Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
foggalmam sincs, ilyet még nem kaptam, de tisztelem a bátorságod...
vagy nem vagy állandó topigolvasó??

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
- Programot feltelepíted (Fontos hogy a program feltelepítése után zárd be az ablakot és ha kéri ne indítsd újra, és zárd be az aktiváló ablakot!)
- windows\system32 -ben találsz két fájlt (wbload.dll, wbsys.dll), ezeket átnevezed: wbload.dll.old, wbsys.dll.old
- WindowBlinds könyvtárba bemész (Program Files\Stardock\...), itt a wbsrv.dll-t
átnevezed wbsrv.dll.old -ra
- Crackben található fájlokat bemásolod ide (WB könyvtár)
- Restart (újraindítás) )
- Mostmár mûködnie kell a proginak, de a system32-ben lévõ fájlokat visszanevezheted a régi nevükre
INSTRUCTIONS
1) Open & Install WindowBlinds 5
1) When Installing WindowBlinds at the end of installation it will say you must restart your computer, click "I'll Reboot Later"
2) Go to the directory where you installed Windowblinds and drag WbSrv.dll onto your desktop and leave it there.
3) Now go to the folder WindowBlinds 5
4) THE ORIGINAL WvSrv.dll MUST STILL BE ON YOUR DESKTOP.
5) There should be four files, drag them into the installation directory and when it asks would you like to replace the existing
file click " Yes To All."
6) Now restart your computer with the original WbSrv.dll still on your desktop.
7) When your computer has restarted you can delete the original WbSrv.dll that is on your desktop.
8) Now you have WindowBlinds 5
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

sikerült róluk képet készítenem igaz mobillal mert nem látszik a print screen sysrqval semmi a két táncosból nem értem miért fagy kicsitt a gépem....hm? 😞
A microsoft elõállította a program nélküli hibát, próbáld használni 😊
egy winampos és két nem magas IQ szintel rendelkezõ libuska vagy õk vagy az ikonoknak fogyniuk kell mert nem férnek az asztalon egymástól de nem tom melyikbõl van töb a kelleténél?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Ha választékot szeretnél firefoxhoz inkább itt keress.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
(nekem a nokia skin van most épp)
practitioner of the forbidden arts of death
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!