Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kBagyula
A
http://www.vasutandmodell.hu
virtuális vasút oldaláról, a telepítés részletesen le van írva ha letöltötted és kicsomagoltad a file-t. :-)

üdv.
kBagyula

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Nezd vegig a Tutorial-t!! Nagyon jol elmondja, hogy melyik tipusu (villany, goz, dizel) mozdonyt hogyan kell vezetni. Nekem csak a goz nem ment, mert egy kicsit bonyolultabb. Viszont engem erdekelne a Nohab es a Szergej a progihoz. Honnan toltotted le??
Amugy mind a ket mozdony dizel, tehat teljesen ugyanugy kell(ene) vezetni.

kBagyula

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kBagyula
Sziasztok!

Nemrég vettem meg kíváncsiságból az MSTS-t és nem vagyok tisztában vele teljesen.
Még új vagyok az MSTS-ben, de megvan a Nohab és nem tudok vele elindulni! A Szergejjel már megy.
Segítsetek!!!
Köszi.

Randal
Hy!
Valaki mondjon már egy serial kódot az Activiy pack-hez, mert a játék megvan, csak a szám nincs😞
Köszi.

ubi
mi az oldal pontos címe, mert nekem nem jön be!!!
rotator
Értem. És demo van belőle? Mert nem találom sehol.

rotator: nincs mert a masodik cd-n csak 100 megas terkepek vannak :Đ

bob
Szerintem nincs legalábbis nég nem találkoztam vele sehol!

rotator
Tényleg nincs belőle rip?

nem kell felrakni a cracket
Üdv Mindenkinek! Ez a játék szerintem csodálatos.
Ami nekem probléma,hogy néha indokolatlanul lefagy.Ha valaki tud rá megoldást kérem ossza meg
velem,bár szerintem patch kellene hozzá,ami tudomásom szerint még nincs. Magyar mozdonyonyok,kocsik tényleg nagyon hiányoznak,remélhetõleg valaki fog csinálni!Activity sem ártana! Véleményem szerint a
legjobb oldal a trainsimplanet.com lesz ha egyszer
elindul,bár még csak készítik.A Flight Sim-hez nagyon jó oldalt csináltak,napi frissítéssel.(fsplanet.com)Hirtelen ennyi voltam.
Sziasztok!
Vao! Én meg anno a szegedi Bebrits-ben végeztem, mint gépész...

I.C.ram
semmibajuk sincs 😊
I.C.ram
figyelj csak! en odadom az en CD-imet mert nekem mar nem kell (meguntam) ha erdekel akkor szoljal!
I.C.ram
csak iso letezik belole es mar szerintem sehol nem fogod megtalalni
Wiz.:Mikor végeztél?

agyhalál
Ennyire nem mélyedtem bele, lévén nagyon távol állok a vasúttól, de úgy érzem valamien szinten ez is fontos.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

johnny quest
r

johnny quest
Tud valaki a train simulatorhoz magya cuccokat?

Mr.Macho
valaki írja le, milyen ez a játék, és mit kell benne csinálni!
Azért van sok negatívum is, ahogy olvasom. Beleborzongok, hogy a Mechwart A. Vasútgépészetiben végeztem anno!!

kozso
Razgon:

Megkésve bár, de ha megoldható akkor szeretnék egy full verziót a RailSim-ból!

Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE

Viku!

A RailSim egy német vasútrajongó által készített vonatszimulációs program.
Nem egy grafikai csúcs, csak Dos-os, viszont cserében olyan vason is lehet nyomulni vele, amelyen a MS TrainSim meg sem nyekken.
Viszont nagyon korrektül szimulálja a vasúti közlekedést, a fékezést, stb.
Az idõjárás és a napszakok is modellezve vannak. Itt esõben tényleg kell homokolni, mert sokkal rosszabb a fékhatás..

Sokkal korrektebb a jelzésrendszer modellezése.

Minden rendesen elõ van jelezve..

Vannak hozzá magyar vonalak! Budapest-Szolnok, és még sok másik vonal.

A netrõl csak a progi demo verziója tölthatõ le, azonban aki ma 14. óráig bejelenti itt az igényét, annak el tudom küldeni emilben a 2.8-as full verziót, egy rakás vonallal.

További info:

virtulapft.ini.hu
vasut.ini.hu
Ezeken a címeken találhatóak letölthetõ vonalak, info a jelzésrendszerrõl, és a program kezelésérõl.

ÉS egy indexes fórum:

http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9031727
(Itt minden további kérdésre válaszolnak, sõt, a Comtom névre hallgató úr is megosztja veletek szívesen a full programot.
agyhalál
Sziasztok.
Honnan tudom, hogy mennyi utas várakozik az állomásokon, illetve, hogy mennyi utazik a vonaton?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

A jelzésrendszer teljesen gáz, én nem hiszem, hogy az amiknál ilyen lenne.
Kavarsz 110 mérfölddel az Acela-val, erre eléd rakja 0,3 mérföldre a 45-ös sárga jelzõt... Persze nem lehet lelassítani, az eredmény vészfék, utasok borulnak, suxxx...

