Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
a multi meg a gitár nekem is eltûnt seperc, csak az erõsítõ nem akar

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

joshua
Nekem mindannyiszor max 2 hónap alatt elvitték a cuccaim. (gitár. multi, erõsítõ)

Fehercsoki
Egyébként hasonló értékû erõsítõre akár cserélném is.

Fehercsoki
Nehéz hangszert eladni...

Metalmilitiakid
Én a basszer erõsítõm akarom eladni már több mint fél éve, de nem viszik 😞 Laney HCM65B amúgy.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Fehercsoki
Pedig abban EMG van max koreaban rakjak ossze, de nem hamisitvany az biztos.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Fehercsoki
Próbáld ki õket, Fender CD 60 biztosan jó gitár és megéri a pénzét, ilyen van itt nekünk is.

Help ? 😄

Szeretem a cicákat

Fehercsoki
Utánanéztem, koreai hangszedõk, csak rá van nyomva az EMG felirat.

AtomHeart
Ezt honnan szeded?

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

Fehercsoki
Na utánanéztem jobban, ebben koreai EMG hangszedõk vannak, nem igazi EMG-k.

Fehercsoki
Ez nem is rossz gitár, szóval akkor inkább egy ilyet?

Hecker007
EMG HZ nem a legjobb, legalábbis szerintem, nekem sincs semmi bajom a passzívakkal sõõt nekem csak passzív van, de azért írtam hogy a HZ helyett inkább Seymour Duncan, ha EMG akkor meg valamelyik aktív szettjük.

AtomHeart
Inkabb hasznalt Cort KX-1Q! <#idiota>

Fehercsoki
Miért mi a baj a passzív pickupokkal? Én jobban szeretem a passzív pickupok hangzását.

Hecker007
szerintem is inkább a cort
de ha az epit veszed akkor abba nem EMG HZ-t tegyél hanem vagy SD vagy aktív EMG-t

csokalaci
Szerintem a Cortot érdemesebb választani. Valahogy nekem nem jönnek be az olcsóbb Epiphoneok a Cortok viszont annál jobban.

http://facebook.com/musicleander

Fehercsoki
Vélemények?

Epiphone Les Paul 100 vs Cort EVL Z4

A Cortnál a keménytok nem számít, illetve az Epiphoneban is ugyanazokra az EMG hangszedõkre lennének cserélve a pickupok.

A bal szélsõ fém húros, mint látod a húrlábaknál.

AtomHeart
Szerintem a ketto kozul egyik sem fem huros.

Újabb dal az EP-nkrõl:

<#banplz>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Üdv, szerintetek mennyit ér a képen látható Fémhúros akusztikus Cremona gitár?
http://kephost.hu/image-74D4_4FCF85F8.jpg

szintén így 😄
de csak elektromoson van így. a friss húroknak olyan érzetük van, mintha valami "akusztikus" gitárt pengetnék.
tök erõsek a hangok, csilingelnek jobbra-balra. én is intenzíven tolom az elsõ 1-2 napban húrcsere után emiatt.
akusztikuson viszont ezt imádom

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

Pistike 007
Érdekes, én meg szívem szerint hetente cserélném a húrt a harapós hang miatt 😄

Tompul valamennyire, de nem olyan mértékben mint az olcsóbb kategóriás D'addario-k. Én pont nem szeretem az új húrok hangját, ezért amikor húrt cserélek valamelyik gitáron, folyamatosan azon "kell" játszanom. Na a másfélezres D'addario-nál ami az elektromosomon van ez egy-két hét alatt sikerül is, akusztikuson azért eltart 1-2 hónapig, mire a "megfelelõ" tompaságot elérem...
Hecker007
bocsi de ezt a hsz-t törlöm, ez már trollkodás, de látom meg megkaptad érte a büntit 😄
félre értés ne essék nem én dobtalak föl a modiknál

Pistike 007
Frissítés:

"A Lamb Of God sajtókapcsolatait intézõ Adrenaline PR cég szóvivõje azt mondta, hogy Randyt tévesen vádolták meg, a zenekar ügyvédjei már dolgoznak az ügyön, és hogy azt várják, hogy az énekest fel fogják menteni a vád alól."

Ha ez így van..hiába látta mindenki hogy baleset volt, el fogják ásni szegény fickót a börtönben gyilkossággal.
Az escapeTheFate énekesét is letartóztatták valami balhé miatt, akkor jött be a képbe Craig Mabbitt a blessThefall volt énekese.
Azért durva.

Pretorian
Randy Blythe-ot, a Lamb Of God nevû amerikai metalcore banda frontemberét tegnap letartóztatták Prágában emberölés vádjával.
Ha bûnösnek bizonyul a cseh jogszabályok alapján 5-10 évig terjedõ letöltendõ börtönbüntetésre számíthat.
2 évvel ezelõtt egy csehországi koncerten az egyik fan háromszor is áttört a kordonon, és megpróbált feljutni a színpadra.
Harmadszorra sikerült is neki, de Blythe saját maga védelmében lelökte õt a színpadról. A srác csúnyán beverte a fejét, és késõbb belehalt sérüléseibe.

Kemény sztori.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

AtomHeart
Nem tompult a hangjuk par het hasznalat utan?

Halihó. Szokásos kérdést szeretnék föltenni. Mivel elég sokat mászkálnék nyáron, és érthetõ okból az elektromos gitárt nem nagyon hurcolja magával az ember, akusztikus gitárt szeretnék venni hamarosan. A két kiszemelt pedig:
Squier SA105
vagy a Fender CD 60 amit 30-35 között lehet kapni.

Igazából tényleg a csóróság ami miatt dönteni kéne, mert a cél a tanulás/szórakozás és ha ezt a Squier tudja 10 ezerrel kevesebbért akkor az már jó 😊 (persze bármilyen tanácsot nagyon szívesen meghallgatok. köszönöm)

Szeretem a cicákat

Nekem akusztikuson "dárido" exp foszfor-bronz húrok vannak, és nagyon szeretem, fél évig bírja simán hangilag, szakadás nélkül egy évig is. És hangolgatni is lehet össze vissza, nekem most pl ECDGAD-ben van.
elitehun
Hirtelen ez jutott eszembe 😄
Froopy
Sry, part 4, majd lapozva a part 5... De mindkettõ vicc.

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

Froopy
Utána néztem ennek a relic-ezésnek, de ez a part5 most komoly, vagy ilyen viccesek akartak lenni?<#idiota>

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

Fehercsoki
Gyakorolj.

Cumshot
Mit tegyek, ha túl vastagok az ujjaim? Hiába próbálok csak egy húrt lefogni egyszerre az ujjhegyeimmel, nem akar összejönni. Ha olyan akkordot próbálok lefogni amiben tiszta hang van, baszhatom az egészet.
Normál, emberi méretû gitárom van mielõtt valaki megkérdezné. A nyak is elég széles.
Dagadt sem vagyok 😄

Van még egy kérdésem: ha a tabon azt látom, hogy mondjuk egy akkordban a második freten egyszerre kéne lefognom a D és az A húrt, akkor ezt egy ujjal kell csinálnom (középsõ ujjal), vagy ha ugye a harmadik freten nem kell lefognom semmit, akkor használhatom a gyûrûs ujjamat is a második freten?

Köszi!

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

xy21
Hi vettem egy fender mustang 2-es kombót, felraktam ezt az amplitube programot amit adtak hozzá, összekötöttem a kombót meg a laptopot de valahogy sehogy se tudom mûködésre bírni ezt az egészet! Valaki tudna adni egy kis segítséget hogy mit hogy merre vagy elég lenne ha belinkel egy leírást mert én nem találtam sehol.
köszi!

AtomHeart
D'addario Exp vs Elixir nanoweb tapasztalatok..?

_chokey_
és ENGL kollega...jól látod a helyzetet...😄...mármint a farmer-hasonlattal....nem festeni akarok egy hibát, hanem csinálni....ÉN...😄...
_chokey_
a piaci értéke nem érdekel, mert nem eladni akarom a hangszerem....mármint érted....csak azért nem zúzom meg a gityót, hogy utána eladjam...😄....és igen...valóban nagyon szépek, és értékesek a használatból/használattól keletkezõ kopások, károk, stb. .....természetesen ezekben sincs hiány....amit tenni fogok az kb. olyan, mintha átfesteném...és ha ettõl a pokolra kerülök esetleg....😄 😄 😄...biztos lesz már ott egy-két nagy figura, szal unatkozni nem fogok...😄
Pistike 007
Lehet kapni ilyen zsír új atomdizájn szétkopott gityókat (jópénzért-.-)
Kb az a kategória mint az eleve boltban kapható festékes farmer.

elitehun
+1
Fehercsoki
Esetleg valami igényesebb festés.(pl. airbrushal)

lehet egy embert nem sajnálnék úgy mint egy gibsont vagy egy igazi ESP-t, de még a fendert is
Ennek az a lényege, hogy magától, használat közben a hossz évek alatt használódjon el a külseje, ilyet úgy sem lehet mesterségesen elõhozni.

egy gibsont ha tönkre teszel, mindegy hogy milliomos e vagy, isten a pokolra küld

AtomHeart
Ezzel sokat rontasz a piaci erteken, ha egy occo masolat, nem gaz, de egy Gibsonon csak akkor erne meg, ha milliomos vagy...

_chokey_
nem...de ha az lenne, akkor azt nem kombájhoz kell csapkodni, vagy miért kérded?...😄....leamortizálás címszó alatt persze nem a gitár tönkretételére célzok...csak kicsit megkoptatnám.....eddig éveken keresztül csak vigyáztam rá, törölgettem, tisztogattam, óvogattam.....de most pálfordulás van...most rombolhatnékom lett....legalábbis dizájn szinten...😄
AtomHeart
Remelem nem egy Gibson-t akarsz "leamortizalni"! <#ticking>