45528

résztvevő asztalok
jelentkezni a kép mellé írt szolid "versenyre" szöveggel lehet, szavazás majd

• Csibusz
    És még azt hogy rocketdockban nem lehet beállítani azt, hogy ne legyenek egy vonalban az ikon, szóval nem lehet valahogyan szétszórni őket?
  • Csibusz
    sziasztok, azt h tudom megoldani, hogy az Ikonok alatt ne legyen írás?
  • cucma
    Régen kaptam egy ilyen magyarázatot, ez is segíthet:
    Hali! Szóval...a tv-t samurize segítségével lehet megcsinálni. felmésza samurize oldalára ( www.samurize.com ) és ingyenesen le lehet tölteni. Ajánlatos lenne a magyarosítást is letölteni mert én magyarul fogom a program használatát leírni. Szal ha megvagy a samurize letöltésével, feltelepítésével és a magyarosítással is megvagy akkor márcsak 1 vmit kell letöltened. a samurize oldalán írd be hogy huntv és ott kell lennie a downloads között. Töltsd le (egyébként ha akarod akkor letöltheted az alatta lévő "hungarian tv channel icons"-t is mert ebben (a nevéből adódóan) összegyűjtötték az ikonokat. Szal bontsd ki a huntv-t és a 2 mappát (configs, scripts) másold be a samurize könyvtárába...a readmevel ne foglalkozz. Na ha ezzel is megvagy akkor a tálcán az óra mellet ott kell lennie a samurize jelének..ha nincs akkor a startmenüben keresd meg és katt rá, akkor ott lesz. Nah..jobb katt rá majd nyomd meg a szerkeztést. Fájl/Új konfig...ha esetleg nem lenne üres a szerkeztő(alaphelyzetben). Jobb oldalon Mutatók szerkeztése, Új mutató, Active script. Most előugrott egy kis téglalap alakú izé XD. Jobb oldalon meg a beállításai vannak. Namost menj az általánosra..itt tudod a pozicióját és a méreteit beállítani. Készíts mondjuk egy 170*30-ast és legyen az x és y tengely is 200-ra állítva..de végülis tökmindegy..úgy állítod ahogy akarod...viszont most jön a lényeg: katt a Forrás fülre és Script-választás-t lenyitod ésa huntv.vbs-re kattints.Alattavan hogy Függvény...itt tudjuk beállítani hogy melyik tv-t mutassa. A mi esetüünkben legyen pl az RTL. Szal lenyitod és válaszd ki az rtlk_simple-t (fontos hogy ha akarsz másikakat is csinálni akkor mindig a simple-s változatot kell kiválaszatni).Most ha megvan akkor csinosítjuk. Katt a Megjelenítés fülre és a Szöveg-nél töröld ki az "Activescript:"-et..szal csak enny maradjon hogy %v és fontos hogy egy space-nyi hely se maradjon..szóval teljesen az elejére. Most állítsd be a betűtípust meg a színét (ajánlom ha sötétebb háttered van akkor fehér legyen a betűszín), majd kicsit lejjeb lesz a "ha szöveg túl hosszú" ott a tördelést pipáld ki. Most felül találsz olyat hogy tesztelés és ott nyomd meg az összes script és plugin tesztelését. Jolvan...már csak egy vmi hiányzik...ez pedig a tv ikonja. Namost jobboldal, Grafika szerkeztése, Grafika hozzáadása, kép. legyen x tengely 160 y pedig 195 és 35*35-ös. Most a letöltött ikonpackot másold be a Samurize/Icons mappába. Ha megvan akkor kép fájlneve katt a 3 pontra és keresd meg az rtl ikonját. katt rá és ha minden igaz átméretezte magát..de sebaj állítsd vissza 35*35-re. És ennyi ha akarod csinosítgathatod, az értékeket is átállíthatod ha akarod akár 500*500-as képeket is betehetsz felőlem..én ebben a leírásban csak egy példát mondtam. Beállíthatod félkövérre is mind1 amit csak akarsz..űgy csinosítod ahogy akarod...ja! és természetesen ez csak egy volt...sorba alá készítheted a többit az első példájára..szal nem kell..sőt nem szabad külön külön készítgetni...egybe egymás alá csináld a tv-ket...és ne felejtsd el hogy mindig a simple-set kell választani. Ha késsz vagy azzal amit megálmondtál akkor mentsd el (Fájl/mentésmásként-->és adj neki nevet..pl: huntvjó ), zárd be a szerkeztőt, majd jobb katt a samurize ikonjára Konfig kiválasztása és itt katt a arra amilyen néven elmentetted és most gyönyörködhetsz benne. Utoljára még 2 tipp: állítsd be a samurize-t hogy autómatikusan induljon és ha elhelyezted a képernődön a tetszőleges helyre akkor szerintem állítsd be a nemváltoztatható pozíciót. Ennyi. Bocs ha kicsit hoszú voltam.. de remélem érthető volt.
  • Blekk Síp
    De ez jóval részletesebben leírja én is innen tanultam. (:
  • Blekk Síp
    Csak a tv műsor Samurize, a fenti ikon RocketDock-al van.
    Samurize-hoz ezt másold a Samurize/Configs mappába. Aztán ha elindítottad a samut, az óra melletti ikonon jobb klikk Select cofig file és ott lesz a port_tv2.ini
  • Apocalipto
    Egy szép RGB lézer szemből jobban mutatna.
  • Krisztiam #39114
    Újítottam :D

