Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

.:HaZaFi//Hks:.
1. windowblinds skin
2. ikoncsomag
3. objectdock
4. avedesk
és egy wallpaper;-)
WindowBlinds 5 arrives next Tuesday, November 29th!
Friss vagyok samurizéban, magamhoz feltettem (sp2), megy, barátnõmhöz feltettem(sp1), megy, barátnõm szobatársának(szintén sp1) is feltettem, én minden ojjektum kiirja, hogy Internet koneksön failed. Mindhárom helyen van net, elsõ két helyen kerio meg se nyikkant, a problémás gépnél kikapcsoltam a keriot, de semmi. Segitsetek mesterek.
köcsög
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
A legkézenfekvõbb megoldás a skinek változtatására a következõ két program:
Windowblinds
StyleXp
A windowblinds shareware, csökkentett funkciókkal ellátott változata nem idõkorlátos, *wba kiterjesztésû skineket használ. A stylexp shareware de csak 30 napig használható, azután fizetni kell érte, *msstyle kiterjesztésû skinekkel használható(gy.k.: mezei windows téma kiterjesztésû fileok). Windowblindshoz skineket legegyszerûbben innen szerezhettek, StyleXp-hez pedig például innen.
Sok sikert 😊
practitioner of the forbidden arts of death
Engem érdekelne ez a uxtheme.dll cserés dolog!
De sajna nem találok igy semmi theme-t😞 esetleg vki?!
Vagy vmit fére értek?!:S
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

------ez------------
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
<#vigyor3>#vigyor3>