Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
hát ez magától legenerálja, szal gyorsabb!

Nfol
Leginkább itt. Onnantól pedig értelemszerûen.

http://nfol.extra.hu

Nfol
Hehe. :]

A plugin egyébként megvan, annak idején, amikor eldöntöttem, hogy komolyan használom a bbLeant, leszedtem az összes létezõ pluginját is. Konkrétan a StyleMakert még nem használtam, pedig készítettem már stílusokat (a képeken láthatóak is mind sajátok), de azokat mind texteditorral írtam.

agyhalál
Merre található ez a cikk?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

EmThor
köszi, ezzel a stylemakerel csináltam <#worship> azért ne túlozzunk, mert bbinterface-hez közöm nincs, pedig az az egyik legfontosabb cumó, azt is Tõled kaptam, hogy hangot állítani tudjak <#nyes>.

Szal a cucc olyat tud, hogy jobbra felül van két kocka, egeret gombbal nyomvatartva kihúzod, asztalra viszed és színt ami fölött van kurzor, rögtön bekódolja magának, nem kell kikeverni!! 2 perc, csak minden button-t, pressed-buttont, aktív-inaktív ablakot + menüt + tálcát meg kell vele csinálni.

+ tanács, mert én sokat szenvedtem, hogy kész lettem, de "nem vette be " a kész mûvet. mivel egy stílust másoltam, és azt szerkesztettem 1 fájlba mentett 2 stílust. kiküszöbölés: fent vagy egy edit gomb. mikor kész a style, katt ide, töröljünk ki mindent. ezzel a régit is töröltük. most mentsük le és kész!

bbstylemaker - letöltöm szárazabb, biztonságosabb érzés <#worship>

Nfol
Hogy ki mit talál munkára alkalmasnak, az eleve egyénileg változik, de nyilván senki nem használná úgy a gépét, ahogy, ha kényelmetlen lenne neki.

Nekem például a bbLean menüje olyan, hogy ha az asztalon egyetlen ikon sincsen, akkor is bármit el tudok indítani két kattintásból, miközben a programjaim funkció szerint csoportosítva vannak. Persze ehhez kell egy hozzáállás is, hogy ha telepítek egy új programot, akkor azt elérhetõvé tegyem, ez néha idõrabló, de nekem megéri.

Nfol
EmThor:

Komolyan bele kell húznom, hogy utolérjelek... :] Ez egészen elképesztõen szép.

Nfol
B@ldrick:

A cikknek lesz folytatása, körülbelül a vizsgaidõszak vége felé leszek vele készen. A pöttynek a funkcióját ismertem, viszont én akármit csináltam vele, minden asztal futó programjait mutatta. Úgyhogy azt már ki is szedtem a tálcámból. :]

bbLeannel quicklaunch eszköztárat csak úgy tudsz készíteni, ha letöltöd a bbIconBox nevû plugint és azt ráállítod a quicklaunch könyvtáradra. Egy keskenyebb tálca mellé például oda tudod tenni ezt is.

Nfol
Ez egy olyan asztal, amelyet a baglyok is kellõképpen tudnak értékelni. :] (Huhúú...)

B@ldrick
köszi, még csak gyûjtöm az infokat azt eccer nekiállok testreszabni.
de, vipera hû, kicsit lökött társa <#buck>

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

robotnyk
thx
Magnumrolcsi
nemis tudtam!
Köszi!

VinylToy
van benne magyar nyelv

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Magnumrolcsi
style xp-nek van magyarosítása? Ha van, linket adjatok.<#smile>

Kössz

EmThor
thx!!

bbleanbar
bbkeys
bbleanskin
bbsysmonplus
bbinterface

B@ldrick, igen, de a style-maker progi külön volt. az teljesen különálló cucc, saját exe-vel stb. Nfol-t nézd meg, ill asztalát 😊 ott jobbra vannak ikonjai. valahol írta mi is az, asszem az is vmi plugin. nekem a menüben vannak a cuccok, láthatod felül valamelyik könyvtárba van, valamelyik, pl opera v. total c. az meg ott rögtön.

B@ldrick nevû szereplõ nem a Fekete Vipera c. sorozatban volt??

