Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
.: mobilize.hu :.
Az ikonpack a stardock iconpackagerrel lett betéve, de sajnos ez a windowsom tönkrement egy nap alatt, ezért õjra kellett húznom, akkor meg nem találtam meg ezt az iconpackot újra :\ De most talán jobbat is találtam, ez benne van az icon packagerben, Mad-B ShinyBlack a neve. Ilyen most.
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Hello World!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

2. kell 1 gép..monitor..internet..
3. igen naprakész
visszaolvasol nem is olyan sokat és meg is tudod mi kell az idõjárásbaszó progihoz^^
hogy lehet ilyen idõjárás baszást csinálni? mi kell hozzá? ez naprakész?
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
2. fekete MSN skin nincs..vagy van csak nemjó..(adok 1et minjá)
3. jobbklikk a parancsikonodra..másolás..majd 2 lesz az asztalon..1et beillesztel..1et lomtárba rakod..
1. Hogyan tudom eltüntetni az asztalról a lomtár ikonját? Mert már megvan az ObjectDock-ban, így az asztali ikonra nincs szükségem.
2. A desktop style-om most a feketén alapszik, így szükségem lenne egy fekete MSN skinre (lehetõleg ne Light, és Aero legyen). És az MSN skint hová kell másolni, és hogyan kell beállítani?
3. IUtthon ADSL netem van, az asztalon ott virít az ADSL csatlakozás ikon. Ha ezt berakom ObjectDock-ba, és utána letörlöm, akkor fog mûködni a csatlakozás? Mert ha törlöm a kapcsolódás ikont, nem azt írja ki, hogy Parancsikon törlése, ezért nem vagyok ebben biztos.
Elõre is köszönöm a válaszokat! 😄
Hello World!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
az idõjárás az Yahoo Widget engine és a widescapeweather widgetet használom.
Hello World!
Csak linkben, mert elég nagy lett 😄
csak maga a jelenség érdekelt, hogy másnál is elõfordul e
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Unleash Your Inner Monkey
Másnál is csinál ilyet?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit