Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köztük van olyan, amivel az idõjárásos progikat is felválthatod.
1.kérdés: Hogy tüntessem el a "Borult",és a "Cloudy" ikonokat a tálcáról? Mert láttam képeket ahol ugyanezt a programot használják,és nem látszik az ikonja..
2.kérdés: Hogy csináljak mûködõ facebook felületet az asztalomra? Láttam már máshol is ilyet..
3.kérdés: Hogy csináljak mûködõ RSS olvasót az asztalra,amin akár az SG Fórumot is tudom olvasni?
Köszi elõre is! Ja,és ha lehet adjatok linket is! 😊
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Deviantart, google választhatsz😊 De ritka hogy minden ikont amit használsz megtalálod 1 packben, ezért fontos hogy legyél kicsit kreatív.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
A másik: Asztalon lévõ alkalmazásokhoz (Firefox,Total Commander,utorrent..stb) hol találok fasza ikonokat illetve milyen program szükséges ahhoz,hogy használni is tudjam õket? Esetleg ha csak manuálisan oldható ez meg,akkor egy instrukciót megköszönnék! 😊
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Továbbá egy ilyen mekkora rendszer ígénnyel rendelkezik ? Én annó az XP vel voltam olyan flessen hogy össze vissza tuningoltam a megjelenését, úgy nézett ki mint a Vista, meg egy csomó hasznos kiegészítõ alkalmazás futott még, csak hát a gépigénye is akkora volt már az XP -nek mint egy Vistának, a Win7 meg már elég modern nekem ahhoz hogy piszkáljam, a sódert félretéve ha ez a lenyíló fül sokat eszik akkor inkább felejtõs.
F.Lux!
nagyon jó, én használom kb 1 éve 😊
ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Kár hogy Kubuntun nem tudtom mûködésre bírni a mobilnetet, ez sokkal szebb mint a unity!