Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.vasutandmodell.hu
virtuális vasút oldaláról, a telepítés részletesen le van írva ha letöltötted és kicsomagoltad a file-t. :-)
üdv.
kBagyula
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Amugy mind a ket mozdony dizel, tehat teljesen ugyanugy kell(ene) vezetni.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Nemrég vettem meg kíváncsiságból az MSTS-t és nem vagyok tisztában vele teljesen.
Még új vagyok az MSTS-ben, de megvan a Nohab és nem tudok vele elindulni! A Szergejjel már megy.
Segítsetek!!!
Köszi.
Valaki mondjon már egy serial kódot az Activiy pack-hez, mert a játék megvan, csak a szám nincs😞
Köszi.
Ami nekem probléma,hogy néha indokolatlanul lefagy.Ha valaki tud rá megoldást kérem ossza meg
velem,bár szerintem patch kellene hozzá,ami tudomásom szerint még nincs. Magyar mozdonyonyok,kocsik tényleg nagyon hiányoznak,remélhetõleg valaki fog csinálni!Activity sem ártana! Véleményem szerint a
legjobb oldal a trainsimplanet.com lesz ha egyszer
elindul,bár még csak készítik.A Flight Sim-hez nagyon jó oldalt csináltak,napi frissítéssel.(fsplanet.com)Hirtelen ennyi voltam.
Sziasztok!
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Megkésve bár, de ha megoldható akkor szeretnék egy full verziót a RailSim-ból!
Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE
A RailSim egy német vasútrajongó által készített vonatszimulációs program.
Nem egy grafikai csúcs, csak Dos-os, viszont cserében olyan vason is lehet nyomulni vele, amelyen a MS TrainSim meg sem nyekken.
Viszont nagyon korrektül szimulálja a vasúti közlekedést, a fékezést, stb.
Az idõjárás és a napszakok is modellezve vannak. Itt esõben tényleg kell homokolni, mert sokkal rosszabb a fékhatás..
Sokkal korrektebb a jelzésrendszer modellezése.
Minden rendesen elõ van jelezve..
Vannak hozzá magyar vonalak! Budapest-Szolnok, és még sok másik vonal.
A netrõl csak a progi demo verziója tölthatõ le, azonban aki ma 14. óráig bejelenti itt az igényét, annak el tudom küldeni emilben a 2.8-as full verziót, egy rakás vonallal.
További info:
virtulapft.ini.hu
vasut.ini.hu
Ezeken a címeken találhatóak letölthetõ vonalak, info a jelzésrendszerrõl, és a program kezelésérõl.
ÉS egy indexes fórum:
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9031727
(Itt minden további kérdésre válaszolnak, sõt, a Comtom névre hallgató úr is megosztja veletek szívesen a full programot.
Honnan tudom, hogy mennyi utas várakozik az állomásokon, illetve, hogy mennyi utazik a vonaton?
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Kavarsz 110 mérfölddel az Acela-val, erre eléd rakja 0,3 mérföldre a 45-ös sárga jelzõt... Persze nem lehet lelassítani, az eredmény vészfék, utasok borulnak, suxxx...
Szerintem még mindig a RailSim a legjobb, ha a grafikától eltekintünk.
Nekem a fékek nehézkes adagolhatósága sem tetszett. Fõleg egérrel gázos.
Az alerter nevetséges. Nálam néha percekig nem jelez, aztán meg sûrûn, aztán megint nem...
Nincs is hangjelzése, ha külsõ nézetben van az ember, elõfordul, hogy megfeletkezik róla...
Nem tetszik, hogy a Marias Pass útvonalon a dízelbõl nem lehet úgy kihajolni, mint a gõzösbõl. Pedig tolatáskor jól jönne.
Azt hiszem, hogy egy mozdonyvezetõ a legritkább esetben tudja a vonatát kívülrõl szemlélni...😊)
No meg a menetrend... Nem tudom, lehet hogy csak a Máv miatt tûnik hihetetlennek, de külföldön másodpercre pontosan érkeznek és indulnak a vonatok??? Ráadásul az idõ mérése sem korrekt.
Figyelem az órát, pontosan a megadott idõben oldok, majd indulok, erre a Depart-hoz bekerül, hogy 3 másodperccel korábban indultam...
Mindezek ellenére azért jól lehet vele szórakozni.
Nekem legjobban a Hév-szerû japán elõvárosi vonat tetszett. Érdekes módon itt jobban tûrik az utasok a fékezést, mint az Acela-val. Ott már 30%-os fék mellett exceed comfort level.... Itt meg nyugodtan ráhúzhatok többet is.
A Trainz'rõl hallottatok már valamit?
Kicsit megkésve de most már nekem is meg van a geme és kibaszottul teCCik. Kár hogy engem csak és kizárólag a nagy sebességû vonatok érdeklenek és a Washington - Philadelphia szakaszt hamar lefutom. Nagyon yoo ez a transimus link, itt láttam a Thalys't és épp most töltöm le. Ha már a szakszok nem változnak, legalább a vonatokban legyen egy kis változatoságg. Remélem lesz Eurostar is!
mert www.trainsimulator.com meg www.train-simularor.com nincs
Mirol beszelsz? Hol vannak szabad kocsik amiket fel lehet kapcsolni?? Melyik vonalon?? Szemely vagy teher?? Melyik activity-t kell valasztani??
Már megnézte valaki?
ftp://130.235.166.55 /upload/tagged/-- Games --/
Forras: http://bsaftpz.ini.hu
Eddig még minden játék gond nélkül feltelepült,nem értem miért nem megy most?
Próbálj segíteni a V3 fórumban , hátha tudsz...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
S mindezt egy Microsoft(!) program adja elõ!!
Azért ez elég érdekes...
Ja, meg az ára is az
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
😞