7098
  • wollnerd #3321
    Sziasztok!
    Arra vagyok kíváncsi, hogy lehet valamilyen programmal megpiszkálni a mozdonyok sebsebégét? Vagy a MSTS Editor & Tools Cab editorja arra szolgál? (nem is ismerem túl jól)
    A választ előre is köszi!
  • Krisz995
    Nagyon nagyon szépen köszönöm válaszodat, így már télleg látszanak a kocsik meg az út! Téll köszi:)!!!
  • Bagaméry
    Háj!
    Mivel 99%-ban személyszállító vonatokkal közlekedem, ezért a kedvenc dízelem az M62 (amit egy kissé fel is turbóztam, így az eredeti max 100 helyett akár 140-et(!) is megy)
    A villanymozdonyok küzül a 1047 (siemens) a kedvenc (intercity vagonokkal kiegészítve), mivel (eredetileg is) akár 240-el is tud hasítani, így egy-egy új pálya gyorsan végigjárható ismerkedési céllal - még egy trükkös megoldással a nem villamosított pályák is.
    A nosztalgi gőzösből a MÁV-303-001 a kedvenc (elég jól megy és a hangkorrekció elvégzése után még hallgatni is jó - a sípolásról már nem is beszélve!)
    Alternatív megoldásként azért a V43-ast és a V63-152-est is gyakran használom.
    Egyébként mind az öt mozdonynál kellett kisebb-nagyobb javításokat végezni a hangjaik körül (kerékhangok, menethangok, fékhangok...)- nekem így jobban tetszik....
  • imscania
    Hali!
    Kedvenc villanygépem:V63 a gigantikus ereje, és megbízhatósága miatt.
    Kedvenc dízel:M40,M62 azért, amit már te is leírtál(motorhang,erő,jellegzetes forma), ezenfelül a classic M41-es a hangja és kinézete miatt.
  • Deviance95
    vasasgabri:bocsi,nem
    Intercity:azt alapból felteszi a TS-l együtt!

Most jön a saját üzenetem:
    Mindenki mondja el melyik(ek) a kedvenc dízel és villany mozdonyod/mozdonyaid!
    Nekem a V46os (szöcske)a kedvenc villamosmozdonyom valóságban is,mivel ez a legjobb tolatós villamosmozdony,mivel ezeken ülve a vezetőállásból lehet látni az ütközőket,így a szerelvényre rájárást kiválóan lehet végezni,plusz jól gyorsít,és remek rajtuk a fék ;)

Dízelek:M40 (púpos) az egyik kedvenc,a magyaros jellegzetességei miatt,meg a motor is remek rajtuk(classicok),és szintén remekül lehet a hosszabb végével tolatni.A másik az M62 (szergej) hatalmas ereje,szép motorhangja,és oroszos formája miatt :D
  • vasasgabri
    Sziasztok! Nem tudja valaki mitől van ez a hiba üzenet?::"nincsen extended shape data:hunbuffer 5.s"
  • Bagaméry
    Az "opciók"-ban a "Pályaobjektumok mennyisége" beállításnak - tapasztalatom szerinr - legalább nyolcon kell állni, hogy a közlekedő járművek legnagyobb része megjelenjen az utakon...
    Még valamit; a hangok mennyisége mindig MAXIMUMon kell legyen, hogy minden (programozott) menethang megszólaljon a vonatozáskor....
  • Intercity
    Hi all! Valaki el tudná küldeni nekem az editors and tools programot? Mert újratettem a játékot és nem tudom folytatni így a pályámat!
  • Daniel11
    és a többi kiegészítőt is felraktad? Toolsupdate, trainupdate, x-tracks, MSTS bin?
  • Krisz995
    Letöltötten, rá is raktam, de akk sem:(
  • Daniel11
    Le kell tölteni és fel kell telepíteni a Newroads nevű "kiegészítőt".
  • Krisz995
    Üdv újra! Kérdésem az lenne, hogy az Alföld 5ös és a Balatoni pályán videón úgy láttam, hogy van forgalom tehát autók, buszok, kamionok a vonat mellett közlekednek. Mi lehet a gond, ugyanis nálam csak zöld növények vannak az út helyett, még az aszfalt sincs meg. Nem tudjátok mi a baj?
    A válaszokat köszönném:)
  • vasasgabri
    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.Nem ment a msts editors & tools ezért újra telepítettem a játékot úgy a hogy a lentiekben írtátok, de sajnos azóta ezt a hibát írja ki:"nincsen extended shape data:hunbuffer 5.s" Van olyan pálya ami elindul a hiba ellenére de sok pl.alföld5 nem indul.Előre is köszönöm.
  • Krisz995
    Bocsánat, elírtam. Az Alföld 5 telepítése előtt NEM írt ki hibát!
  • Krisz995
    Erre esetleg nem tudod a választ? Az Alföld 5 telepítése előtt ilyen hibát ír ki, mikor már rajta van betöltés után kiírja, hogy: Nem tudja betölteni a Trans/trainset/acthu_motorvonat/BDmot009.eng és BmxT009.eng
    Mit tegyek??:(
  • Daniel11
    A Ctrl+7 és a Ctrl+9 kombinációkkal tudod kinyitni az ajtót, már amelyiknél engedi...
  • Krisz995
    Oké, megoldódott. Már csak 1 kérdésem lenne, mivel lehet kinyitni az ajtókat? MSTS Bin patch rajta van ,úgyhogy elvileg kinyílik az ajtó persze aminél lehetséges ez.
  • Krisz995
    Sziasztok! Nagyon hülye kérdés lesz! Az ESC gombbal nem tudtam kilépni ,csak a ctrl alt del kombinációval, mert nem találtam se egy X gombot és az ESC-kel sem lépett ki. Hogyan lehet a játékból kilépni játék közben??
    Válaszotokat előre is köszönöm!:)
  • spyy55
    Itt találsz segítségeket...
  • Deviance95
    szerintem azt,hogy haldoklik a géped...
  • badoer
    Az mitől van hogy játék közbe lefagy a játék megáll pöttyöződik csak újraindítás teszi rendbe?
  • Deviance95
    Még kellene pár segítség :D...
    Act-ben hogyan cisnálom meg azt,hogy jöjjenek szemből vonatok?
  • Deviance95
    Hírdetmény:

