Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolo15
a sajátgépet hogy rakon vissza úgy hogy bal oldalt legyenek a részletek meg ilyenek

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

geri15
😄
egyébként google képkeresõbe: vista inspirat
ennyi 😊 egy rakat kép van róla

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

mila69en
ja addigra már lejön nekem is😄D csak kiváncsi voltam mielõtt felrakom😄 na mindegy meglesem

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

geri15
én olyan 2 hónapja használtam már nincs a gépemen, mer azóta reinstall volt és nemtaláltam -.-

de most szedem majd rakok képeket

zolo15
ja képet pls

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

mila69en
képet plz.

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

geri15
nem rossz, átalakítja a rendszerikonokat, meg egész sok dolgot, a gépen belüli böngészés full olyan lesz mint a Vista-ban, egész jó <#eljen>

panther112
Ja ás még1 ez is tud üveghatást?

panther112
Akkor StyleXP nem fagy, meg iylenek (nekem wb5 rendszerint lefeketítette a teljes képernyõt, csak a start, meg néhány ikon marad meg kéknek v fehérnek...)

Ez a stylexp kezeli egyben az ikonokat, kurzorokat is?

The FlashBack
ez ott van...

The FlashBack
StyleXP nem fog csalódást okozni....
énis rendszer újrapakolás után jöttem rá, néhány hét használat után, a WB5 lemarad mellette...
naponta több száz új visual-style, magyar kezelõfelület (néha hasznos) ikonok, bejelentkezõ ablak, bootképernyõ satöbbi satöbbi

smici
az óra mummol

Úgy érzed nyomott vagy?

panther112
WB5 nagy csalódás nekem 4szer kellett rendszert újraraknom...

XP ikonokat program nélkül lehet vlhogy cserélni? Iconpackager-t használtam sokáig, de az is csak részben cserélte az ikonokat, attól függ mennyi volt a packban. Azt el lehet intézni, hogy az xp maga vegyen fel az ikonjai közé egy képet, és pl ezt használja pl. nyitott könyvtár ikonként. Akkor így egyesével lehetne cserélni az ikonokat, pont annyit, és pont arra, amire a felhasználó akarja.
Ha tudtok jó xp theme-s oldalakat (amit az xp maga használ minden fajta segédprog nékül, Pl mint a da vinci a media centerben) linkeljetek plz, a wb-t én többet fel nem rakom az 100

köszi

robotnyk
kösz, de csak az elsõ tetszik
The FlashBack
<#worship>

fsgh

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

EmThor
EmThor
wp-d

ez jobb 😄 ez

meg ez katt

sferrari
ezt a pezsgõs képet belinkelné valaki?

http://f1ferrari.hu

The FlashBack
wp linket pls

robotnyk
ami a jobb oldali képen van kiválasztva, meg ami egyel jobbra tõle, megkaphatnám? 😊
EmThor
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship> thx és asztal is szép!!

Nfol
Alkottam kicsit. A háttérkép talán már volt valakinél:

bbLean 1.16 OTS2 stílussal és Roue201 visual style-lal.

http://nfol.extra.hu

Nfol
EmThor:

Igen, a menu.rc fájlt kell szerkesztened. Szerintem az alap dolgok alapján eléggé jól rá lehet jönni, hogy mi micsoda benne, de ha nem megy valami, akkor tudod mit kell tenned. 😄

-- Rövid guide --

begin: a menü fejlécében lévõ szöveg
run: futtatás ablak
path: a paraméterben megadott mappát nyitja le
exec: programfuttatás, vagy mappa megnyitása
nop és div: helykihagyás
submenu: almenüt kezd, a végére endet kell írni

A parancsok után zárójelben a menüben látható nevük szerepel, kapcsos zárójelben pedig az elérési útvonaluk. Ha az útvonalban van szóköz, akkor az egész útvonalat tedd idézõjelek közé. Eleinte érdemes a nem kellõ dolgokat bennhagyni, ha egy #-t írsz az adott sor elé, akkor az nem fog látszani. Sok sikert hozzá!

http://nfol.extra.hu

Brankley
aha, kössz szépen <#nyes><#nyes>

Légy jó, légy hű Magyar!

The FlashBack
köszönöm szépen😊

Dying Soul
Maybach<#puszis>

Én most tesztelgetem 😊
EmThor
egyébként próbáltam már így, hogy no tálca, és elrejthetõ vagy 3 darab objectdock + tiszta asztal így... nem ment 😊

EmThor
csak tipp volt, hogy attól fagy! :] nem tuti

aha, de akkor kell tálca, ha nem ott vannak :-S (nehéz az élet 😄)
EmThor
"rajta taskbar és futó programok" -> szvsz ezért fagy ki, nekem ment szépen. amúgy hasznos jószág 😉

Nekem ilyen perpillanat, de még változóban:

no tálca, windowsblinds 5, kicsi objectdock (ami elég soxor lefagy, nektek nem?), rajta taskbar és futó programok is, minden ikon megváltoztatva ;-)
fluga
ez ez enyém😊 kellemes ünnepeket!

Neten<#papakacsint>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Cement: wallpaper

FlashBlack:
Visual style: Vista Inspirat
Winamp: Spirit

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

hmhm
bsplayer miért baj?
mikor melyiket használom, és fájlhozzárendelésben nem az van 😊

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

LiPTON
szeretem a változatosságot.. egyébként szinte mindig megy a gépem, ki sem kapcsolom

Rettenthető
Olyan gyakran cserélgeted a háttered? Én azt hittem már az is sok lesz, ha minden indításkor más, de úgy látszik vkinek ez sem elég. Akkor ez nem a Te programod.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

LiPTON
értem..csak én nem szeretem folyton nyomkodni, ezért érdekelt volna...

Brankley
Ilyen hátteret hol lehet találni?

Légy jó, légy hű Magyar!

Rettenthető
Akkor cseréli a hátteret, ha bekapcsolod a géped, ujraindítod, vagy ha ikonnal külön erre utasítást adsz neki.
Direkt nem olyanra van megírva, ami meghatározott idõnként cseréli le.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

EmThor
NFol

most jutottam el a bblean menüig , szeretném módosítani, igényeim szerint. menu.rc az? thx

The FlashBack
linket pls....

nyami
esetleg légyszíves, vagy az már nem trendy? :c

desigo
hát majd ha újraindul a géped akkor vált
LiPTON
mûkszik, de vhogy nem lehet beállítani, mein idõközönként váltson hátteret?

Rettenthető
Hellósztok!

Figyelmetekbe ahánlok egy kis programot, mely a Windows minden indításakor lecseréli a hátteret az általatok elõre definiált képek közül valamelyikre (sorba, vagy véletlenszerûen, ahogy a felhasználó kívánja).

Letölthetõ a www.pixelshaman.hu letöltés menüpont alól, Varpaper néven.

Esetleges problémával, vagy kérdéssel az infómban található mail-re vagy az oldalon található mail-ek valamelyikére írhattok.

agyhalál
Anyázás mehetne privátban is, úgy se kiváncsi rá rajtatok kívül senki se. thx

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!