Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ultramon
ajanlom mindenkinek, nagyon allat dolgokat csinal taskbarral screensaverrel (pl monitoronkent mas screen saver), ablakokkal
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
itt van.
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
WP -t tudsz adni esetleg ?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
All hail the double x!
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Le akarnam en is cserelni a win7 start buttont de nem megy sehogy se...letoltottem a change start button progit,megcsinaltam a take ownershippes cuccot,de hiaba cserelem nem valtozik semmi.Vmi otlet?
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
néztem deviantart-on de nem találtam :SSS
(komolyan mondom)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Persze egyéb más dolgok is vannak, téma, háttérkép.. samurize-t nem ismerem, de biztos arra is találsz skint.
rájöttem hol csesztem el,hiába futtatom rendszergazdaként az explorer mappa felett nincsen teljes jogosultságom adminisztrátorként, igy külön engedélyeztem teljes elérést és mûködik😄DD te nemtudsz vmi ilyen dockot amibe ikonokat varázsolhatok? tudsz ajánlani vmi ilyet? illetve esetleg vmi androidos iconpackot nemtudsz? samurize tv-mûsör kiiros dolog még müködik?😄
Jogosultságot kell állítani, az explorer.exe-n, valamint uac-ot lehúzni, ill. lehet hogy rendszergazdaként (jobb egérgomb az exe-jén, és futtatás rendszergazdaként), esetleg feladatkezelõben kilõheted elõtte az explorer.exe-t..
1es kép: 6801.6805.6809
2es kép: 6802.6806.6810
stb
stb
6802.6806.6810
6803.6807.6811
6804.6808.6812
ezt akkor most melyik fájl helyére másoljam?
http://facebook.com/musicleander
én kiprobáltam ezt a win7startorb changer programot,rendszergazdaként futtattam, szereztem bmp fájlokat, berakom jol mutatja elönézetben aztán amikor rákattintok h change orb eltünteti az asztalt és vissza adja eredeti állapotban, gyarkolatilag semmit se csinált vki help?
de engem ez így valamiért "idegesít", csak nem jövök rá h miért...
All hail the double x!