Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt egy jó fogás a shopról, ha valakit érdekel..
Egy peavey bandit 45 ért.
Én a sajátomat 60 ért vettem használtan.
Garantálom, hogy ez egy tökéletes kombó, baszott hangos, minden hangzás benne van, már már 5150 es szintû és minõségû high gain csatornával, csak nem olyan zajos..

peavey bandit

Ha valaki akar magának karácsonyra egy tuti cuccot..
nem az enyém, nem ismerem a tagot aki árulja
csak jó szívvel ajánlom, mert sok szar van a piacon amiért pénzt is kérnek, de ez egy igazi ritkaság, hogy olcsón nagyon jó cuccot szerezhetsz

Fehercsoki
Vélemények errõl? Ez az egyetlen elfogadható áru LP aminek rendes jávor fedlapja van és nem csak egy vékony kis furnér "matrica". Videó alapján egész jó hangja van.

joshua
Köszönöm😊 Egy kaposvári hangszerésznél, eddig nekem bevált így elég városon belülre vinni a cuccokat.

csokalaci
Hol csináltattad? Baromi jól néz ki 😊

http://facebook.com/musicleander

joshua
kirááály újjá született a szerelmem😄

fecska
instant get már nyitom a pénztárcám 😄D

AtomHeart
Az szerintem egy fenyes clean hangzas, meg le van hangolva a gitar.

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

joshua
pl az intro után ahogy bejön a versszak, ott csak egy-egy húrt penget egy ideig...na ott vmi fura a gitárhanggal, ami nem mellesleg baromire bejön😄

AtomHeart
Egesz pontosan hol erzed furanak..?

Fehercsoki
Azt a "fura" hangzást valamilyen billentyûs hangszerrel csinálják szerintem.

joshua
Ebben a számban miért ilyen "fura" a gitárhangzás?
http://www.youtube.com/watch?v=e3Gf1Pw0YUk

AtomHeart
uhhhhh <#buck><#buck><#buck><#buck><#buck><#wow1><#wow1><#wow1>

Fehercsoki
Duncan Designed pickupok vannak a gitárodban? Mi a véleményed róluk?

Igen ezt értem, csak a külön gyakorlásra mert a másik ne kopjon, ezt a részt nem vágtam😊 Én magam részérõl 2-3 gitár bõven elég lenne.
Viszont se Fendert se Gibsont nem vennék, nekem nem jönnek be. Most Schecter C1 Hellraiser van és nagyon fassza kis gitár. Ha énnél jobbat vennék az vagy Ibanez vagy ESP lenne.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Hecker007
a topikba bekerült egy java script ami eltünteti a reklámot, ha valakinek hibásan tölt be a topik az kérem itt jelezze és akkor kiveszem a scriptet

Hecker007
íígy van 😄 itt van most nálam a cucc 😄

V43 1105
Bocs, megvettük Heckerrel felesbe.. (és tényleg..)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ááááááááááááá

='(

A cigánok elvitték elõllem a jó kis jacksonomat az ebayrõl.
utálom õket

fecska
btw: tegnap kipróbáltam egy parker fly-t hát mitmondjak...
a gitár az fából készül...

fecska
pl van gitárom ami floydos ugye azt nem lehet máshogy megoldani, van blueshoz van egy ami a suliba kell oda járnak kisgyerekek is azt oda lehet nekik adni ütni vágni mert nem annyira sajnálom mint mondjuk egy millás LP-t ezen kívül vannak amik dropD-ben vannak a nagyrészét diszben hasnálom, és van ami sima standardban van meg én a falon tartom õket, ez méginkább jó mert csak leakasztod és viszed és azt ugye nem kell mondani hogy teljesen más a hangjuk, meg más feeling egy sima standardot fogni mint a jól megérdemelt goldiet amiért annyit dolgoztam, azt ha kezembeveszem mindig büszke vgayok magamra, hogy igen ezt én vettem 😊

istenem.. lehet hogy mégsem lesz jacksonom.. nagyon megy fel a licit =(

Azt megértem ha más hangolás, több hely között jöszmész.
Az a baj ha veszel 1 normális gitárt akkor olcsó gitáron én tuti nem gyakorlok. Mikor ott van 1 sokkal jobb. Az sajnos nem fér bele hogy olyan minõségi gitárból 2-3 legyen. Így hiába van 2 gitárom igazából csak 1 használok.

Beast Machine
Nekem csak egy, de laza 6 éve mán - Egy B.C. Rich Bronze szériás Warlockom (hídnál egy EMG 85) alias Lajos.

...vágod?

