Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. most megint nekiugrottam, mint juhász a birkának, hogy leszedjem az Xtracks 3.9-et, de sehonnan sem tudtam letõlteni...😞...és ugye a bakonyhoz kell...
Jó lenne, ha menet közben lenne tatam-tatatam...bár lehet, hogy csak nekem hiányzik?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Azt az Xtralofaszt Én se tudtam leszedni...😞
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Holnap adok majd linkeket. Az xtartcks-ot, majd átküldöm neked valahogy, nem nagy.
Mindnet úgy kell csinálni, ahogy le van írva.
Nem tudtok segíteni abban, hogy nem létezik vmi olyan pack, amiben egyben van egy pálya, több küldetés és pár helyi vonat mozdonyokkal és kocsikkal?
Mert nekem nem sikerült a http://jadro.yofej.hu/ -ról letöltenem a cuccokat, mert a pályánál kellett pluszban hozzá az Xtracks 3.9, amit nem találtam meg, mikor meg feltettem a máv hangokat és a máv41-es sorozatot (amiben vagonok még mindig nincsenek), elromlott a játék és nem indult. A pack uninstallálása után sem 😞
Pedig engem is érdekelnének ezek a dolgok, mert pl. a 222-es postban lévõ kép is csodálatos.
Úgy tudom vannak eredeti Microsoft Add-onok is, azokat hol lehet megvenni? Az 576 Kbyte-ban és a cd galaxisban nem találtam 😞
Segítsetek légyszi!
Üdv, Egy lelkes kezdõ:
Taranov
War. War never changes.
War. War never changes.
De szerintem hétfõn vagy kedden jó lesz.
Azért megkérdezem, hogy nincs meg valakinek ez a game, és meg is osztaná velem???
Bent a melóhelyemen van egy vasútmegszálott emberke és valami német nyelvû, halál primkó grafikájú, valamilyen DOS-os vonatszimulátort nyomot és nagyon megtetszett a hangulata....azért vadászom...
Amúgy a MS TrainSim szebb, jobb mint a Trainz?
A microfosnak a honlapján ott díszeleg és találtam egy oldalt ahol 20$-ért meg lehet venni....szal. nem értem...
Nekem is kéne!!!!!!!!!!
A DC-rõl 1000 év mire lejön, feltéve ha van szabad slotja a tagnak, ami természetesen nincs...
Nem DC-re gondolotam.
Na srácok, az lenne a kérdésem, hogy mitõl van az hogy ha egy vonatot "letörlök", akkor a ts ettöl függetlenül keresi az eng meg wag fájlokat? Ja és mindentõl függetlenül, gratulálok az elkészitet kiegészitökhöz amit ti csináltatok. Szeretnék minnél több ilyen dolgot megszerezni, pl láttam valahol villamosokat is már mint képet róluk, csak lehetöséget nem hol lehet megszerezni öket. De bármi más is érdekelne legyetek szivesek oszátok meg velem hogy hol-mi és egyebek. Köszönöm!
aki megmondja holy találom meg a pro train-t a neten, annak fejet hajtok

Ez nem mas mint egy CD emulator. Csinal meg egy (virtualis) cd-t a gepedbe, ahova image-fileokat tudsz mountolni.
Köszi
De én is ten155 javaslatát látom cléeszerûbbnek.
Megjelent 3 kiegeszito pack: Euro Loco, American Classics, TGV!!
Az a kerdesem - mivel ezeket iso-ban szereztem meg - ha 1 cd-re irom mind a 3-at, akkor tudom-e oket kulon-kulon futtatni?
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul