7098
  • Intercity
    Sziasztok! Honnan lehet letölteni harmadik generációs IC kocsikat? Nagyon kellene! Köszi!
  • Yoda001
    nekem is kifagy sajnos.
    többiek: Alföld alap (a majdnem 1GB-os) mappájában találtok egy txt fájlt, amiben ez van:

**********************************************************************************************

A METROPOL activity-csomaghoz - az ActHU csomagokon felül - szükséges
    teljes járműállomány és leírás innen tölthető le:

http://leviboy3.atw.hu/TRAINSET/TRAINSET_(476._METROPOL_EuroNight-csomag).zip

LEVIBOY
    (szilev[kukac]gmail.com)

**********************************************************************************************

Működni fog utána... :)
  • csn tamás
    szia! korábban már feltettem mindent ami szükséges s mégis kiírja a hibaüzenetet, de ha lesz időm munka után majd ügyködöm rajta. Alföld pályán van a 43899.sz tehervonat csomag ami mindig lefagy nekem. Nincs hibaüzenet egyszerüen kiakad s kilép a windowsba. valakinek volt már ilyen mitől lehet?

köszönöm a segítséget!
  • wollnerd #3358
    Nem tud senki erre választ adni?
    Miért fagy ki a Train Simulator, amikor az alföld 5 pályánál rákattintok a TESZT(mib.) nevű activityre???
    Köszi!
  • wanlo
    Székesfehérvár-Balatonszentgyörgy-Keszthely (Balaton 3.1 diesirae)ki van adva,gondolom tovább lesz fejlesztve BP felé is.
  • spyy55
    Szerkesztés alatt...
  • tmartin
    Sikerült megvenni, és lenne is egy kérdésem.
    Van-e esetleg Székesfehérvár - Budapest közötti vagy Székesfehérvár - Velence közötti pálya? Ha igen honnan tudom letölteni?
  • tmartin
    Igazatok van, majd ha legközelebb eljutok olyan helyre ahol meglehet venni megfogom.
  • Bagaméry
    MARTIN #3349!
    Én is osztom Wanlo véleményét; ha már a pályákat - és a többi hozzávalót - úgy is ingyen kapod a játékhoz, igazán nem nagy áldozat a futtató szoftvert "bagóért" megvásárolni....
  • spyy55
  • wollnerd #3351
    Sziasztok!
    Újabb kérdéssel fordulnék hozzátok: Miért fagy ki a TS amikor rákattintok a TESZT(mib.) nevű activityre???
    Köszi!
    Már tudom hogy hol kezdődik a 120-as a nyugatiból, Kőbánya alsó után a kanyar után kezdődhet de szerintem nincs összekötve a 100a vonallal, így nem lehet használni.
    Remélem, a következő javítás tartalmazni fogja némi objektumokat a 120a vonalon!
  • wanlo
    Ha már annyira megrögzött Vasút barát vagy akkor sztem nem nagy pénzkidobás(Én is megvettem):
    Microsoft Train Simulator exclusive PC
    Ár: 1,470 Ft+Áfa=1,838 Ft
    Minden telepítési problémád megjavul tőle hidd el.
  • tmartin
    Köszönöm mindannyiotok segítségét, de sajnos nem sikerült semelyik sem.
    Arra gyanakszom, hogy az egész programom rossz amit 2003-ban töltöttem le.
    Ha valakinek van egy jó verziójú vagy amit ő használ és működik neki MSTS és esetleg torrenten fent van akkor az megírná a linket? Előre is köszi!
  • Intercity
    Remélem segítettem!
  • Intercity
    Szia!Valószínűleg hiányolja azt a mozdonyt, vasúti kocsit, egyebet, ami oda ki van írva! Töltsd le, és pakold be a TS megfelelő mappájába a járművet. Nálam mindig működik.

