Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Intercity
De azért az állomásnév táblák hiányozni fognak, de majd megpróbálok én magam szerkeszteni!

Intercity
Remélem hogy mindenkihez eljut a hír, hogy készül a pálya, mert nem nagyon szeretném azt hogy valaki már nekiállt, elkészül, hamarabb lesz kiadva mint az enyém, aztán ebbõl lesz a vita. Szóval igyekszem minél elõbb végezni!

van itt nekem vmi xtracks, csak nem tudom hanyas...1-ik info fájlban sem találom...:S
Nincs mit!

Amúgy ugyanitt biztos megtaláltad a pályák topicjait is. De ha nem itt a link: http://marci.triak.hu/msts/viewforum.php?f=8
Felhasználónév és jelszó ugyanaz mindig! Regisztrálni kell és akkor tudsz segítséget is kérni, van ilyen külön topic.

A pályák között ott van a 29-es vonal bezárt topicja is. Sajnos már többen elkezdték és abba hagyták. De a kedvedért biztos megnyitják ha írsz a fórumgazdának.
Intercity
Letöltötted az Xtracks 3.20-at? Az kell oda!

ja, bocs, az lemaradt, hogy a hibaüzenetben vmi olyasmi áll, hogy vmit nem tudott betölteni a program. (vagyis hiba csúszott a fájl betöltésekor)
Hali!
Volna hozzátok 1 kérdésem, hátha vki tudja rá a választ. 😊 Az Alpok hegyivasút pályán ha bementek 1 activity-t, akkor mindig hibát dob ki az msts. Grafikai beállítás lehet az oka? Mert amúgy ha frissen kezdem az activity-ket, akkor úgy nincs semmi baj... A felbontás 800X600X16, a részletesség max-on, részletes árnyék, tükrözõdések, stb be vannak kapcsolva.
Ha valaki tud segíteni, elõre is THX. 😄
Intercity
ok nagyon köszi!

Szia Intercity!

Próbálj itt segítséget kérni! Itt "laknak" a legprofibb pályaépítõk!

http://marci.triak.hu/msts/viewforum.php?f=15

Felhasználónév: msts
Jelszó: trainsimulator

Ugyanitt a pálya topicban újra megnyitathatnád a 29-es vonal topicját. Oda tudsz írni a pályaépítésrõl és képeket is feltölthetsz.
Sok sikert!
v43 001
letöltés/download <- új gyorsvonati kocsi packkal gazdagodott az msts MÁV-START részlege...

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Intercity
szuper!! Nagyon kell! <#nyes><#vigyor3>

v43 001
weboldal <- új tauruszok tölthetõek 😊

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Intercity
Biztos szereti a réten a virágokat a vonat. Amúgy nem tudom. <#nyes><#nyes>

Háj!
Nekem is van egy érdekes problémám. A TS a .....pat fájlokban tárolja az adott útvonalat, amerre közlekedni lehet. Ilyen (útvonal).pat az Editorral is szerkeszthetõ. DE! hiába rajzolom meg az útvonalat a kiindulási pontból a célállomásig folyamatosan, gyakran elõfordul, hogy egy közbensõ állomáson mégis holtvágányon találom magamat (ill. a vonatot)....(aztán meg a réten)
Ezt a jelenséget "gyári" ..pat esetén is tapasztaltam.(!?)
NO EZ MI A BÁNATTÓL VAN?
A minap a DDU-ban indultam a Keletibõl Pécsre - aztán kb 2 km-re az indulástól a mezõn voltam (pedig ezt a .pat-ot nem én kreáltam) - aztán ki kellett találnom, hogy milyen váltóállítgatásokkal tudok a helyes útvonalra rátalálni (a harmadik nekirugaszkodás után jutottam el Pécsre)
Bár tudom, hogy a DDU még csak tesztpálya, de ez a jelenség a pálya készültségi állapotától FÜGGETLENÜL létezik...

Intercity
Sziasztok! Légyszi segítsetek!!! Egyszer egy hiba miatt újratelepítettem a játékot, visszaraktam a helyére az Észak-balatoni vasútvonalat, (kimásoltam) Xtraks 3.20-as verziót föltelepítettem, mivel azzal a sínkészlettel csinálom a pályát, és Alsóörs állomásnál az egyik kitérõnél nincs meg a sín. Vagyis ott van, csak nem látszik, de a vonat ugyan úgy megy végig a "láthatatlan" sínen. Ezt próbáltam "álcázni" azzal, hogy tettem oda egy másik sínt. Na de ilyenkor meg kisiklik a jármû. Mi lehet a baj? Légyszi segítsetek!!! <#nemtudom> (remélem érthetõen írtam le) <#nyes>

#2364,#2465:
A szerelvények megjelenése az adott pályától(!) is függ. Alaphelyzetben a villamosítatlan pályához nem jelennek meg a "villanyvonatok"!
Extrém esetben elõször egy "kamu" villamos pályát kell megjelölni, majd kiválasztani a villanyvonatot, végül "pályát kell változtatni" - és megy a villanyvonat felsõvezeték nélkül is.....

