Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Nah sikeresen átkonvertáltam .svg kiterjesztésû vektor grafikus képeket .png kitrjesztésû bitmapra!😄DDD
Mivel ez egy linux icontheme, az lenne a kérdésem, hogy illik-e átültetni XP-re?😊) Persze nem tudom, hogy ki a szerzõ...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Nem tudom, nekem kicsit sok ez az összeállítás. Úgy értem, mindenütt van valami dock, ikonok, eszköztár, stb... De nem rólam szól a történet.
http://nfol.extra.hu
A menükonfig nem egy nagy meló, mondjuk van benne egy apró csalás is a könnyebb rendrakás miatt. 😊 Meg aztán, amint látszik, használok négy-öt plugint, ezeken kívül rogyásig lehetne még hatvanat is bekapcsolni, de nálam az internetes pluginok eleve kiesnek, mert sokkal többet megy a gép offline, mint online. Meg hát minek használjak olyat, ami nem kell?
Az idõjárás-plugint nem próbáltam éppen emiatt, de ha nagyon hiányzik neked, akkor arra a célra használhatod továbbra is a Konfab... szóval a Yahoo! Widget izét...
precision:
bbLean topik? Nem rossz ötlet, feltéve hogy ott elsõsorban az általános használatáról lenne szó, nem pedig csak arról, hogy hogyan néz ki. Döntsétek el, hogy van-e rá igényetek, rajtam nem fog múlni. Viszont érdemes lenne belevenni a többi Windowsos BlackBox-portolást is (pl. Xoblite, 90%-ban megegyeznek a lehetõségek), csak hogy ne legyen annyira geek a topik... 😊
Oldalt az ikonok nem ObjectDockban vannak, bár azt is lehetne használni. Ez egy plugin, a bbIconBox, megtalálod itt is.
http://nfol.extra.hu
délelött mikor ráklikkeltem, akkor töltött vagy 3 percet és nem jelent meg semmi..szal nem volt csok^^
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nem nekem van bajom vele
neked is kell egy "értsd"? 😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
egyébként most tényleg sz¤r a képfetöltés.hu 😊
tökéletes lesz
akkor feltételezem h nincs esetleg belöle 1280as-od? de mind1 tökéletes lenne az 1024es is ...
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Talán te tudsz segíteni!
.svg kiterjesztést át tudsz nekem konvertálni .png-re?
Egy teljes gnome ikonpackról lenne szó!😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8