A több gitárnak megvan az a kényelmi elõnye, hogy másféle hangzást nyújtanak, és több féle hangolás között ugrálhatsz.

Külön van gitár metálra, old school 70-80 as évek beli acdc féle hangzásra..
Külön van selymes organikus hangú LP..
És külön csilingelõs hangú strato..
Külön van standard E, drop D, Drop C hangolás..nem kell áthangolni, csak elveszek egy másik gitárt és azon nyomom

AtomHeart
Nekem csak ket gitarom van. <#rinya><#shakehead><#fejvakaras><#vigyor5><#hehe><#eplus2><#mf1>

joshua
nekem pl azért van egy squier, mivel másik városban tanulok, és cipelni meg nem akarom a gitárom. így van otthon is, meg a koleszban is.

Azért mert a bundozás kopik..

Sosem értettem miért kell gyakorló gitár......

Van egy ibanez s420 mahagóni tremolós, egy fehér éger fender strato, egy epiphone mahagóni LP, egy éger testû PRS samick, és egy szar squier..amin gyakorlok, meg betanulok dolgokat, amit ütök vágok..
és ha isten is megszán engem a puhányságomért, szerzek egy jacksont magamnak karácsonyra

joshua
nyertél...😄 nekem 1 szar, 1 jó az arányom

Klemice
tyûûûha..

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

nekem már 5 nagyon fasza gitárom van.. és ha jól megy minden nemsokára jön a 6. is

joshua
nekem már van.. 😄

lehet nemsokára lesz egy nagyon fasza gitárom..

Mit tudtok mondani a seymour duncan féle Seth Lover féle hangszedõ szetrõl Mahagóni Les Paulba? Véleményezzétek..

AtomHeart
Gibson AFD LP 450k-ert: link <#finom>

AtomHeart
Lehetne arnyekolni a fogolapot/ pickup furatokat: http://www.youtube.com/watch?v=H_UnQbxtV7Y

joshua
Ha visít sokszor a gitárom, azt ki lehet küszöbölni anélkül, hogy mondjuk mûgyantával kéne kiöntenem az egész pickup-ot?<#idiota> (tehát nem a húr kezd rezegni, hanem a tekercs a hangszedõben.)

Fehercsoki
Ja börtönben ingyen van a kaja meg a szex, bár az utóbbi lehet hogy nem fog annyira tetszeni...(bár neked talán igen😄)

A pod hd.. eszméletlen jó, gyakorlatilag minden féle effekt pedált helyettesít.. kb 100 db effekt pedált nyújt egyben..

A 40 ezres büntit nem fizetem be.. lógok még 100 ezerrel is egy piros lámpáért is, azt sem fizetem be.. inkább eladom a kocsit egy családtagnak, hogy ne tudjanak azzal zsarolni hogy kivonják a forgalomból..
inkább börtönbe megyek, ott ingyen van a kaja is..
én nem hiszek ebben a rendszerben, és nincs szándékomban segíteni egy hibás rendszert

AtomHeart
"az effekt pedál parkomat is felszámolom.. nagy részét
eladok kb 8 fölöslegessé vált pedált "

Ennyire bevalt a hd 500?

"hogy megvan a pod hd ára amit már megvettem.."

A buntit is beszamitva..? <#vigyor3>

Fehercsoki
Én is pont dean gitárt néztem😄 Egyébként dean gitárok mennyire jók? Van aki nagyon dicséri õket, és van aki meg nagyon szidja.

fecska
ja bocs ilyen 2.5 kiló

fecska
valamikor próbáltam egy ilyen gitárt... azt hiszem a Dean gitárok használják ezt a fát. Nagyon jól rezeg metálra tökéletes, viszont úgy emlékszem az nem tetszett, hogy nagyon könnyû, és az egész kiegynsúlyozatlan volt, a nyak nehezebb volt mint az egész gitár...
valami 5 és fél lb volt szerelékkel együtt, viszont elég jó hangja van..

Fehercsoki
Császárfáról tudna írni valaki pár szót? Az érdekelne hogy mennyire nehéz/kemény, és hogy milyen a hangzása.

Frequency

Csak a kép maradt le...
Hát nem gyönyörû? <#szeret>
Egy karcolás sincs rajta, mintha most készítette volna el a kis kínai, pedig 5 éves, de nem volt használva. Teljesen véletlenül akadtam rá, bagóért árulták.
Hecker007
TÉMA LEZÁRVA, TOVÁBBI HSZEK EZZEL KAPCSOLATBAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!

V43 1105
De a picsádat meg tartottad volna .. dzsemmelni .. <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h