45528
-
12alpi12 #44445 Ehe-ehe khmmm-khmmm ez mire jó?Tényleg új vagyok a 'szakmában'.
Valami átalakításokat lehet vele, de tiszta írással teli dobozok vannak, itt, olyan nagy órát hol találok, milyen skinben?És ikonokat hol rejthetek el? -
#44444 ehe -
12alpi12 #44443 Szeretem.Viszont háttérből (rockosokból) inkább GnR, Nirvana kéne.A háttér nem annyira nagy gond.Inkább a többi érdekelne: a mivel és a hogy?Tehát milyen programokat kell ehhez használjak?
-
dragsNroll #44442 Alice in Chains esetleg?:)
gnr-is jó szerintem:) -
12alpi12 #44441 Sziasztok!
Szeretném én is egy kicsit testre szabni asztalom.Nem gondolok nagy dolgokra, inkább csak pár ikontól szeretnék megszabadulni.
Nagyon minimalista,letisztult designban gondolkodom.Naptár, időjárás stb. nem kell,esetleg egy nagyméretű óra (digitális). És valami trükk amivel mindig kéznél van minden progi, még sincs tele az asztalom.
Háttérképnek ezek közül lesz valamelyik:
Flying tree
Dark wood
dark forest
GnR
nirvana
De jöhetnek más háttér javaslatok is.Persze hasonló témakörben (egyszerű, fekete, színtelen, 90' es hard rock/grunge).
Még egy dolog, van olyan program,ami egy háttér és az időt mutatja digitális számokkal (mint a képernyővédő, csak kicsit stílusosabban).
Várom megjegyzéseiteket, tanácsaitokat, javaslataitokat! -
#44440 lájtos.
-
#44439 -
#44438 most ilyen jó lenne -
#44437 most ilyen :
-
#44436 köszönjük szépen! :D -
#44435 mitől lenne ez win95? :D -
kamionosjoe #44434 A weather.yahoo.com oldalon meg kell keresni a várost és akkor már a forráskódban megtalálod hamar a kódot, én így találtam meg az enyémet. Hozzáteszem nincs is ezen a listán. -
#44433 parancsolj -
na sikerült összehoznom mirandát is és rainmetert is
és ez lett a végeredmény
egyébként nem tudja valaki hogy ennek a képnek a háttérképe merre leledzik?
fontos lenne:
-
#44431 Win 95 ? -
#44430 Jelenlegi:
-
#44429 -
#44428 az én melós xp-m jobbabb ^^:DD
-
#44427 -
#44426 Végső esetben, ha a rainmeterben egyik témával sem működik a weather loc beolvasás, akkor próbáld újrarakni a progit, előfordulhat, hogy valami más beleszólt vagy tönkretette.
Az igen valószínűtlen, hogy írásvédett legyen egy .ini file... de az okoz még ilyet.. -
#44425 süti... érteni értem a logikáját de N/A ha beállítom a locom...
majd kikisérletezem. más: mirandát használtok még? hogyan lehet skineket belehegeszteni? meg mondjuk magyar language packot belevarázsolni? letöltöttem de az istennek se találom meg hol tudnám megetetni vele...
(desok bajom van) -
#44424 Szép magyar mondat -
#44423 Ha megjelenik a csavarkulcs a jobb felső sarokban akkor oda kell ott a menüben kell beírni a Weather Code-hoz a megfelelőt.
Magyar városok kódjai -
#44422 Értesítési felületen (vagy közvetlenül) megnyitod a rm GUI-t, benne az aktív kütyüknél az adott témához tartozó "options.ini"-t kikeresed ott megadható a régiónak megfelelő weather code.
Legegyszerűbb ha a kép beszél, enigmánál leírja:
-
#44421 Koszi,a tobbi?:P -
#44420 rainmeternek hogy tudom megmondani hogy pl a magyarországi időjárást mutassa nekem ne afrikait (40-70! celsius fokokat mutat, kint meg van 19 :D) -
sandrosdj #44419
Itt a WP :) -
#44418 Linkelj legyszi mindent(wp-et is).:D -
sandrosdj #44417 -
#44416 -
kisbesi #44415 köszi ! -
#44414 A dátum/idő alkalmazást kicsit lentebb belinkelték, ez az.
Az időjárást Rainmeter-ről szedtem Rainmeter
azon belül is: WP7/Panels/Weather
; ) -
zotja22 #44413 nekem is bejön ez az időjárás alkalmazás,kérlek oszd meg,hogy honnan lehet letölteni :) -
kisbesi #44412 (Sajnos nem szoktam olvasni a forumot, ezért ha olyat kérdeztek ami volt, elnézést ! )
Honnan lehet letölteni, az ilyen minialkalmazásokat? Mert ezt a fajta órát és az időjárásos minialk. t még nem láttam sehol sem. Előre is köszönöm ! -
Blum #44411 Értettem :D -
#44410 A játékokat "végigjátsszuk" és nem kijátsszuk, átvisszük, lejátsszuk, kipörgetjük:) -
#44409 Hétvégére ; )
-
Blum #44408 [spoiler] Most kezdtem el kijátszani az 1-et,de a Benezia Mátriárkánál agyvérzést kapok lassan :D [/spoliler] -
#44407 Mass Effect 3 lázban égve
-
#44406 ty