Sziasztok!
Segítségetek kérném mégpedig abban h hogyan kell betöltõképeket létrehozni a játékhoz milyen program segítsgével és honnan lehet letölteni !!!
Köszi
DaW3
köszi
de rosszul mondtam nekem atcivity kéne

- Tudod, mikor lesz kész a négyes metró? - ??? - Amikor a gyerekednek euróban adod a zsebpénzt a Budapesti Olimpiára.

Intercity
Jó neked! Amúgy köszi! Kiadom majd de most megakadtam egy hibába, és azt szeretném kijavítani.

Szia! Látom te építed a Tapolca-Székesfehérvár vonalat... Remélem ha kész lesz akkor kiadod... Én Balatonfüreden lakok... Sok sikert az építéshez!
Intercity
Van olyan 2-es metró pálya ami teljesen készen van már Õrs vezér tere és a Déli p.u. között?

Alföd 4 pályában müködik Budapest Szeged között

jbal
Hello!
Fent van az Alföld4,Jászkisér-Nagybereg,Mura2,Z-line,Dél-Dunántúl pálya.
nem tud valaki jó activityket, fõleg bzmotosokat és dízeleket?
Nyugat-Dunántúl és Bakony pálya alá nincsenek activityk?

köszi a választ
köszi a választ
DaW3
hello
vkinek van mûködõ Budapest-Szeged pályája??

- Tudod, mikor lesz kész a négyes metró? - ??? - Amikor a gyerekednek euróban adod a zsebpénzt a Budapesti Olimpiára.

Intercity
Úgy, hogy nincs szerelvény. Készíts egy szerelvényt ahhoz a géphez, és máris megjelenik a játékban!

Üdv!Szerintetek az miért lehet, hogy ha berakom az új gépeket a TRAINSET mappába, akkor azt a játékban a kiválasztásnál nem jeleníti meg.
igen, köszi!

Intercity
Ohh ez nekem most pont jól jön, mivel Székesfehérvár-Tapolca vonalat építem, és van Tapolcai kijelzõ! (Pont ezzel a vonattal utaztam a valóságban is!)

Újabb Desiro tölthetõ szintén az exgörög flottából. Ezúttal a 6342 0028-5 jött ki. Zsigis oldalán megtaláljátok.
http://www.zsigis.extra.hu/download.php?list.17
Köszi Intercity! Meg is találtam a kiegészítéseknél.
Intercity
Nézd meg a "HTSC" nevû oldalt!

Hy!

Akiknek kell vadonatúj szép Bz-k szép vezállással:
http://hdmsts.hungary-trains.hu/download.php?list.16
Sziasztok!
Egy kérésem lenne ha vkinek meg van a jászkísér-nagybereg 3.0-hoz a sörgyár avatás nevû act. az legyen oly kedvesés az alábbi mail címre küldje el nekem : [email protected]

nagyon köszi
Sziasztok!

Hogyan lehet a pálya monitor (track monitor) fekete hátterét átlátszóvá tenni?
Elõre is köszi: Bibo
spyy55
Szerintem is jobb az A.E.!!!
Viszont észrevettétek, hogy ha fordítva kapcsolok össze vagonokat, akkor fordítva is mozognak a (2-2 tengelyes) felfüggesztések pl. váltók áthaladásakor?

Intercity
Activity szerkesztõben van. Picit bonyolultabb, de mutatja képeken hogy milyen mozdonyt milyen kocsikkal kapcsolsz össze. Szerintem jobb mint a conbuilder.

Conbuldernél van jobb is Trian simulator editors tools ezt az ts egybõl telepíti a játékal együtt!

Yoda001
conbuilder?

http://9gag.com/gag/5135249

Meg tudnátok mondani, hogy mi annak a programnak a neve amin vonatokat össze tudunk kapcsolni szerelvényekkel?

Valamilyen lite, de mindíg elfelejtem.
Elõre is köszönöm!

köszi!
Intercity
Nézd meg Khalox oldalát!

Sziasztok!
Létezik olyan magyaritás, amiben az activity is magyarul van?
Sajna nem mindig tudom mit kellene csinálni...
Elõre is köszi a választ!
v43 001
igen +még az ut textúra, és a sin készletnek is

Hello! Akinek kell mmv csaurusz az innen le tudja szedni: http://trainsimrepmodells.gportal.hu

HY!
Nem hozza be nekem az alföld4-t az msts...De most hogy jó a bin benn van az 5 ActHU bennkell lennie?

az MSTS megragad :D

Zsigis oldaláról hamarosan tölhetõ az exgörög Desiro flotta második gépe.
6342 026-9

Jó játékot!
wanlo
Köszi már megvan de nem az ActHU kellett.

...DREAM TEAM...

wanlo ha még keresed a remot m62-t akkor az ActHU dízel csomagban van

az MSTS megragad :D