Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
egyébként google képkeresõbe: vista inspirat
ennyi 😊 egy rakat kép van róla
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
de most szedem majd rakok képeket
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ez a stylexp kezeli egyben az ikonokat, kurzorokat is?
énis rendszer újrapakolás után jöttem rá, néhány hét használat után, a WB5 lemarad mellette...
naponta több száz új visual-style, magyar kezelõfelület (néha hasznos) ikonok, bejelentkezõ ablak, bootképernyõ satöbbi satöbbi
XP ikonokat program nélkül lehet vlhogy cserélni? Iconpackager-t használtam sokáig, de az is csak részben cserélte az ikonokat, attól függ mennyi volt a packban. Azt el lehet intézni, hogy az xp maga vegyen fel az ikonjai közé egy képet, és pl ezt használja pl. nyitott könyvtár ikonként. Akkor így egyesével lehetne cserélni az ikonokat, pont annyit, és pont arra, amire a felhasználó akarja.
Ha tudtok jó xp theme-s oldalakat (amit az xp maga használ minden fajta segédprog nékül, Pl mint a da vinci a media centerben) linkeljetek plz, a wb-t én többet fel nem rakom az 100
köszi
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Igen, a menu.rc fájlt kell szerkesztened. Szerintem az alap dolgok alapján eléggé jól rá lehet jönni, hogy mi micsoda benne, de ha nem megy valami, akkor tudod mit kell tenned. 😄
-- Rövid guide --
begin: a menü fejlécében lévõ szöveg
run: futtatás ablak
path: a paraméterben megadott mappát nyitja le
exec: programfuttatás, vagy mappa megnyitása
nop és div: helykihagyás
submenu: almenüt kezd, a végére endet kell írni
A parancsok után zárójelben a menüben látható nevük szerepel, kapcsos zárójelben pedig az elérési útvonaluk. Ha az útvonalban van szóköz, akkor az egész útvonalat tedd idézõjelek közé. Eleinte érdemes a nem kellõ dolgokat bennhagyni, ha egy #-t írsz az adott sor elé, akkor az nem fog látszani. Sok sikert hozzá!
http://nfol.extra.hu
no tálca, windowsblinds 5, kicsi objectdock (ami elég soxor lefagy, nektek nem?), rajta taskbar és futó programok is, minden ikon megváltoztatva ;-)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
mikor melyiket használom, és fájlhozzárendelésben nem az van 😊
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Direkt nem olyanra van megírva, ami meghatározott idõnként cseréli le.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
most jutottam el a bblean menüig
Figyelmetekbe ahánlok egy kis programot, mely a Windows minden indításakor lecseréli a hátteret az általatok elõre definiált képek közül valamelyikre (sorba, vagy véletlenszerûen, ahogy a felhasználó kívánja).
Letölthetõ a www.pixelshaman.hu letöltés menüpont alól, Varpaper néven.
Esetleges problémával, vagy kérdéssel az infómban található mail-re vagy az oldalon található mail-ek valamelyikére írhattok.