B@ldrick
odab_sznak<#finom><#eljen>

nfol: grat a bbLean cikkhez, várjuk a folytatást. a 4. pontba azt írod nemtudod a pötty micsinál: ha tele akkor minden futó taskot kijelez a tálcán, ha üres akkor csak az aktuális virtuális képernyõn futókat.
EmThor: leírnád milyen pluginokat futtatsz? innen vannak e? thx
ja és szerintetek a quick launch-ot meg lehet jeleníteni tálcán v vhol, hogy gyorsan elérjem (egy kattra) azt a néhány progit, de nem ikonként, nem dokkból és nem a menübõl? még régebben próbáltam ki de nem bírtam megszokni, pedig jó dolgokra képes. köszi

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

geri15
😊
Hangulatosak ezek az asztalok, bár szerintem aktív munkára nem teljesen alkalmasak... nekem kinnvan az asztalon kb ~20 ikon, fenn egy objectdock, és lenn a quick launchban még 20 progi (igaz csak 3 látszik, a többi a menüben van), és így van minden kéznél ami kellhet...
mondjuk 1280x1024-es felbontásnál még ígyis szabadon van a háttér 80%-a 😛

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

nxfn
mindég ez a feketefehér -.-

robotnyk
szép, jó bg
EmThor
nájsz 😊 <#eljen>

találtam hátteret devianton, ma rakták fel. van egy bbstyle maker nevû progi, és könnyen lehet vele skin-t csinálni. Igazából csak a színeket lehet belõni toolbar-nak, menünek, aktiv és nem aktív ablaknak, stb.

Brutal
Nem tudjátok mi annak a proginak a neve amiben lehet látni pl. az idõjárást és a TV csatornák aktuális adásait?
Valakinek még anno láttam a desktopján csak nem akarok visszaolvasni ennyi hozzászólást 😄

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Igen.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Jancsik
ugye style xphez van?

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Erre tessék 😊

Jancsik
vs linket plz

robotnyk
szép, vs fõleg, elõször azt hittem az ami nekem is 😊
Sil3nt
ejj, de durva...grat

Nos egy kis pihenés után ismét jelen 😊

paxyene
köszike

mila69en
LogonStudio
BootSkin

itt megtalálod

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

paxyene
császtok! bejelentkezõ képernyõt szeretnák átállítani van a stylexp-m de ezzel csak némelyiket engedi:S itt van ez ezt pl nem engedi. Milyen program kell ehez vagy hogy mûködik😊?

Jancsik
köszi

robotnyk
btw, én style xpvel tettem be, csak azt használok
vs
Jancsik
hol a link?

agyhalál
Ne sértõdj meg, de... szoktak szervezni foglalkozásokat idõsek számára, ahol nagyon egyszerûen, szájbarágósan elsajátíthatják az internetezés alapjait. Szerintem egy ilyen kurzust neked is elkellene végezni, mert számodra az alapok is gondot okoznak. Komolyan mondom fontold meg ezt a tanácsot.

mila69en
benne van a nevében is ahol kersted😊 mivel az ikon packager között kerstél....na?? akkor mivel???😄DDD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Jancsik
😊

Jancsik
ja és amit elfelejtettem, vs linket is lécci

agyhalál
Na ennek õszintén örülök. Javuló tendenciát mutatsz. Gratulálok!
Az általad linkelt oldalon, az ikoncsomag felett megemlíti a program nevét:
"IconPackager is a program that enables users to apply "packages" of icons. When applied, all of your Windows icons can be changed at once."
Alatta közvetlenül pedig egy link is mutat a programra.

Javuló tendencia visszavonva😞

Jancsik
ja és ne csessz le lécci, de milyen progival rakod be ezeket?

Jancsik

Jancsik
na azé ennyire nem kéne lenézni. attól hogy te régóta csinálod ezt, én nem, fejezd be.

agyhalál
Optimista😊

robotnyk
70/30
agyhalál
Szerinted menni fog?

robotnyk
wincustomize.org
the last order
keress rá -.-
Jancsik
ikonlinket plz

mila69en
próbáld meg triplan kattintani<#alien><#idiota>

mila69en
nice<#eljen>

robotnyk
meg, de nem történik semmi <#idiota>