Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Bercy
a hátteredet konvertáld át .jpg-be és az átkonverltáltat tedd be.
Big Daddy
Windowblins 5 a téma,desktopX az óra,a firefox ikon,meg az idõjárás
Kellenek linkek?

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

atlagember
Ez mikkel készült?

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Gaba9
Most ilyen lett 😄

Gaba323

trident
Valamelyikünk félreértette a másikat, lerajzolom😄
hülyeszürkenemkell------>ilyen cép kell

Sajnálom agyhalál, valszeg én rontottam el a nem megfelelõ fogalmazással. Próbálok én mint modern kori polihisztor a szükséges dolgokhoz érteni, de ilyen vackok meghaladják jelenleg a képességeimet...Szerintem programhiba!😄
Meg a fáradtság😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

agyhalál
Utolsó tippem: Sajátgép/Tulajdonságok/Speciális/Teljesítmény/Vetett árnyék az Asztal ikoncimkéin (legutolsó opció). Lehet, hogy már említette valaki.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

trident
Hm..Megnéztem, semmi nem volt plusszban, lenne más javaslatod?😊

agyhalál
Tetszik, bár mint ahogy te is említetted: nem tudom miért. Vidám, de ugyanakkor kicsit szomrú is.

EmThor
ilyen eccerû, én láma meg nem találom .( THX <#worship>

agyhalál
Nézd meg, hogy az asztalon jobb klikk/Tulajdonságok/Asztal/Az asztali elemek testreszabása.../Web/Weblapokhoz hozzá van-e adva valami és ha igen van-e mellette pipa. Ha igen, szedd ki.

gnar killer
winamp: clearONEbeta
óra: Lclock
és htx(:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

EmThor
jó! winampot hogy lehet úgy összehúzni? 2.: óra a sarokban nice, nagy buher? thx

desigo
jó a hangulata
gnar killer
csak úgy, nem tudom miért

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

precision
nájsz

Bazinga!

trident
Talán egy hete sincs, hogy használom a WB-t (plussz iconpackager-t), sokat nem is piszkáltam, hiszen találtam jó skint, ikonokat, hátteret.
Eddig oké is, ami nem jött össze, az az, hogy
hogyan tudom az ikonok feliratait "átlátszóvá" tenni, illetve miért nem jó, ha jobb gomb asztal /szín/blabla változatom meg az ikonfelirat szinét? Bocs a lámulásért.😞

asfa
máj

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

atlagember
BlackBox-hoz skint honnan lehet letölteni?

Hogyan lehet kirakni a Windows-os asztalon lévõ ikonokat BBlean1.16-ban?

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Kontrakcio
sziasztok! vkinkem +van az mplayer progi? ha igen lécci küldje el mert nem találom sehol! mplayer oldalán sem!! lécci srácok segitsetek! köszi

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

áp

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

The FlashBack
nem vagy egyedül? elõször nekem is megkellett néznem 2x😊

CoolStuff
Vágom már, csak kellett kis idõ, mire felfogtam eme nehezen értelmezhetõ hsz-t!😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

The FlashBack
ez ment neked "wb skin name plz 😄" by; Emthor

CoolStuff
Levok lassulva, szal magyarázd el plz, mit is kéne ebbõl felfognom!😄
Luminous Windows... D:

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Big Daddy
pipáld ki az "use metric units" -ot ahol beírtad a várost.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

The FlashBack
Kössz😊 A Fahrenheitet, lehetne °C re változtatni???

Big Daddy
Egyébként nekem jobban tetszenek a desktopX-es idõjárás objektek,de ez izlés dolga.

Big Daddy
Beírod:Kecskemet,HU

The FlashBack
nah monnd a beállításokat😊

Big Daddy
Nálam Kecskemét mûkszik,az nincs olyan messze Szolnoktól.

EmThor
akkor nincs szolnok, keress egy közeli nagyvárost.

wb skin name plz 😄

The FlashBack
nem jó😊
de azért kösszke😊

Big Daddy
Sztem Szolnok,HU.DesktopX-ben: Szolnok,Hungary.Nemtom neked is jó e így,vagy hogy van e szolnok a listán.

The FlashBack
nem mûködik...
pontosan mit írja, ha Szolnokon akarom tudni?

ide:

Big Daddy
Igazad,köszi!Nem vágtam meg az eredeti képet és összenyomva volt az asztalon.Javítva.

bertino
ez a WP... pff :|
mintha feltolták volna a Dodge hátulját :|

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Big Daddy
DesktopX object.

CoolStuff
Alakítgatom:

EmThor
weather, és beírod a preferences-ben a megfelelõ sorba a város nevét, nincs túl sok, pl.: budapest, vac, szeged, gyor, stb

The FlashBack
A Konfabulator Wahther-ben hogyan kell beállítani Magyarországot? Azon belül is a városokat???

EmThor
az samurize lesz.

geri15
jól néz ki, bár egy kicsit zsúfolt 😊 A Vipernek nem kellene egy picivel laposabbnak lennie egyébként?

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

The FlashBack
a widget honnan van???

Big Daddy
THX!

The FlashBack
grat😊 ez nagyon szép😊

EmThor

Big Daddy

Sonajk @:o)

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]