45
Tud valaki olyan download progit, amiben szabadonhagyhatsz egy bizonyos sávszélességet?
  • dalmar
    Sziasztok!

Volna egy amtőr kérdésem free download manager-t használok ,és csak valami pár kb-os php kiterjesztésű fájlokat tölt le,mit csinálok rosszul?
  • Cairass
    100 Mbps az sok vagy kevés?
  • lck
    Kedves tomcs!
    Neked biztosan bődületes sávszélességed van ezért nem érdekel a többszálas köcsögölés. De ha mégsem így lenne (pl. mint Nekem: 31.2 Kbps )akkor kérlek pislants rá a tálca jobb alsó sarkában lévő átvitelt szinbolízáló villogó monitor ikonra akkor ha mondjuk IE-vel töltögetsz 1 fájlt lefelé egyszálon, és hasonlítsd össze a FlashGetes köcsögöléssel többszálon. A különbség meggyőző!
  • mikike
    én is flashgetes vagyok de most felmerült egy ask
    van néhány video amit egyből letölte az explorer ilyen az mms:// és a rms:// stb. címen lévők

hogy lehetne, hogy a winyómon is meglegyen az anyag ne csak on-line lássam
  • Willy
    Már az elején átállítottam. Ettől még produkál ijet.
  • Willy
    1 kérdésre a válasz: igen
    2 kérdésre a válasz: igen
  • Bad Joe
    Flashgettel is megoldható a gond:
    Kiegészítők menü, Beállítások..., Protokoll fül, és a HTTP-nél átállítod a Közvetítőt Internet Explorer 5.x-re.
  • Break
    a legtöbb downtöltő manadzser bírja. ha nem, alapból cseréld le, de gyorsan!
  • TomBond
    A netvampir támogatja a megszakadt letöltést?
    Most befejezném a letöltést és holnap folytatnám, ezt bírja?
  • Break
    tomcs: nem vagyok köcsög!!
  • tomcs
    nekem a getright valt be altalanos celra a legjobban, getright browsert sokat hasznalom, es mindent tud ami kell. ezt a sok szalas kocsogolest meg kurvara utalja mindenki csak nehany kocsog nyomatja..most attol miert lenne gyorsabb? netvampirt meg fogom meg nezni de getright nekem marad, dap meg 1 rakat szar
  • Willy
    Én azért használom ezt a kettőt, mert vannak olyan honlapok ahonnan a FlasGet-tel nem lehet letölteni. Lehoz egy pár kb-os linket, de nem tölti le a tömöritett állományt. Ilyenkor jön a Netvampir és megoldja a kérdést.
  • Balko
    Netvampire Rulez!
  • Imremagdi
    FlashGet s királlllly...
  • Tomcat
    Flashgettel még sohasem volt CRC-s filém. Mert azt 99,9% ban valóban a szolgáltató okozza
    Szal emiatt Flashgetet hanyagolni hiba szvsz. Extraról meg csak 1 szállal töltesz és nem kell netvampir sem akkor
  • Willy
    A crc hibák legnagyobb többségét a szolgálltatók okozzák, amikor a serveren bellül rendrakás címén össze-vissza pakolják a file-okat. A sok pakolás vége, hogy a file crc-s lessz.
  • colos
    Akkor azért crc-s néha...Erre nem is gondoltam...
  • jimmysam
    Ez az, a FlashGet megszakadt letöltésnél néha crc hibát okoz:((( Ezért tértem át a Netvampire-ra ez már jobb, de néha ez is ilyet csinál. A DAP? Háááát? Gyenguszka a többi egyelőre passz:(
  • Willy
    Biztos. Én ketőt használok. FlasGet és NetVámpír ami nem jön le az elsővel valamilyen oknál fogva a második simán leszedi.
  • Break
    Amúgy szerintem a FlashGet is automatikusan csökkenti a letöltési sebességet, ha a böngészőben böngészel!! (Persze csak lehet, nem biztos!)
  • Break
    FlashGet s királlllly...
    És kész!!
    DAP-ot próbáltam, suxx, Go!Zilla-t meg nem ismerem (tehát nem mondok véleményt)...
  • CSOCSO
