Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Szeretem a cicákat
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
de ha az epit veszed akkor abba nem EMG HZ-t tegyél hanem vagy SD vagy aktív EMG-t
http://facebook.com/musicleander
Epiphone Les Paul 100 vs Cort EVL Z4
A Cortnál a keménytok nem számít, illetve az Epiphoneban is ugyanazokra az EMG hangszedõkre lennének cserélve a pickupok.
<#banplz>#banplz>
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
http://kephost.hu/image-74D4_4FCF85F8.jpg
de csak elektromoson van így. a friss húroknak olyan érzetük van, mintha valami "akusztikus" gitárt pengetnék.
tök erõsek a hangok, csilingelnek jobbra-balra. én is intenzíven tolom az elsõ 1-2 napban húrcsere után emiatt.
akusztikuson viszont ezt imádom
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
félre értés ne essék nem én dobtalak föl a modiknál
"A Lamb Of God sajtókapcsolatait intézõ Adrenaline PR cég szóvivõje azt mondta, hogy Randyt tévesen vádolták meg, a zenekar ügyvédjei már dolgoznak az ügyön, és hogy azt várják, hogy az énekest fel fogják menteni a vád alól."
Az escapeTheFate énekesét is letartóztatták valami balhé miatt, akkor jött be a képbe Craig Mabbitt a blessThefall volt énekese.
Azért durva.
Ha bûnösnek bizonyul a cseh jogszabályok alapján 5-10 évig terjedõ letöltendõ börtönbüntetésre számíthat.
2 évvel ezelõtt egy csehországi koncerten az egyik fan háromszor is áttört a kordonon, és megpróbált feljutni a színpadra.
Harmadszorra sikerült is neki, de Blythe saját maga védelmében lelökte õt a színpadról. A srác csúnyán beverte a fejét, és késõbb belehalt sérüléseibe.
Kemény sztori.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Squier SA105
vagy a Fender CD 60 amit 30-35 között lehet kapni.
Igazából tényleg a csóróság ami miatt dönteni kéne, mert a cél a tanulás/szórakozás és ha ezt a Squier tudja 10 ezerrel kevesebbért akkor az már jó 😊 (persze bármilyen tanácsot nagyon szívesen meghallgatok. köszönöm)
Szeretem a cicákat
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Normál, emberi méretû gitárom van mielõtt valaki megkérdezné. A nyak is elég széles.
Dagadt sem vagyok 😄
Van még egy kérdésem: ha a tabon azt látom, hogy mondjuk egy akkordban a második freten egyszerre kéne lefognom a D és az A húrt, akkor ezt egy ujjal kell csinálnom (középsõ ujjal), vagy ha ugye a harmadik freten nem kell lefognom semmit, akkor használhatom a gyûrûs ujjamat is a második freten?
Köszi!
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
köszi!
Kb az a kategória mint az eleve boltban kapható festékes farmer.
Ennek az a lényege, hogy magától, használat közben a hossz évek alatt használódjon el a külseje, ilyet úgy sem lehet mesterségesen elõhozni.