7098
-
Daniel11 #3401 Már nem emlékszem pontosan, de lehet. Az baj? -
#3400 Innen töltötted le? -
Bagaméry #3399 Lehet, hogy azért nem tudja beolvasni, mert a ...wag leírásában szereplő paramétert (fájlt) nem találja, vagy nem tudja értelmezni.... -
Daniel11 #3398 A <b>, </b>, nincs a hibaüzenetben, én nyomtam félre :) -
Daniel11 #3397 Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Szeretnék játszani a TS-el, de következő hibaüzenetet írja ki: A train-database olvasása sikertelen: Fájl: Trains\Trainset\H-Start_Bzmot_pack\<b>H-Start_50_55_83-28_071-2.wag</b>. Csak ezzel az egyel van baja. Megnéztem a fájlt, és ott van. Átírtam a mappát H-Start_Bzmot-ra, úgy meg még több hibát írt ki. Felraktam a Bzmot javítócsomagot, és utána is kiírja. Mi lehet akkor a baja? -
Bagaméry #3396 Hááát elég macerás a mozdonyok "síposítása", mivel mindegyiknél külön-külön kell megkeresni az .sms-ekben a megfelelő "triggereket"
Általában a Discrete_Trigger ( 10 -ben található fájl szólaltatja meg az adott mozdony "indító sípját" - ami alapvetően szinte minden típusnál különböző. Ehhez még az is hozzátartozik, hogy a ...eng-, ill. ...cab.sms-ben kölönböző síphangokat kell kreálni. A síp megszólaltatása a (B) billentyűvel történik külső-, és belső nézetben egyaránt - de amíg kívül elegendő "mono" hang, a belsőhöz "stereo" szükséges.
Az alap síphang az Alföld4 SOUND mappájában található: jknbsnd_sip.wav (mono), amit a megfelelő másolás-, és átnevezés után belső hangként egy alkalmas wav editorral "sztereósítani" kell!....
Ha minden művelet megfelelően történik, máris füttyre indíthatjuk a vonatot a (B) billentyűvel....
Ezeket az "átalakításokat" CSAK TS szerkesztésben jártas vonatozóknak ajánlom..... (a többiek részére javaslom, várják meg, hogy az "eredeti" Acthu csomagok szerkesztői készítsenek egy-egy ilyen "füttyös" kiegészítőt a mozdonyokhoz...) -
#3395 Van olyan szép az utolsó kocsi is mint a szembe profil.
-
#3394 Nos..,van egy jó hírem ha lecseréled az utasfigyelmeztető hangot a síp hangjára akkor szabad felfedező módban is síppal tudod indítani a szerelvényt.Ennél a Gigantnál működik,akkor a többinél is megoldható elvileg.Csak nevezd át az eredeti hangra ami előtte is volt.
#3393:
Sajnos ebben nem tudok tanácsot adni,hátha tudja orvosolni valaki.
Kötött pályás szép napot! -
#3393 #3261-es kérdésre tudja valaki a választ? -
#3392 Ejjjj... Remélem egyszer eljön az a pont, amikor az összes Magyar pálya egy betöltendő pályaként szerepel! És mire betöltődik:
Szép út lenne Rajkától Mátészalkáig egy furikázás -
#3391 Nem tudom,hogy lehetséges-e de ha a Mozdony utas figyelmeztető hangját lecseréled a síp hangjára akkor nem kizárt,hogy kivitelezhető.Hozzáteszem nem próbáltam. -
Daniel11 #3390 Igen, erről a pályáról én is tudok :) Azért kösz a tippet, remélem a Győr-Csorna-Sopron útvonal is hamarosan lesz :) -
#3389 Hy,szép napot topik!
Napjainkban bármikor kiadható lesz,reméljük hamarosan.Sajnos a Csorna Sopronról még nincs infóm de remélhetőleg ki lesz építve az is ehhez a szép pályához.Itt lehet GySEV garnitúrával oda vissza szaladgálni míg meg nem unod... -
Daniel11 #3388 Helló! Nem tud valaki Győr-Csorna-Sopron útvonalra épülő pályát? Vagy valamilyen más GYSEV-es vonalat? (a Nyugat-Dunántúl-t leszámítva) -
Bagaméry #3387 Wanlo! kösz az vonat adatokat...
Kérdés; az activityben jártas vonatozók tudják, hogy a vonat indítását a "kalauz" sípja "engedélyezi". ez a síp "szabad vonatozáskor" megszólaltatható valamelyik billentyűvel? -
#3386 Amit a képen látsz az pedig a következő:
H-START V43-1298_2009
H-START 50_55_19-35_004-3
H-START 51_55_19-30_003-9
H-START 50_55_19-35_005-0
H-START 50_55_19-35_006-8
H-START 51_55_84-44_001-0(Kerékpár szállító) -
#3385 Hy,szép estét!Ezt a szépséget vezettem is.