    kurva jo a dap 10 percet szorakoztam mire megértette a gép hogy nem arrol a szerverről akarok tölteni hanem a másikról!! de az egy helyről akarta leszedni hiába volt kipipálva a select best vonal kijelölve a legjobb pingel rendelkező szerver ő azt akarta amit legelöször de oda kod kell!!!
    mind1...joh nekem most a dap de ha müxeni fog a gépem megint a gozilla lesz fent!! a 4 es gozilla még tul szar de alami ijabb jobb!! a gozilla a legrpofibb!!és a legszebb is!!!
  • Zozo76
    Re-Install!!!
  • Zozo76
    Apukam Install!!!
  • CSOCSO
    ez igaz!! és kurva jo amugy ha figyeltál volna ZOZO!!minden fagyogat most a gépemen,...explorertől elkezdve minden kis szentszar..kéne nekli a format c:-...
  • Gab
    Go!Zilla-hoz még vmi: a program nem küldi el a látogatást - benne van a Go!Zilla súgójában vagy szerződésben, pasz.. de 1* minden ilyen hülyeséget átnézek. Másik dolog: mivel ahányan letöltenek vele és ahány helyről, így éppen ennyi* növekedik az esélyed az adott fájl megtalálására, pl: már minden megvan az adott tömörítés sorozatból, csak az a sux cxx fájl CRC hibás vagy 1általán nem jó. Na, akkor ott a gozi' bácsi és keresi, hátha van még ugyanolyan nevű fájl :).. Mondjuk tán kicsit kiábrándító lehet másnak, hogy ha netán kóddal védett helyről töltesz le úgy, hogy a kód benne van az URL-ben - és te nem kapcsoltad ki ennek elküldését a gozilla motorhoz -, akkor a kódod és neved ugyebár ugrott a letöltőhelyekhez.. csak keressünk rá erre-arra... :)).
  • Zozo76
    FlashGet oszt' nincs problem
  • CSOCSO
    persze nem ekora azt kapcsolod ki amit akarsz..és nemigazán van már letzöltö ablak akkorára lehet összecsukni mint a getright letöltö ablak fele..meg hasonlok..egész ari...
  • CSOCSO
    nyah itten vana go 4 sajna nemtom megmutatni action-ban mert összeomlik..de mielött kiröögnétek ezen a héten minden progi összeomlik a köcsög explorer is összeomlik itt van egy kép:
  • Dikkma
    Flashget a legjobb!
  • CSOCSO
    a dap nál nem lehet szabályozni hogy menniyvel tölts..ha néha elmész gamezni neten nagyon közbeszol a lag ba a tölésed..azé jo lehuzni mondjuk a 30% ára amit tud a vonal....legyen szép!! azé szar a getright meg a dap semmi különös nincsen benne!
    tudja a vonal bontást a gép kikapcsolást de jol és pontosan!!! szoljon érthetőpen hogy készen van a letöltés!!( gozilla roarrr) a gozilla nálam semmit nem nevez át... ha beirsz egy ip-t akor a gozilla szarja jn elő és simán lemásolsz minden vagy amit akarsz arrol az ftp cimről!! szal a gozilla azért a legjobb mert profi...mindent tud..és szép! valaki a mash downloadter hasznlja..a chekonál van a csávesz és 50 k-kal szokott tölteni néha többel is...
  • CSOCSO
    gozilla!! me prfoi azé!!a 4 .0 ás is megvolt de az még nem teccett de megvan ha akarja valaki felnyomom zip be...
  • Pali
    Flasgetet nyomok, chelloval. Semmi gáz sincs a sávszéllel. Azelőtt a Getrighttal sem volt.
  • Laalee
    ezt a gozilla is tudja
  • Tomcat
    Flashget! Nagyon király program. DAP a nyomába sem ér...
  • FormatC
    getright
  • Cofee
    Üdv!

Egy olyan download programra volna szükségem, ahhol beállithatsz egy értéket, és annyit szabadon hagy a sávszélességből.
    Jelenleg a Downoad acceleratort használom, nagyon jól tölt, de nem lehet mellette netezni. (Még adsl-el sem)

Ha valki tud olyat, aminek van ilyen opciója segítsen. Elöre is kösz.