Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@ Hellomarci
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Hát nemsok minden van rajt 1 hete formáztam...
Hát nemsok minden van rajt 1 hete formáztam...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Canon 450 D
ez egyetemi gép ergo mindenféle van rajta!
éééted
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
de nem kötözködésbõl irtam !! 😊 én csak egy kis ártatlan szelid bárány vagyok
<#hawaii>#hawaii>
Gaba323
Gaba323
WB-vel meg a Style xp-vel nekem is voltak gondjaim úgyhogy, most win klaszzikus skinem van.😊 (mondjuk bejön)
http://www.astonshell.com/
Gaba323
Gaba323
Ez egy Aston nevü progi .. naon állat 😊
Rákeresel neten plus crack és minden ok .. de ha nagyon kell dobj msn cimet felveszlek és átdobom 😊
Gaba323
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Nem fogok itt sem problémázni, sem rinyálni😄
No meg sajna nem jól fogalmaztam meg a problémát, nem az ikonnal, hanem az alatta lévõ felirat hátterét szeretném én változtatni/eltüntetni
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

A windows elvileg alabol ugy van beallitva, hogy az ikonoknak nincs hatterszine.
Probald meg a kovetkezot: jobb click a desktopon->Ikonrendezes szempontja->Az Asztal webes elemeinek zarolasa-ra katt
Az egyetlen indokom a hülyeség ellen, hogy már kávézom...😄
Jpg kiterjesztésû hátterem van. Az ikonok háttérszinét átállítom feketére, de a következõ újraindulásnál megint alapbeállítás. Megnéztem a WB-be, hogy mit kell tiltani, mit kell felülírni, de vak vagyok.
És egyáltalán ha: itt több linkelt képen is nincs ikonháttérszin, ha megosztanád/megosztanátok velem e titkot...😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."