Én nem ismerek olyan activityt de biztos van. Ha nem találsz, készítsd el saját magad!
  • csn tamás
    sziasztok! nekem is a 3335-ös hozzászólásban látható problémám van, de sem patchel sem pedig a különböző oldalakon ajánlott javítással nem tudtam megcsinálni. Végülis mi a teendő? mert a visszaolvasásból nem derült ki számomra. Ill a BDV-m sem jó a játékban. Segítséget szeretnék kérni!

mégegy: van olyan aktitity ami pl vác-nyugati személy vagy nyugati-monor személy?
  • Yoda001
    sziasztok
    szerencsére már nem először térek vissza a játékhoz, és nem is utoljára, viszont elég rég jártam az MSTS oldalakon, tehát a címeket se tudom..
    igazából a MÁV hangok, kocsik, és mozdonyok érdekelnének, ha jól emlékszem mind jófajta volt
    aki tud valamilyen linket/letöltést, annak mindenképp köszönöm :)
  • wollnerd #3344
    Szia! A Train Simulatornak van Editorja: route editor, cab editor, Activity editor...
    Start menü-Minden Program-Microsoft Games-Train Simulator- Train Simulator Editor & Tools. így tudod megnyitni.
    A könnyebb használat érdekében olvasd el az alábbi leírást a 13. fejezetet.
    Sok sikert!
  • tmartin
    És hol van az Activity Editor? És hol tudom megnyitni?
  • wollnerd #3342
    Sziasztok! feltelepítettem a MSTS-t a laptopomra.
    felraktam a alföld 5 és a 5.1-es javítást is.
    és az volt leírva az oldalon hogy a 120-as vonal is le van fektetve, de nem használható. Hogyhogy nem használható, ha le van fektetve?
    2. kérdés: hol kezdődik a 120-as vonal Nyugatiból kiindulva?
    A válaszokat előre is köszi!
  • spyy55
    Az Activity Editorban az adott activity-t nyisd meg és mentsd el újra! Utána működnie kell. (nálam mindig beválik)
  • tmartin
    Telepítettem azt amit a "Fontos tudnivalók.txt" ír és azután írja azokat a hibákat amit másodszorra említettem.
  • Leo747
    Szia Martin!
    Az 5.1-es, vagy az 5.2-es telepítő elhelyez egy "Fontos tudnivaló.txt" file-t a Train Simulator "...\Trains\Trainset" mappába. Azt olvasd el mindenképpen és a problémád megoldódik. Vagy másik variáció, hogy eltávolítod a - két bővítmény által - most feltelepített "Metropol" nemz. vonat feladat összetevőit(az "EN...*" file-ok), mert lényegében az ezekben található szerelvény-leírások keresnek "acthu"-ban nem található mozdonyt és vagonokat.
  • tmartin
    Ez a probléma megoldódott. Most van egy újabb.
    Ha az Alföld 5.2-es pályából szeretnék kiválasztani egy activity-t akkor egy darabig megy a betöltés majd ezt adja ki:

Majd rányomok az Ok-ra, és kezdődnek a hibaüzenetek:

Mit tegyek, hogy játszhassak a pályával? Segítségeteket előre is köszönöm!
  • tmartin
    De ha tovább lépek jönnek sorba a következők és egy idő után belép a játékba. De ha nekem ezekre a mozdonyokra szükségem lenne, hogy tudom kijavítani?
  • Bagaméry
    Nem tudja olvasni (vszínű fájl hiba miatt) a nevezett fájlt - a ZSSK_350-011_2009 mozdony .eng fájlja. Amennyiben erre a mozdonyra a játék során nincs szükség, az "Igen"-nel minden probléma nélkül tovább lehet lépni....
  • tmartin
    Sziasztok!
    Mit tegyek?

A belépésnél ezt adja ki. Először feltelepítettem az Atchu összes csomagját akkor még működött a játék. Azóta felraktam az Alföld 5.0-t aztán az 5.1-es és az 5.2-es frissítését és ezt a hibát észlelte ezek után a belépésnél. A megfelelő dolgok megvannak a pályához: Xtracks 3.20-as sínbővítmény, Newroads 4.0 útbővítmény, Atchu csomagok, toolsupdate, trainupdate és persze az 1.8.052113-as patch. Mit tudok tenni, hogy a játék működjön és tudjak vele játszani? Segítségeteket előre is köszönöm!
  • Bagaméry
    Ha mégis az újratelepítés mellett döntenél, mindenképpen mentsd el-, vagy nevezd át a jelenlegi TS-t, hogy az újratelepítés után a régi (működő) pályák, vonatok, global, sound... átmenthetők a friss telepítésbe.
  • Bagaméry
    Ha csak egyes pályáknál keletkezik ilyen hiba, nem valószínű, hogy a TS-el van gond! Ez a hiba valamilyen pályaadat beolvashatatlanságából keletkezik....
  • Intercity
    Próbáld meg újratelepíteni a pályákat!
  • wollnerd #3331
    Sziasztok!
    A következő problémám van, nem is kicsi:( Az Alföld 5 pálya betöltéskor, akár feladat, akár free ride, köv. üzenet jelenik meg:
    Sőt nem csak a alföld pálya hanem a Wupper11 nevű pálya betöltéskor ez történik. amikor a Fotosvonat nevű actot kezdem betölteni az alföldön, akkor még normális volt, mikor másodszor kezdem betölteni, már megtörtént a hiba.:(
    Most nem tudom hogy a pálya a rossz vagy a Train Simulator?! Nem történhetett csak úgy!!!
    Volt nekem a egy másolatom az alföld 5 mappáról és átmásoltam felülírva a meglévő fájlokkal, de még mindig rossz! Úgyhogy szerintem a train simulator a rossz! Nem akarom újratelepíteni, mert vagy 10 útvonal van és 50 mozdony!(Minden szükséges kiegészítő föl van rakva!)
    Mit tegyek??? Segítsetek!
  • joco22
    Hello! Rosszúl jött le akkro használj letöltés vezérlőt azzal jól lefog jönni a gőzmozdony! Hello
  • wollnerd #3329
    Sziasztok!
    Valakinek megvan a MÁV 424-287 sorozatú gőzmozdonya?
    A Nyugatiba inga nevű activityhez kell!VMW oldaláról nem tudtam letölteni, mert a fájl megnyitáskor bejön a hiba:"Ez a fájl érvénytelen adatot tárol". Arra gondoltam hogy a acivity editorban a hiányzó gőzmozdonyos szerelvényt lecserélem egy másik győzmozdonyra úgy hogy a útvonala nem változik, de a 2 hibaüzi leokézása után az MSTS Editor hibát észlel és leáll! Úgyhogy ezt se tudtam megcsinálni!
    Valaki tudja honnan tölthető le gőzmozdony a VMW-n kívül?
    Előre is Köszönöm!
  • Davidson231
    Milyen éberségi jelző az is van a mozdonyokban?
  • Davidson231
    Sziasztok én csináltam egy actot végig de nem írta ki hogy végeztem az acttal és a metroline vonalon csináltam meg a karácsonyi különvonatot de a végnél 1 mm-re vagyok a megállítófától és semmit se gügyög ki
  • PetiM44
    Üdv!

Azon gondolkoztam, hogy rendezek egy Act versenyt, amiben általad készített küldetésekkel lehet indulni.

Vélemények? Megtartsam a versenyt?
  • Bagaméry
    A mozdony maximális sebességét az .eng fájl tartalmazza - de gyakorlat nélkül nem tanácsolom a módosítását!
  • Bagaméry
    Az opciókban a hangok mennyiségét állítsd maximumra - talán minden megszólal.
  • M41 2335
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem egyik mozdonyban sem szól az éberségi pedig bekapcsoltam az opciókban meg próbáltam Ctrl+Num4 is de semmi
    léci segítsetek.
    Sok jó kilométert kívánok!
  • wollnerd #3322
    A sebességre gondoltam. élnézést az elírásért!