Ai vonatok csak közlekednek,nem tudnak fel -le kapcsolni kocsikat sajnos.
#3381:
Szeged: 07:23, Budapest-Kelenföld: 10:03, Fonyód: 12:43 (Közlekedik: VI. 19-től VIII. 29-ig szombat, vasárnap, és ünnepnap)
Fonyód: 16:15, Budapest-Kelenföld: 18:54, Szeged: 21:28 (Közlekedik: VI. 19-től VIII. 29-ig szombat, vasárnap, és ünnepnap)
Ezt az Aranyhíd Express:
H-START V43-1298_2009
H-Start Ao 19-37 51
H-Start Ao 19-37 52
H-Start Ao 19-37 53
H-Start Ao 19-37 54
Eredetileg kerékpár szállító ez lenne:
H-Start BDbh 82-28 50,de ezt kiváltottam:
H-Start_51_55_84-44_001-0
Megpróbálom az életből meríteni amit lehet,de ha akarsz valami jópofa kocsi összeállításokat ami az életben is mindennapos akkor:erre katt :) -
#3384 Rájöttem: az AI vonatok nem tudnak fel- illetve lekapcsolni semmit... -
#3383 Tudja valaki ezt a példát?
Activity Editorban a szerkesztésre vagyok kíváncsi.
Pl.: beállok a Nyugatiba (vak vágányra) egy adott szerelvénnyel. Szeretném, hogy egy AI mozdony kapcsolódjon rá a szerelvényem hátuljára, hogy utána átülhessek oda, hogy tovább folytathassam az utat kifelé az állomásról...
Megoldás? -
#3382 Hello!
Most egy hétig nem leszek itthon tehát csúszni fog az új fejléc és a FAQ is. Megértéseteket köszönöm! -
Bagaméry #3381 Háj Wanlo!
Nagyon megtetszett a #3379 képen látható vonat, már azért is mivel láthatóan nyithatók a kocsiajtók.
Lécci írd meg milyen "alkatrészekből" állítottad össze a consistot! -
#3380 Köszönjük! Viszont! Sokan példát vehetnek rólad! ;) Jók ezek a képek is! -
#3379 Szép estét!
Reméljük lesz kitartás és elkötelezettség a munkádba,ötletgazdag kitartó munkát kívánok mindenkinek!
-
#3378 Igen van HG. Én lennék az és sokat fogok foglalkozni a fórummal. -
#3377 ez szép -
#3376 Szép estét topik!
Látom van HG?,legalább valaki foglalkozik az oldallal.
-
#3375 A F.A.Q-ot meg úgy várhatóan Szeptemberre, (de lehet, hogy előbb) teljesen elkészítem. -
Bagaméry #3374 (!) -
#3373 A következőt megpróbálom kisebbre csinálni és sok TS-es dolgot beletenni. Majd a jövőhéten. Oké? -
Bagaméry #3372 Alapvetően szép, de NAGY! (és "mögötte" egy darab TS-t sem találtam...) -
#3371 Van akinek esetleg nem tetszik még? -
#3370 Tehát ezek szerint nem tetszik.
Készítsek esetleg újat? -
Bagaméry #3369 Szép, szép ez a V63 060 a lap elején, csak túlzottan "gigant"-ra sikeredett, mivel a fél oldalt feleslegesen elfoglalja - a "tintapacákról" már nem is beszélve.... -
#3368 F.A.Q készülőben van. -
Bagaméry #3367 Csak a tisztánlátás kedvéért a hiányolt fájlt(!) keresd meg a mappában, mert előfordul, hogy a telepítőben sincs benne az amit a TS keres....ugyanis a "H-Start Bombardier ZazA" mappát nem látom a telepített "bizonyítákban"!. Illetve ha ez a "pack"-on belüli mappa, akkor tedd ki a többi közé közvetlen elérhetően.... -
#3366 A V43 sikerült, de a H-Start_Bombardier_pack-ot már vagy hússzor telepítem újra mégse sikerül.
Itt a bizonyíték, hogy fel van téve:
-
#3365 Előbbre már írtam hogy hiányolja a vonatot, kocsit... Töltsd le, és már működni is fog. -
#3364 Hello!
Szerintem én telepítettem valamit rosszul, de amikor felraktam a Balaton Dél pályát és az összes többi feladatot hozzá erről a honlapról:
http://diesirae.atw.hu/TS/balaton/balaton.html
De amikor beakarok lépni a játékba ez vár engem:
Aztán jön a többi sorban egymás után:
Mit tegyek, hogy tudjak játszani? -
#3363 Talán innen... -
Bagaméry #3362 Még szerencse, hogy megtaláltad ezt a .txt információt, mert én nem találom sehol sem - még a letöltés helyén sem akadtam rá erre az infóra....