Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is szemeztem ezzel a gitárral, de sok rosszat hallottam a márkáról 😞 habár a V100-asokat nagyon sokan dícsérik
(Amugy nem erdekel hasznalt Epiphone Standard..? <#vigyor5>#vigyor5>)
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
fogsz egy patch kábelt, beledugog az effect loop ki és bemenetelére kitekered az efeckt loop hangerejét, és kész 😄
ócsó, de jól szól 😄
Kemper Profiling Amplifier
Egy amolyan multieffekt, az erdekessege, hogy meg tudja "tanulni" barmilyen erositonek a hangzasat, allitolag nagyon jol emulalja a csoves hangzast. ~1.500EUR-ba faj ujan.
<#csodalk>#csodalk>
Nem, nem lehet "ravarazsolni", ha fel akarod venni a hangjat, a lada ele kell rakni egy (vagy tobb) mikrofont es kell speci hangkartya/DI box.
Lehet, hogy nem csoves erositovel kene kezdeni...
http://www.tenke.hu
Ossian: Valahol messze c. számhoz próbálok csinálni egy beállítást az effekten de a delay sehogy nem akar stimmelni 😞 itt szórakozok vele, de nem jön össze :@
ránézne nekem erre a számra valaki? 😊 A hosszú verziót tanultam meg már csak a rendes hangszín kell hozzá 😄
#33036 Minek egy tok-nak csomagolás?😄 Utánanéztem és ez még jóval olcsóbb is mint a gibson keménytokok.
Szeretem a cicákat
Eladó Gibson Explorer gyári keménytok. Vadonat új, sértetlen, fekete.
30e Ft.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Mivel mindenki angolul beszél a neten, egyszerûbb a B-t használni, bár én régimódi vagyok, nekem jó a H 😊
Angolszász C-dúr: C D E F G A B C
Európai C-dúr: C D E F G A H C
stb... 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.