Szerintem még mindig a RailSim a legjobb, ha a grafikától eltekintünk.

Nekem a fékek nehézkes adagolhatósága sem tetszett. Fõleg egérrel gázos.

Az alerter nevetséges. Nálam néha percekig nem jelez, aztán meg sûrûn, aztán megint nem...
Nincs is hangjelzése, ha külsõ nézetben van az ember, elõfordul, hogy megfeletkezik róla...

Nem tetszik, hogy a Marias Pass útvonalon a dízelbõl nem lehet úgy kihajolni, mint a gõzösbõl. Pedig tolatáskor jól jönne.

Azt hiszem, hogy egy mozdonyvezetõ a legritkább esetben tudja a vonatát kívülrõl szemlélni...😊)

No meg a menetrend... Nem tudom, lehet hogy csak a Máv miatt tûnik hihetetlennek, de külföldön másodpercre pontosan érkeznek és indulnak a vonatok??? Ráadásul az idõ mérése sem korrekt.
Figyelem az órát, pontosan a megadott idõben oldok, majd indulok, erre a Depart-hoz bekerül, hogy 3 másodperccel korábban indultam...

Mindezek ellenére azért jól lehet vele szórakozni.

Nekem legjobban a Hév-szerû japán elõvárosi vonat tetszett. Érdekes módon itt jobban tûrik az utasok a fékezést, mint az Acela-val. Ott már 30%-os fék mellett exceed comfort level.... Itt meg nyugodtan ráhúzhatok többet is.
A jelzésrendszer teljesen gáz, én nem hiszem, hogy az amiknál ilyen lenne.
Most nézem a letöltött cuccok readme'jét. Van egy URL a http://www.3dtrains.com ahonnét egy csomó új voantot lehet letölteni mind az MSTS-hez mnid pedig a még csak készülõ Trainz-hez. Jó kis site ez, az'szem a kedvencek közt lesz a helye.

A Trainz'rõl hallottatok már valamit?
Sziasztok!

Kicsit megkésve de most már nekem is meg van a geme és kibaszottul teCCik. Kár hogy engem csak és kizárólag a nagy sebességû vonatok érdeklenek és a Washington - Philadelphia szakaszt hamar lefutom. Nagyon yoo ez a transimus link, itt láttam a Thalys't és épp most töltöm le. Ha már a szakszok nem változnak, legalább a vonatokban legyen egy kis változatoságg. Remélem lesz Eurostar is!
😊)))))))))))))))))))))))
PONTOSAN IRD MÁR LE MINDET
mert www.trainsimulator.com meg www.train-simularor.com nincs
Köszi
jó akkor astandard dízel vagy InterPici vagy InterCiti is elférne benne..mind1 magyar textúra legyen rajta ....meg az hogy legyen magyarországon
ÉS honnan lehet leszedni azokat????????????????????????????
Szoval?? Melyik??

559megaásak a cdk a végén
WiZzaRD!!
Mirol beszelsz? Hol vannak szabad kocsik amiket fel lehet kapcsolni?? Melyik vonalon?? Szemely vagy teher?? Melyik activity-t kell valasztani??

Breki33
Anne biztos eleg ket 650 CD?
Az egyik bin tobb mint 700 megas...
1700megát nem lenne értelme törni
A Rail Across America az milyen?
Már megnézte valaki?
Alexease
Itt fent van a full, ha valakinek kell(2 CD + egyebb):
ftp://130.235.166.55 /upload/tagged/-- Games --/

Forras: http://bsaftpz.ini.hu
WiZzaRD😞vagy bárki más)Mint voodoo3 konfigos,segits ha tudsz légyszives.5 napja képtelen vagyok feltelepiteni a progit.Az inicializálásnál leáll,majd kb 20 perc után ezt irja ki::"Setup cannot install system files or update shared files if the files are in use.Before contuning,close any open applications."
Eddig még minden játék gond nélkül feltelepült,nem értem miért nem megy most?

Laalee
de neki tudja mert gefo2 je van 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

rage
Az install bugok érdekesek
Próbálj segíteni a V3 fórumban , hátha tudsz...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Hmm, egy Microsoft program, ami megsértõdik arra,ha nem certified a hangkártya, ha nem certified a videokártya, aztán meg örülni kell, ha az install végigmegy s elindul.

S mindezt egy Microsoft(!) program adja elõ!!
Azért ez elég érdekes...
Ja, meg az ára is az

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

I.C.ram
vagy 1200*xxxx-rol
I.C.ram
de en 1600*xxxx felbontasrol beszelek
Nekem nem szaggatott 128 megával és gef2vel max graf és 1024x768ban
I.C.ram
szerintem is marha uncsi! 😞((( pedig tobbet vartam ettol a jatektol (az engine szar >>szar grafika es raadasul meg lassu is magasabb felbontasokon pedig 330MB ramom van es GF2-es videkartyam 64 rammal)
Eleg uncsi igy nem?
😞