Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
rendes animáció .. háttérnek .. 😊 <#idiota>#idiota>
Gaba323
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
WindowBlinds.Enhanced.v5.0.WinALL-DEVOTED
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
fileokat, olyan program meg hogy logon XP nem találtam, esetleg ha dobnál egy linket😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
@ Hellomarci
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
a file kiterjesztése és ezt kéne cserélni,
(elcsesztem a #16008 ot linjét sry)
szal erre akarnám cserélni a bejelentkezõ képernyõt...
hogy kell?
KATT
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Ha valaki tud vmit akkor ne szégyellje elmondani
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
(Egyszer régen feltettem a Wblindset és 30 nap után mindenféle ablakok jöttek elõ, amit egyszerûen nem lehetett kiirtani.)
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Gaba323