Akik szeretnének olyan vonatösszeállításokat,amelyek valóságban is megvannak,látogassa meg a következő weboldalt:
    diesirae.atw.hu --->majd ezen belül menetrendek,és a felső 2 link!
  • Deviance95
    Köszi!
    //Az jó,ha lessz metropol EN :D//
  • Daniel11
    GySEV kocsikat tud valaki linkelni? Mert a VM15-n csak 3 van..
  • imscania
    Hello Mindenkinek!
    Ha tud, akkor linkeljen már nekem valaki egy GYSEV szili vezérállást.
    Előre is köszi.
  • wanlo
    Hy Topik!
    #3239 hsz-ben van egy kis cucc,próbáld meg azt...csak 1 ötlet.
    Másrészt ha megpróbálod legközelebb csak a pályát felülírni(ehhez ki kell válogatni a pontos fájlokat)akkor megkíméled magad az ezzel járó kellemetlenségektől.
  • Deviance95
    nekem a következő gondom lett:Betettem az alföld5 5.1-s kieg.-t,és kifegyott tőle állandóan a játék,és most olyan járműveket akar,amik bent sincsenek,és egy act-ben sincs
  • imscania
    Sziasztok!
    RailJet szerelvényt honnan lehet letölteni? Előre is köszi a segítséget.
  • Deviance95
    Heló!
    Újra kockulok MSTS-l,és a következő gondom lenne:
    megvan az alföld5 ActHU csomagok,szépen fut,meg minden,de az ActHU Motor-ból a BDV szerelvénynek a .eng-jének olvasásakor hibát ír ki...
    Valaki tud erre gyógymódot,ill. valaki el tudná küldeni a nálla jól működő .eng-ket?
    előrre is köszönöm.
  • joco22
    Újra üzemel a vm15 oldal
  • imscania
    Igen köszi szépen
  • 1c3 t34
    Sziasztok!

Az lenne a gondom, hogy feltettem az Euronight trainsetet, mert kellettek a zssk kocsik az alföld5-höz. De miután feltettem, a v43-nak megváltozott a vezetőállása, valami nagyon idióta sebességmérő lett betéve, amin nem látni semmit és használhatatlan. Pálya monitort nem tudom használni, mert ha F4-et nyomok, akkor kifagy az egész. Eléggé felidegesített, nem tudom melyik mappában levő fájlokat kellene felülírni. Az "acthu villany" mappában már felülírtam őket, de továbbra sem működik!
    Nem tudom minek kellett elbarmolnia a készítőnek [mármint az euronight pack készítőének] a sziliben a sebességmérőt, mert ez használhatatlan és semmi értelme.
    Plz help.
  • joco22
    Hello! Mav_M41_VMW be kell rakni az összes M41-est, Remot M62-nek meg csinálsz egy Remot_M62 mappát és oda bele teszed remélem tudtam segíteni! Hello
  • imscania
    Sziasztok!
    A remot M41-eseket, és a remot M62-eseket melyik mappába kell rakni?
  • joco22
    Nem tudom mert egy csapat tag kiszált
  • MW2
    [email protected]

Előre is kösz
  • kisPesti
    MW2: Adj egy e-mail címet és megoldom a problémádat.
  • MW2
    Mikor lesz jó?
  • joco22
    VM15 oldal egy darabig nem lesz elérhető