Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
MSI K8N Neo4-F,A64 3000+@2,25GHz,2X512MB,7600GST,X-Fi XtremeMusic+HD555
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
ööö...retekegér...!
Enny1
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
<#vigyor2>#vigyor2> <#idiota>#idiota> <#wink>#wink>
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Na én is próbálkozok keményen csak nem nagyon akar menni! Elõször is azt szeretném megtudni, hogy melyik jobb windowblinds vagy styleXP?A többit majd késõbb láttam egy két nagyon coool asztalt itt!!! :-D