Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
😊))
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
(bmp ben elkezdtem feltolteni, de a 9mb sok volt, igy maradtam a jpg nel, bar igy nem olyan szep)
(valami jo wpt keresek)
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Bár nem írtad,hogy Vista vagy Se7en,ha Vista akkor értelemszerûen arra keresel rá,de ha nem megy akkor szólj és segítek! ;D
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
#42586: Nekem nincs meg már,tegnap véletlen kitöröltem az összeset és csak most vettem észre 😞
Mi equipo favorito: Real Madrid
wp
\" A múltad ne határozza meg aki vagy, de legyen része, akivé válni akarsz\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
(\__/) ( X.x) ( } . { )
cserélném a start menü gombját ezzel: Windows 7 Start Button Changer v 2.6 de nem akarja megváltoztatni 😞 valami 5let h miért? vagy egy másik megoldás is érdekelne 😊 win7 x64 ultimate
All hail the double x!
Ezt a témát használom
Elõtte azonban ezel kell patchelni a windows-t
Ez a startgomb nincs benne a packban azt nem tudom hol találtam.
http://facebook.com/musicleander