Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy peavey bandit 45 ért.
Én a sajátomat 60 ért vettem használtan.
Garantálom, hogy ez egy tökéletes kombó, baszott hangos, minden hangzás benne van, már már 5150 es szintû és minõségû high gain csatornával, csak nem olyan zajos..
peavey bandit
Ha valaki akar magának karácsonyra egy tuti cuccot..
nem az enyém, nem ismerem a tagot aki árulja
csak jó szívvel ajánlom, mert sok szar van a piacon amiért pénzt is kérnek, de ez egy igazi ritkaság, hogy olcsón nagyon jó cuccot szerezhetsz
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Viszont se Fendert se Gibsont nem vennék, nekem nem jönnek be. Most Schecter C1 Hellraiser van és nagyon fassza kis gitár. Ha énnél jobbat vennék az vagy Ibanez vagy ESP lenne.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
='(
A cigánok elvitték elõllem a jó kis jacksonomat az ebayrõl.
utálom õket
Az a baj ha veszel 1 normális gitárt akkor olcsó gitáron én tuti nem gyakorlok. Mikor ott van 1 sokkal jobb. Az sajnos nem fér bele hogy olyan minõségi gitárból 2-3 legyen. Így hiába van 2 gitárom igazából csak 1 használok.
...vágod?
Külön van gitár metálra, old school 70-80 as évek beli acdc féle hangzásra..
Külön van selymes organikus hangú LP..
És külön csilingelõs hangú strato..
Külön van standard E, drop D, Drop C hangolás..nem kell áthangolni, csak elveszek egy másik gitárt és azon nyomom
és ha isten is megszán engem a puhányságomért, szerzek egy jacksont magamnak karácsonyra
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
A 40 ezres büntit nem fizetem be.. lógok még 100 ezerrel is egy piros lámpáért is, azt sem fizetem be.. inkább eladom a kocsit egy családtagnak, hogy ne tudjanak azzal zsarolni hogy kivonják a forgalomból..
inkább börtönbe megyek, ott ingyen van a kaja is..
én nem hiszek ebben a rendszerben, és nincs szándékomban segíteni egy hibás rendszert
eladok kb 8 fölöslegessé vált pedált "
Ennyire bevalt a hd 500?
"hogy megvan a pod hd ára amit már megvettem.."
A buntit is beszamitva..? <#vigyor3>#vigyor3>
valami 5 és fél lb volt szerelékkel együtt, viszont elég jó hangja van..
Egy karcolás sincs rajta, mintha most készítette volna el a kis kínai, pedig 5 éves, de nem volt használva. Teljesen véletlenül akadtam rá, bagóért árulták.