Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
többieknek htx (:
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
wp
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
respect to the man in the ice cream van
tehát hogy mondjuk nem az egész ikonpack-et, csak egy-kettõ kell belõle, egy másik packbol pedig másik pár darab
ezt meg lehet oldani?
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Saját:

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Most nyomtam restartot mert háromszázezer program meg ablak volt nyitva és nem akartam válogatni, hogy mit haggyak vagy mit csukjak be.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ööö...retekegér...!
ööö...retekegér...!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Tavaly szeptemberben volt ilyen, csak hogy a narancs-fekete-szürke színeket említette valaki. 😄
nice legs. what time to open?