Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
bekapcsoltam a gépem, egy ötperce, utána ki is kapcsoltam...
majd fél óra múlva, mikor újra bekapcsolom, minden mûkdöik, de mikor elkezdi tölteni a programokat, WindowsBlinds, SysMetrix, MSNMessenger, Opera stb... a tálca automatikusan eltûnik... valaki segítség!
Tiger Milk2
Légy jó, légy hű Magyar!
konfabulator természetesen hétrõl hétre bõvül, 1500 fölött a widgetek száma, amikbõl INNEN válogathattok, természetesen kell az alap progi is ami ingyenes, ERRE TESSÉK
windoblinds 5-bõl meg jövõ hét 2. felére lesz kint használható FULL verzió 😊
Légy jó, légy hű Magyar!
milyen megoldást tudnátok mondani arra, hogy helyrehozzam a win témákat win reinstalon kívül?volt fent windowsblind is meg style xp is, de már uninstalva let tmind2 aztán klasszikus windows téma volt beállítva sokáig, de ma próbáltam változtatni és a win xp stíluson kívül az összes full fekete.mitõl lehet ez?a klasszikus win-t se tudom berakni.
\"Már szürkül lassan a ködös határ, És a határban a Halál kaszál...\"
"Samurize will run under Microsoft Windows 2000/XP/2003. It requires a video card that has hardware support for alpha blending in Windows (nVidia Geforce 1 or later). Note: The taskbar client is not dependent on the type of video card because it does not blend to the desktop."
@ Hellomarci
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
csak olyat h új mappa meg ilyen carok :S
help me ððð
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

.:HaZaFi//Hks:.
csak ne itt flémeljenek
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.