• Haffey
    Ez nagyon jó!
    Légyszi elmagyaráznád, hogy kell olyan tv műsort, meg olyan fenti dolgokat csinálni samurize-ben? mert nem nagyon értek hozzá, sőt....
  • Apocalipto
    Vista helyett már Win7 az aktuális... :)
  • Hegi90
    vistára kellene valami multi desktopos program, ami hasonló élményt ad, mint a linuxos szoftver :)
  • Olcsóvér
    wallpapper nov!!!
  • SimaSuna #39109
    köszcsi :)
  • sevra
    tessék :)
  • SimaSuna #39107
    WP-t plZ! :)
  • Apocalipto
    Ezek után már csak az kéne hogy panda cloud antivirusod legyen...
  • B@ldrick
  • sevra
    kis újítás

info gomb megnyomása után

• Netgear
    Ismeritek?

Rainmeter

• mila69en
    jó nagy hülye vagyok:D mert nekem is benne van a samurizében
  • Blekk Síp
    Hopp ezt nem tudtam, csak google első találat.
    Nekem alapból van ilyen betűtípus samurize-ban.
  • Orionk
    Hogy lehet innen letölteni ezt a betűtipust?

Fizetni kell itt érte, ha jól láttam.
  • Krisztiam #39099
    tess

• Blekk Síp
    Segoe print
  • mila69en
    a betűtípust elkérhetném?:)
  • GonzaloGerardo
    háttérképet megosztanád ?
  • peetfire
    Hali!Nekem meg így:
  • Krisztiam #39094
    sziasztok
    nekem most így:

• bodesz
    ez nagyon bejön.meg az előző hasonló is.
    nincs olyan progi h a háttérre lehetne rajzolgatni így működés közben? :)
    úgy nagyon adná a suliflashet :D
  • Blekk Síp
    Jobb klikk->nézet->asztali ikonok megjelenítése - pipa ki
  • Bulykin
    hogy tudom kitörölni a lomtárat? tudom h vhol be kell állítani h ki lehessen, de már elfelejtettem
  • Blekk Síp
    Én is köszi, lenyúltam "pár" dolgot. :D

• Bulykin
  • Doddy a düdő
    ja, ha valakinek az a háttér kell, akkor.
  • Doddy a düdő
    hátteret ebből, ebből, meg ebből pakoltam össze
    ikonok 1, ikonok 2, ikonok 3
    CAD
  • KicsiMonkey
    Dettó, nagyon királyul néz ki.
  • szucsy89
    kb mindent linkelhetnél ami itt található hogy én is csináljak egy ilyet mert nagyon bejövős:P:D
  • dx
    nem nagy szám de gondoltam megosztom:)
  • Bulykin
    baszki, ez kúrvajó
  • desigo
    ez mekkora komoly
  • kakaoskalacs
    wp johet :) fasza