek helyett egy egyszerû, kevésbé hasznos NA feliratot.
És azt sem nagyon hiszem, hogy a kis weather-logók a helyükön lesznek.
Miééééééééééééér'?
Viktor

mikike
sehol
sok sikert

mikike
Gép/Távelérés(RAS)/Vételi sebesség
Gép/Távelérés (RAS)/Küldési sebesség

mikike
azért dodb fel a konfigodat a netre
köcce

Hol található magyar leírás a progihoz???
cSuwwi
Egy kis script update 😊

Azt nem tudja valaki, hogy a netsebességet hogy íratom ki? A Prefmon, vagy a WMI közül mit kell keresni?

shit happens

VinylToy

Én is csináltam egy ilyet, de nem tetszik...visszaállítom a jól bevált Style Xp-set 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

robotnyk
ja, elfelejtettem odaírni hogy thx 2 cSuwwi, bocsesz 😊
cSuwwi
Látom milyen népszerû lett a configom... 😊

shit happens

robotnyk
MICIMACKO86
jah megvan kösszike 😄

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

cSuwwi
A CPU-nál állítsd be a saját gépedre. Neked azért 0%, mert az én gépem neve Darkblue, és az van neki megadva configban. Állítsd át a sajátodéra, és jó lesz... 😊

shit happens

cSuwwi
mert az a telefonos játék megy. Ez neki a címe. Nézd meg a tv mûsort. 😊) 06-81-320-320

shit happens

cSuwwi
Ha megnézed a hivatkozásokat, látod, hogy nem arra mondtam...

shit happens

mikike
állítsd be a Proci propertit

mikike
ez

MICIMACKO86
már csak az a gondom hogy a RTLnel ami épen megy az nekem a tel szam van kiirva😄DD Miért?
Meg a CPU nál meg 0% miért?
Ez a kettõ dolog van hátra😄

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

cSuwwi
Szerintem ez kék... (#3285)

shit happens

cSuwwi
Here is it: wallpaper

shit happens

mikike
az kék?
vagy én vagyok a színvak?

cSuwwi
Ja, az a kék kellene? Az nem onnan van. Azt hittem, a füstösrõl beszélsz. Mindjárt felrakom valahova.

shit happens

MICIMACKO86
Ezt a háteret nem találom😞((

cSuwwi
Illetve, ha akarod használni, azt a winamp-ot is, akkor ezt a fájt tömörítsd ki a c:\ meghajtó gyökérkönyvtárába.
Winamp Controller for Samurize

shit happens

cSuwwi
Megvan. A háttér innen van: www.sensitivelight.com
Van több színben is... 😊

A config, a saját 5let, nem egy nagy szám, de ha annyira kell, itt találod. A konfigom
Csak bemásolod, és megy, minden ott van, amit használ.

Jelenleg ilyen lett az asztalom:

shit happens

mikike

MICIMACKO86
Megvan még neked az a hátér meg az a config?ha igen keress meg! 😄DDD kösszike

MICIMACKO86
Nah már kezdek érteni valamit😄D nem is vagyok ANNYIRA HÜLYEde akor is ha ehez a progihoz ért valaki keresen meg THX!

MICIMACKO86
ez nekem nem megy akármit mondtok valaki keresen már meg ICQn PLZ!

Értem ám a célzááááást !
😛

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

MICIMACKO86
Valaki segitsen már keresen meg icqn az iletõ PLZ!

1.: thx
2.: szerintem is

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

2 kérdésem van : 1. ilyen nonfigurativ háttereket honnan szedhetek ? mert egy normál hátttérben ehhez a progihoz túúl sok a szín
2.: Na ezt most speciel elfelejtettem 😛

Hehe, most olvastam bele énis, tökjó ez a progi, csak kicsit bonyolultnak tûnik elsõ ránézésre... bár a Photoshop is 😛

Pyx
más link nem kell, csak #3264, és elég két oldalt is visszaolvasni

MICIMACKO86
Bazzeg mind 14 oldalt vissza olvastem találtam egy linket nemjo.. az sem semelyik nem muxik😞(
QuippeR:Keres meg ICQn PLZ!!
Kössz elore is!

Dzsini
tessék visszaolvasni, többször, részletesen le van írva, hogy mit, hogy kell csinálni. annyira nem bonyolult.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MICIMACKO86
Nah én ebõl egy kukott nem értek keresen meg valaki ICQn aki ehez a progihoz nagyon ért mert én HÜLYE vagyok kösszke!

Pyx

MICIMACKO86
Sziasztok ezt a progit hol lehett letolteni?
Tudnátok adni egy linket?!
Kössz

cement
jo kis background 😄

respect to the man in the ice cream van

Guest
HOHHA! Schárckáhny! 😊)
Pyx

QuippeR
az jó, kár hogy nekem nincs tv-kártyám.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

ReTeK
mikor a "kedvenc" mûsor megy akkor elindítja a tv progit, vagy ha már az fut akkor átkapcsol (vagy elmenti)

Pyx
:o)

QuippeR
most kezdtem el csinálni. a hold naponta egyszer megkerüli a földet (tudom, hogy a való életben ez nem így van, de akartam, hogy látszódjon). a konfig még nem túl ütõs, majd kitalálok valamit.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.