Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
uhh ez de jó asztal, pelenka 😊 látszik, hogy több munka van vele, mint enyimmel, ez legalább rendesen be van konfigolva, menü is, stb <#eljen>#eljen>
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Link.
http://nfol.extra.hu

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
McFrost, ugye ugye a kék sárga kombó mennyire fullos<#eljen>#eljen>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Most kicsit mást akartam, még nem volt vöröses deskem - mindig csak a kék meg szürke meg zöld esetleg barna - de már régóta akartam, végre találtam egy nekem teccõ wp-t hozzá passzoló használható vstyle-al, ikonokkal. Egy desknél az az egy-két domináns szín (narancsvörös-fekete) összehangolása szerintem sikerült, "sok piros" csak a wp-be van és talán kicsit túl erõs neked, de számomra a változatosságot testesíti meg [ <#wilting>#wilting> ]
...meg nem tetszhet mindenkinek...na ki jön kövezni? <#bdead>#bdead> <#idiota>#idiota>
A pom-pom csajszika kizárólag látványelem, nem a hozzászóló odamegvisszavan lekiállapotát tükrözi! Fizetett magyarázkodást olvashattak.
bblean probléma: winamp minden a 4 asztalon láccik 😞
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
plz thx
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?