45528

résztvevő asztalok
jelentkezni a kép mellé írt szolid "versenyre" szöveggel lehet, szavazás majd

• Netgear
    ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ dekirály. Nem tudod átküldeni valahogy ezeket a beállításokat? Hogy valamit bemásolok valahova, és ugyan ilyen legyem? Főleg a jobb oldali bar miatt, (MSN) + TV műsor érdekelne...
  • Mixe3y
    nekem most ilyen lett:

(jó ez a rainmeter)
  • toto2700
    nagyon szépen köszönöm.
  • xNoodlex
    Néha nekem is ez van (mondjuk 50 indításból egyszer), ilyenkor csak nyomj No-t különben elcseszi a beállított ikonjaidat..
  • Looooser

tessék homemade csajos háttér
  • geri7623
    Igazad volt. Az Icons mappába volt egy külön mappa a letöltött ikonjaimnak, ez volt a baja. Köszi.

Windows 7-en a startmenü gombját meg lehet változtatni?
  • geri7623
    Nem, minden a helyén van, talán egy reinstall megoldja a problémát.
  • Doddy a düdő
    nem helyezted át máshova az ikonokat, amik be voltak állítva?
  • geri7623
    Üdv Mindenkinek!
    Első próbálkozásom, kicsit sötét:
    [IMG][/IMG]

Újraindításkor a rocketdock vagy nem indul el, vagy ezt a hibaüzenetet kapom:
    [IMG][/IMG]

Valakinek van rá megoldása?
  • zoliapu
    Elég egyszerű, hatásos, de háttérképnek legalább valami csajt néznék inkább.
  • Ability
    Amúgy neked melyik globalmenu van feltéve? Mert nekem a régivel crachelt FF, az újjal már jó, viszont néhány programban vannak anomáliák, hogy eltűnik egy menüpont és társai. Vagyis eddig csak emesene alatt vettem észre.
  • Ability
    Azok a benyomódott gombok amúgy nagyon csúnyák, a többi "kiemelkedő" gomb viszont szép. Majd most akarom módosítani hasonlóra, csak ilyen benyomódott effekttel. Már egész nagy tapasztalatom van a gtk témákban. :D
  • Ability
    Nekedmiértműködikakukaésnekemmiértnem? 9.04 óta nem jelez az AWN trash applet semmit, ha üres, ha van benne valami, mindig ugyan az. Azóta már használtam a legújabb DEV verziót, és abban is szar volt.

Am nem tudom érdekel-e, de most találtam egy nekem tetsző, elegáns, letisztult, minimál, kicsit OSX-re hajazó Metacity és GTK témát. Lesd meg, hátha bejön: link
  • CheeBee9
  • Looooser

jelenleg ez de sztem nem sokan fogjátok érteni...
  • Blekk Síp
    Rainmeter mellett még van pár dolog (pl. RocketDock, widgetek, samurize, winamp)
    Az "összesen" nálam ezek együttesét jelenti.

Kit érdekel? Pl. aki nulláról kezdi el a Desktop személyre szabását és ezeket akarja használni.

De még1x bocsánatot kérek, és rohadjak meg, csak ne folytassuk.
  • msstz
    mivel a rainmeterről írtál, feltételeztem, hogy tudsz szöveget értelmezni, ezért kapcsolsz és a rainmetert mondod meg. (kit érdekel mennyit eszik az egész géped?)
    azért írtam összesent, mert nyilván nem ez a default rainmeter, de ha mondjuk én is pont így szeretném összepakolni, akkor az érdekelne, hogy _összesen_ mennyit fogyasztana.

:|
  • androka666
    jol nez ki
    tegnap pucltam le mer megtelt piszokkal
  • Blekk Síp
    23MB, ha nem írod oda, hogy összességében ami = MINDENNEL, akkor alapból csak ezt írom.
    Bocs, hogy tudok szöveget értelmezni. (:
  • Bulykin
  • msstz
    a rainmeter, nem a géped, jajj.
  • Blekk Síp
    1giga van használatban, de ha játékhoz kell úgyis felszabadítja a Win7.
  • msstz
    ez így összesen hány megát eszik?
  • eZo
    Parancsolj ( 1920x1200, 783 KB )
  • Blekk Síp
    Jahm, értem. Na szórakoztam PÁR ÓRÁT a Rainmeter-el, ez lett az eredménye:

• Ability
    Igen.
  • toto2700
    Wp-t please.
  • msstz
    ubuntu?
  • Ability
    Nyem, ez linyuksz, jobb oldalt a sávnak conky a neve. Okos kis program, ugye linuxon a dbus-on keresztül minden program tud kommunkálni egymással, szóval ha úgy tarja kedvem, akkor ki tudom tenni az éppen játszott dal szövegét az asztalra, vagy a torrent kliensben sorakozó letöltéseket visszaszámlálóval, állapotjelzővel, stb. Mindent ki lehet tenni vele. Ezzel még olyan sokat nem foglalkoztam. Ami igazán kúl, csak nem tudom megmutatni, az a képernyővédőm. Amikor aktiválódik, akkor fogja az összes megnyitott ablakot, és így elkezdenek lebegni, úszkálni, forogni az asztalon. :D És persze élő előnézettel, látod mi van benne, ha éppen megy egy film, akkor ott is látod hogy nem áll meg, folyamatosan játsza le. -.-"
  • Blekk Síp
    WWáá qrvajó!

Jobb oldalt az Rainmeter? Most szedem le, ahhoz is vannak config fájlok, mint pl. samurize-hoz? Ha igen, elküldenéd a tiédet? (:
  • Ability
    Még nagyon nincs kész, de már nincs kedven szórakozni az ikonokkal. :]

• eZo
    most egyszerű mint a fakocka:
  • Blasta
    comedy central logók
  • Blekk Síp
  • kav5
    Sziasztok!

Samurize tv műsorhoz szeretnék egy kör alakú comedy central ikont. Nem találtam sehol. Photoshoppba próbáltam de nem sikerült. Valaki tudna csinálni egyet? ilyesmire gondolok:

Köszönöm!

• Hegi90
    nem teljesen mindegy?
    különben minek rakjak fel win7-et, ha nekem a vista most megfelel úgy ahogy van.
  • Blekk Síp
    Jelenleg több widget is fut, így 18-20MB körül eszik, míg a RocketDock 8-14MB között.
  • Csibusz
    de az a rocketdock ikonjaira vonatkozik nem? viszont én a rendes ikonokra gondoltam. Nah de akkor mindegy:)

Viszont ez a yahoo Widget meg ez az Ikonic lehet érdekel, több memóriát használ fel, mint a rocketdock?
  • Blasta
    Rocketdockban van olyan menüpont, hogy ikonnevek elrejtése
  • Blekk Síp
    Arra én yahoo widgetet használok, ikonic-al. (: