Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Háj! Feltettem az alap pályákat a játékhoz, utána újra telepítettem s Mellékvonalak pályát, majd lefuttattam az installme.bat-ot sikerült bemásolnia azokat a fájlokat, ezek után bemásoltam a fontos könyvtárból azt az almappát felülíratva az eredetit, majd végül a javítást is bemásoltam és továbbra sem indul el ugyan arra a hibára hivatkozva mint eddig.... 😞
Háj!
Az installme.bat csak akkor tudja a hiányzó részeket feltenni, ha a TS-ben az alappályák bent vannak!!!! - amiket a telepítõ helybõl telepít...

hali a mellékvobalak pályánál lefutattam az installme.bat-ot a fontos könyvtárból kmásoltam azt a könyvtárat ami benne volt és a javítást is bemásoltam és mégis hibát dob ki
jbal
a Zalai pályához nem tudja valaki honnan lehetne activityket letölteni?

Hello! Ha fel van telepítve a pálya bemész a routes mappába majd azon belül mellékvonalak pályába ot találsz majd ilyet: Installme.bat ezt le futatod utána semmi hibát nem fog ki írni meg persze kell hozzá a pálya javítása is

Mellékvonal pályákban shape illetve global hibák vannak nincsenek vágányok ezt a javítássem oldota meg

Javítást le szedted hozzá?

Hello!
Innen le bírod szedni

http://trainsim.comyr.com/news.php

Háj!
Mi a bánat az a "Mellékvonalak" pálya - és hol található. Lécci linkeld ide, hogy más is kipróbálhassa (így talán segíthetünk... is)

Nagyon kiváncsi vagyok a pályádra.:-) Valós domborzatra épül? Lesz pl. badacsonyi hegy stb.? Az egyes állomások között valós lesz a távolság és így a menetidõ? Az állomások vágányzata mennyire lesz valós?
Hali
ki tudná megmondani nekem h miért nem indul el nekem a Mellékvonalak nevû pálya.... meg van hozzá minden és hiba üziket dob ki
Intercity
Na mind1 már nem is kell! Meg oldottam a problémát! Már tizenötödszörre próbáltam aztán végre sikerült lejjebb süllyesztenem a sínt! Most már jó lesz! 😊

"én ehhez vagyok hozzászokva"

Ott már ennyi idõ alatt legalább 10-en segítettek volna neked. Itt???
thomasthomas
Hi!

Én is Donalds véleményén állok, mivel én is arról a fórumról néztem be ide, de hát itt nem nagyon "pörög" a téma, mint ott. Minden actkészítõ, pályaépítõ, átfestõt megkereshetsz ott gyakorlatilag, és szinte biztosan tudnak a kérdésedre rá válaszolni.

Dehát te tudod.

Intercity
Figyu! Tudom hogy ott jobb de én ehhez vagyok hozzászokva. És gondolom hogy azért itt is van 1-2 olyan aki tudna ebben segíteni!

Miért nem a marci féle fórumban kérsz segítséget? Mondtam, hogy ott sokkal többen vannak és rengeteg profi pályaépítõ van ott.
Itt a link már sokadszorra:
http://marci.triak.hu/msts/viewforum.php?f=15

Felhasználónév: msts
Jelszó: trainsimulator

A "Segítségkérés" topicot javaslom!
Intercity
Légyszi segítsetek!!! Hogyan kell a Route editorban megtörni a síneket úgy hogy lefele is menjen egy picit és ne csak egyenesen elölre?

Intercity
Ugye milyen jó? De remélem hogy egyszer azért az igazi M2 is megépítik!

Jó a metro line pálya meg a metrok is én már leszedtem és ki is probáltam

Intercity
Figyelem! Még 1 jó hír! Ptrmarci honlapján letölthetõ az új Metro line pálya!!!! Új nemrég lett kiadva!

Intercity
Figyelem! Aki szeretne utasnézetet csinálni vagy szerkeszteni, az töltse le a shape viewert, és ott lehet szerkeszteni!

papi08
Sziasztok! Közbe találtam egy Conbuildert ami mûködik is!
Ha valakinek kellenen ITT elérheti!
Kezelése jóval egyszerûbb mint a Train Sim editors & tools-é!

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Nagyon Köszönöm!!! Több láma kérdésem nem lesz!!

13 éve itt. Szép idő.

Intercity
Na akkor még 1x! Microsoft games, Train simulator, Train simulator editors & tools, Activity editor, és ott tudsz szerelvényt létrehozni!

papi08
Könyörgöm linkeljen be valaki egy consist buildert mert nem találom sehol, Találtam egy tár.hu-s oldalt, azt hiszem Bakter oldala, ott van egy link de azt már törölték:S
A segítséget elõre is nagyon Köszönöm!!!

13 éve itt. Szép idő.

Köszönöm a válaszod, igen szoktam olvasni a fórumot.
Intercity
Mond csak! Te olvasod is a fórumot? Amúgy ott az Activity editor!

Sziasztok!A consistbuildert honnan lehet letölteni?
papi08
Nagyon szépen köszönöm a válaszaid!

13 éve itt. Szép idő.

bocsi a a link ki maradt az elõbb és most pótoltam

http://jadro.yofej.hu/downloads.php?cat_id=3
Hali!

Itt találsz magyar pályát kedvedre, amelyik tetszik letöltöd

A másik problémát a consistbuilder programmal tudod orvosolni azzal tudsz összeállítani szerelvényt
papi08
Sziasztok! Még nagyon kezdõ vagyok a játékban. Letöltöttem egy MÁV V63-as villanymozdonyt, sikeresen be is raktam, de csak a mozdonyt tudom irányítani. Ezért szedtem le személy kocsit is. De ezt nem tudom a vonat után kapcsolni. Ez az egyik.
A másik:
Valaki tudna ajánlani egy kész, Magyar pályát?
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönöm! A válaszokat elõre is Köszönöm!

13 éve itt. Szép idő.

Intercity
Figyelem! Jó hírt hoztam! Kijavítottam a mai nap a hibákat! Alsóörsnél fel sem fog tûnni hogy ott nincs sín! És tovább tudtam alakítani a pályát, mivel az volt a gond, hogy ugye tudok rácsozatot létrehozni a pályámhoz, (domborzatot) csak túl nagyok voltak azok, és így mindig lefagyott az építés közben! Ott volt hogy "Rácsozat Finomítása" és az egybõl helyrehozta a hibákat! Tehát kijelenthetem, hogy a pálya TÉNYLEG kész lesz 2-3 hónap múlva! Lehet várni!

Zsír! Megnyittattad a 29-es topicját a marci féle oldalon?
MáTá nevû tagnak kell írni a fórumban és kinyitja neked! Szívesen látnék képeket.
bzmot195: ja, bocs, ilyen pályát nem ismerek <#sir>
Intercity
Hírek az Észak-Balatoni vasútvonalról: Holnap folytatódik a munka, Badacsonyig kész lesz. 1-2 hét múlva Tapolcáig meg lesz. Aztán Objektumozás! (1-2 hét) Kisebb-nagyobb hibák kijavítása (1 hét) Kisebb "szépítések" a pályán (2 nap) Utolsó pályaellenõrzés (1 nap) Betöltõkép elkészítése (1 óra)

Tehát kb.:2 hónap múlva kész lesz a pálya! De elõtte kiadom Béta verzióba tesztelés miatt, és ki lehet próbálni a még NEM KÉSZ pályát.<#nyes>

Hol lelhetõ meg linkileg ez a pályakomplexum?<#conf>

1c3134 a Mellékvonalak nevû pályánál van ez
bzmot195: azt kihagytad, melyik pálya mellékvonalánál írja ezt ki az msts <#whatever>
De amúgy ilyen nekem is van pár pályán, sõt van olyan, hogy betölti a pályát és játék közben kapom a hibaüzit. Ha valaki tud help pls. <#vigyor>
Értettük!, <#eljen> köszönjük!<#integet2>, várjuk<#wave>!

Sziasztok!
Letöltöttem a mellékvonalak pályát a javításával együtt és mikor feltelepítem és mindent úgy csinálok ahogy le van írva, de mégsem mûködik a pálya régebben próbálkoztam már vele akk rögtön játék indításnál kifagyott a game... most már elindul a játék de a pálya betõltésénél hibaüzit dob ki : 1.: Nincsen Extended shape data: E1t10mStrt.s
2: Shape (.S) fájl megnyitása sikertelen Global\Shapes\E1t10mStrt.s
3: Nem tudom betölteni E1t10mStrt.s shap-et.
pedig ezt a fájlt a javítás tartalmazza és mégsem jó! Segítségeteket megköszönném mert nagyon érdekelne ez a pálya
Még nincs is kész a pálya mert hibákat találtam pl Püspökladányt át kell alakítani Kisújszállsá állomása sincs kész meg Karcag Kaba sem! Jövõhéten megyek text fotókat lõni ezekrõl az állomásokról és 1-2 hónap múlva ki lesz adva a teljes verzióban! Objektumozások folynak rajta! Kb 800 km vasút hálózat lesz benne!

Háj!
Kétszer is megnéztem a rengeteg képet. Minden tökéletesnek látszik (már-már "jobb, mint az eredeti"!)DE;!
ha már ennyire kész van, akkor legalább egy béta verziót lehetne tesztelni (mint a DDU-t), így gyorsabban elõjönnének az esetleges javítani valók....(ha ugyan található benne!)

itt lehet nézni képeket a készülõ szolnok debrecen vonalról Kisújszállástól debrecenig van kép

http://www.misi_msts.mlap.hu

A beszúrt linken a hozzászólásoknál képeket is találsz a korábban épülõ verzióról. Tapolca, Gulács... Szép volt kár, hogy abbamaradt!
Itt van az észak-balatoni vasútvonal korábbi topicja:

http://marci.triak.hu/msts/viewtopic.php?t=685&start=125

Felhasználónév: msts
Jelszó: trainsimulator
"Remélem hogy mindenkihez eljut a hír, hogy készül a pálya, mert nem nagyon szeretném azt hogy valaki már nekiállt, elkészül, hamarabb lesz kiadva mint az enyém, aztán ebbõl lesz a vita. Szóval igyekszem minél elõbb végezni!"

Ezért javasoltam a lentebb már beírt fórumot! Nyittassd ki a korábbi 29-es topicot! Akkor biztos nem fog elõfordulni, hogy két pálya készül. Az a legnagyobb MSTS fórum Magyarországon! A pályatopicban ott a 29-es vonal bezárt topicja. Bezárták mert anno megállt az építés. De most...
várjuk! 😊 kár, hogy mostanság kevés idõt tudok kockulni, de azért hétvégén mindig marad idõ az msts-re is. <#vigyor3>
Intercity
Már vannak próba activityk, meg Székesfehérvár-Balatonfüred közt egy activity. Majd teszek valamikor föl képeket ide!

Actyvity-k lesznek hozzá? <#vigyor>
Vagy elõször csak az alappálya?