7098
-
imscania #1601 Hello!A Balaton déli part nevű pályán miért nem megy egy activity sem?Még új vagyok a játékban. -
Bagaméry #1600 A gondolkodós vonatozáshoz nem szükséges (a mások által megírt) activity. Én néhányat kipróbáltam, de elment a kedvem a szabályozott vonatozástól, ezért kitaláltam "SIVO" (Spontán Improvizatív VOnatozás)technikát.
Röviden: (mivel activityn kívül a játékba csak egy vonatot lehet bevinni) összeállítok egy "szupervonatot" - több mozdonnyal, ill. különböző kocsikkal (legutóbbi vonatom 640 m hosszú volt).
Így egyben felteszem az adott pályára, aztán fantáziám szerint darabolom, elhurcolom más állomásokra, aztán úgy indulok felfedező útra, vagy az éppen (spontán) kitalált feladatokat végrehajtom. Mindig arra a mozdonyra transzponálom magam, amit éppen vezetni akarok.
Jelenleg a szupervonatból extrahált 5 fajta vonattal járom az ALFÖLD4-et - nekem nagyon bejön. Nem kell a szemből jövő vonatokra várakozni-, menetrendet-, sebességhatárokat betartani, tankolni, piroson nem átmenni (mert ha átmész akkor véged van)
Én csak vonatozni szeretek kötöttségek nélkül...(ettől függetlenül nem irigylem az activityk készítőit, mivel van mojolni való a megírásokkor) -
#1599 Helló!
Nova tó fantázia pályához nem tudtok activityket? -
Bagaméry #1598 A programozott forgalom jórészt attól függ, hogy a finomhangolás opcióban a megjelenő objektumok mennyiségét mekkorára állítjuk be. Nyolcas fokozat alatt már meglehetősen üresek az utak...
A "másik - gyengébb - gépen" ez az opció 7-re volt állítva, azért tüntek el a járművek....(de legalább ezt most már már is tudhatja!...) -
Bagaméry #1597 Háj!
A #1588-ban még arról számoltam be, hogy a Jk-Nb pályán nagy közúti forgalom van. Ma egy másik gépre is feltelepítettem a JK-NB-t, de itt az utak szinte teljesen kihaltak!!
?!: mitől függ a forgalom?? -
#1596 szép jó reggelt -
#1595 Jó reggelt mindenkinek....... -
Bagaméry #1594 Ilyen bénaságot - a cabint, meg a hangot külön még le kellett tölteni!!... -
Bagaméry #1593 No meg se hang, se kabinkép! - meg a .sms-t is keresi a TS!
-
NoZoli #1592 Nem mindegyik. A readme-ben le van írva, hogy melyikek rendelkeznek éjszakai textúrával is. -
Bagaméry #1591 Megvannak a 424-esek!
?!: aZ ACTHU személykocsik éjszakai üzemben nincsenek kivilágítva!? -
Bagaméry #1590 No jó csak annyit láttam a szövegből, hogy Nagyb..- hát persze, hogy Nagybereg! - bocs. -
NoZoli #1589 "?!:magyar (vagy egyéb) gőzmozdonyokat hol találok - a HTSC-n a downloadban épp a gőzmozdonyok helye ÜRES!"
train-sim.hu
freewebs.com/george33
vm15.hu (most éppen nem működik)
"Jászkisér-Nagybajom"
Jászkisér-Nagybereg -
Bagaméry #1588 Háj!
Kösz az ötletet, majd próbálkozom.
?!:magyar (vagy egyéb) gőzmozdonyokat hol találok - a HTSC-n a downloadban épp a gőzmozdonyok helye ÜRES!
Most rohantam végig a Jászkisér-Nagybajom fantáziapályán - nekem nagyon bejött; minden működik, akkora az utakon a forgalom, hogy a "fal aggya a másikat", a táj is szuper (csak lehetne hosszabb) ennek ellenére FANTASZTIKUS!!!...
A #1553 szerint; LETÖLTENI!, JÁTSZANI! (aki jót akar!!!)! -
#1587 Feltöltöd valami webes tárra
rapidshare,megupload....stb ha nem olyan nagy fájl akkor ajánlom a zippyshare.com -ot
Majd amit kidob linket itt beteszed az URL beszúrása gombbal.
-
Bagaméry #1586 Háj!
fájlt hogyan lehet ide letölthető formában tenni ? -
NoZoli #1585 A játékban csak azok a járművek szerepelnek, amihez készült consist.
A járművek neve nem a mappájának nevétől, hanem az ".eng", vagy ".wag" fájlban meghatározott névtől függ. -
joco22 #1584 Hali! Ha valakit érdekel meg változott a BDVmot új belső nézet és éjszakai fülke nézet új vezető állás van és az ajtók már függetlenek az áramszedőktől a csomag nem tartalmaz telepítőt ezért a trains/trainset mappába kell bemásolni! http://vm15.hu/ és innen le lehet majd tölteni ha jó lesz az oldal! -
Bagaméry #1583 Háj!
A TRAINSET mappában többszörös mennyiségű mozdony-, ill. kocsi (vonat) található mint ami a játékban megjelenik.
Mitől függ, hogy az adott pályához melyik TRAINS adat jelenik meg?
az még csak érthető, hogy a villamosítatlan pályához villanymozdonyok nem jelennek meg, de a villamosítotthoz MINDEN járműnek illene megjelennie!!(és mégsem...) Az még tovább bonyolítja a helyzetet, hogy a TRAINS fájlnév nem mindig van szinkronban a vonat (mozdony) nevével!(?)- ami a fájlban van rögzítve. -
Bagaméry #1582 Akkor hogyan kell kötetlen activityt szerkeszteni amiben lényegében a vonatok elhelyezése az egyetlen cél?! (se menetrend, se menetidő, se sebességkorlátozás...) -
#1581 activityn kívül nem lehet -
Bagaméry #1580 Az egyes pályákon néhány állomáson látható vonatok, kocsik csak látványként vannak a síneken, - játékra nem használhatók.
Egyéb módon hogyan lehetne működő járműveket elhelyezni a pályákon anélkül, hogy activityt kellene hozzá írni.
A "szupervonat" ötletet én is tudom..., de az egy kissé macerás.(már próbáltam)
A #1577 képen a piros mozdonyos vonat is csak ilyen fantomszerelvény! -
Bagaméry #1579 Itt is lehet képeket feltölteni - dizájnosabb! -
Bagaméry #1578 Azt hiszem , fog ez menni... -
Bagaméry #1577
Lajosmizse - ALSÓÖRS fedőnéven - az elemes V43-al... -
Bagaméry #1576 No ez az "elemes" V43-as!!
kösz a segítséget... -
Bagaméry #1575 -
Bagaméry #1574 http://kepfeltolto.hu/i/?244709&t=img -
Bagaméry #1573 Szerintem az ellenség keze betette a lábát hozzám.... -
#1572 http://kepfeltolto.hu/i/?244709&t=img , ezt kell .. te az img nélkülit másoltad -
Bagaméry #1571 A képfeltöltő első keretes táblájában levő direkt linket másoltam ide.... Akkor mitől nem jó?! -
Bagaméry #1570 Elemes V43-as -
#1569 megint nem a Direkt Linket másoltad..:D -
Bagaméry #1568 http://kepfeltolto.hu/i/?244709
"Elemes" V43-as -
Bagaméry #1567 No alakul a helyzet...
KÖSZ!
-
#1566 A direkt linket kell bemásolni a kép beszúrásához
-
Bagaméry #1565 No ezt még meg kell emésztenem... -
Bagaméry #1564
vagy így? -