Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez most elég trré lett<#szomoru1>#szomoru1>
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
ha majd kint veszek amerikában egy macbook-t azt idehaza ha esetleg gondja van tudják szervizelni? meg garancia itthon is érvényes rá?
illetve csak a táphoz egy adaptert kell még vennem?
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Ha nem gond szeretném megkérdezni milyen programokkal csináljátok ezeket a király "asztalokat"?
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
de nagyon régen használtam nemtom fejbõl
Nem tudjátok mi lehet a gond?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
ゾルターン
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Nem talalkoztal valahol ezzel a widget-el ??? jo lenne - jo lenne , de nem talalom sehol a neten.
ゾルターン

ゾルターン
Engem lehet torolni .. nem szeretnek reszt venni a versenyben .
ゾルターン
alig fog megrohadni míg elér miskolcra vagy hol laksz 😄
köszi😄
csak h tiszta legyen minden
😄
csak így tovább,nekem összegesében tetszik(fõleg ha te magad configoltad a mirandát) egyedül az ikonokkal van a bajom de ez az én SZUBJEKTÍV véleményem.Nem csípem az ilyen szövegeseket<#confused>#confused>
Summa summarum: GoodJoob
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |