Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech
😄DDSADAa

nyami
wp-t pls -.-

sweech
ritka igényes munka

jointeer
más lett az sxc :o

köcsög

ScOrpY
naon cépen köcönöm
<örül>

Enny1

LoDMaSt
Tess: ittvanö

@ Hellomarci

ScOrpY
nyomtam de nem jön be, keresõbe is beírtam, semmi

Enny1

desigo
Jah ütõs
lehet én is megcsinálom ilyenre
szép naon😊
The FlashBack
LoL😊 ez nagyon ott van😊
kurvaszép😊

sweech
kurvaszép

bertino
ahhoz képest asztalt jól telepakoltad :_ |

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

8 általánossa erre futtya :

Hát nemsok minden van rajt 1 hete formáztam...
8 általánossa erre futtya :

Hát nemsok minden van rajt 1 hete formáztam...
Pyx
nyomj rajt egy f5t

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

ScOrpY
forbidden <#conf>

Enny1

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ScOrpY
wp pls
htx

Enny1

Aquir
nincsmit ò_ñ

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

The FlashBack
baroo ez a wp😊

fsgh
ááá köszi!!:-)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Aquir
csak úgy 😛 😊

Sné Zsuzsa

Canon 450 D

The FlashBack
ééétem😊

Aquir
jah. Tessék, használd, szép 😊) firefox

Aquir
mert hülék

ez egyetemi gép ergo mindenféle van rajta!
éééted

fsgh
etszik ez a hátérkép!!ki tudnád linkelni?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

The FlashBack
miért van Oprea is meg Firefox is??

Aquir
Egyetemi gépre ennyit tudtam <#vigyor>

agyhalál
Nem értettük félre egymást, én is erre gondoltam😊 Sajnos csak ez a két tippem volt. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni. Ezek után tényleg nem tudom mi oldaná meg a gondodat😞

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

The FlashBack
ez nagyon teccetõs😊
elmondanád a részleteket?

The FlashBack
ez is nagyon szép😊

Aquir
cep

The FlashBack
ez szép😊 grat😊

Gaba9
Mostmár tudod 😛
de nem kötözködésbõl irtam !! 😊 én csak egy kis ártatlan szelid bárány vagyok
<#hawaii>

Gaba323

sweech
sry de fingom nem volt hogy milyen progi <#crazya>

Gaba9
Tom miregondolsz 😊 de ezt ajánlották feltettem és no problem ... szentem faxa nagyon .. lehet leszedni hozzá sok plug-int is .. szal szerintem jó 😊 és faxa témát lehet szedni rá ami most van nekem az egy Vista pl

Gaba323

Amse
Ja igen neked írtam.Thx!
WB-vel meg a Style xp-vel nekem is voltak gondjaim úgyhogy, most win klaszzikus skinem van.😊 (mondjuk bejön)

Gaba9
HA tölem kérdezted akkor nézz körbe itt .. szerintem jok azért 😄
http://www.astonshell.com/

Gaba323

Amse
és vannak hozzá profi skinek(mármint nem a sajátjai)?

Gaba9
Ezt a progit én nemláttam a faq-ban pedig szerintem veri a többit (Wblinds,StyleXP) nálam volt fennt mind2 de voltak velük gondok 😊 de ez eddig rulz <#hehe>

Gaba323

Gaba9
Hehe 😊
Ez egy Aston nevü progi .. naon állat 😊
Rákeresel neten plus crack és minden ok .. de ha nagyon kell dobj msn cimet felveszlek és átdobom 😊

Gaba323

alph4

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

sweech
faq <#smile>

trident
Köszönöm a tippeket.
Nem fogok itt sem problémázni, sem rinyálni😄
No meg sajna nem jól fogalmaztam meg a problémát, nem az ikonnal, hanem az alatta lévõ felirat hátterét szeretném én változtatni/eltüntetni

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Nálam még nagyobb a gáz, és ez csak úgy egyszer elõjött és nem lehet vele mit kezdeni, szerintem windows újrahúzás kell, egyébként is van más baj vele...
Bercy
Igazabol akkor nem tudom mi lehet nalad a baj.
A windows elvileg alabol ugy van beallitva, hogy az ikonoknak nincs hatterszine.
Probald meg a kovetkezot: jobb click a desktopon->Ikonrendezes szempontja->Az Asztal webes elemeinek zarolasa-ra katt
Sné Zsuzsa
honnan

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
ÓÓÓÓ ilyen start menü nekem is kell!!! Honan tudnék ilyet szerezni? 😊

Plííízzz!! 😊

Canon 450 D

trident
😄
Az egyetlen indokom a hülyeség ellen, hogy már kávézom...😄
Jpg kiterjesztésû hátterem van. Az ikonok háttérszinét átállítom feketére, de a következõ újraindulásnál megint alapbeállítás. Megnéztem a WB-be, hogy mit kell tiltani, mit kell felülírni, de vak vagyok.
És egyáltalán ha: itt több linkelt képen is nincs ikonháttérszin, ha megosztanád/megosztanátok velem e titkot...😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Bercy
jaj, nem igy gondoltam 😊
Hanem, hogy az ikonok feliratai mogul eltunjenek neked azok a sotet csikok, ahhoz probald meg azt, hogy .jpg kiterjesztesu hatteret raksz be magadnak 😉
De azert koszi.