Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jamirofan89
Köszi a választ! Küldtem pü-t ennek a srácnak link és marha jó fej volt,ajánlott nekem egy gitárt,mert az õ állítása szerint nagyon jó minõségû.Squier vintage modified jazz és ahogy elnézem ez 100E Ft-al olcsóbb,mint amiket kinéztünk.Szerinted? Ha strapabíró és jó minõségû akkor nekem ez is megteszi elsõ gitárnak.

igen tudom..
de nem õ a balfasz, hanem mindenki más aki nem veszi meg 100 ért..
annyit lazán megér, én simán vennék egyet 100 ért ha nem lenne..
egyébként 95 ért ajánlom mindenkinek

AtomHeart
Mar 95k-nal tart! <#wave>

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

na fiúk.. megszereztem az ADA MP-1 es elõfokot, most egy darabig nyugton leszek. Van benne egy nagyon szép hangú chorus is.
Most szétszedem, átnézem a csöveket benne, aztán próbálgatom a hangzásokat rajta..

Hecker007
Ha pesti lennék már megvettem volna 😄
Na jó azért nem baszok én se ki direkt mással, én Marshall JMP-1-et szeretnék majd ilyen csöves elõfok cuccban, de azt ezekhez képest heroin árban mérik 😞 a csöves végekrõl nem is beszélve 😞 😞

neee..lécives ne =(
nekem tényleg nagyon kell ez az elõfok, ne basszatok már ki velem.
szeretlek titeket.. mindig segítek ha tudok.. jobban szeretlek titeket mint a saját szüleimet.. igaz.. minden barátomat jobban szeretem
ha a barátaim vagytok nem teszitek ezt meg velem.. amúgy is, ehhez kell még egy végfok is, önmagában nem jó..meg a másik, nem mindenki akar ilyen hangzást..ami nekem bejön, nem biztos hogy másnak tetszeni fog.. meg ehhez a cucchoz még midi vezérlõ is kell.. anélkül megette a fene

Fehercsoki
Valaki adjon neki érte 40k-t és vigye el amilyen gyorsan csak tudja, és mint slinky írta pár hónap hirdetés után lazán elmegy 60-70k-ért.

Fehercsoki
Valaki csapjon le rá még slinky elõtt: link.

szerintetek megváltozna a vernyákoló személyiségem ha elmennék egy ilyen kondi terembe és ott súlyokat emelgetnék..?
ott nem bántanának engem??.. félek ilyen helyre bemenni

ezt kapjátok ki..
holnap veszek egy ADA MP-1 elõfokot.. 35 ezerért
beszarás mi..? =) <#idiota>
egy ibanez tubescreamer áráért kapok egy legendás hangzást..metallica, deftones, stb
igazi metálos hangzás..
ilyen mp-1 ek vannak az ebayen 500 dodó körül, most meg simán hozzámvágják 35 ért.. és most én voltam a gyorsabb
ha megunom és nem kell majd..simán tovább passzolhatom a cuccot olyan 60-70 körül..

igaz, kb óránként csekkolom a gitárshopot az új cuccokra =(
tanulva a múlt hibáiból
haters gonna hate

milyen fasza lesz..mikor ezt az elõfokot bedugom majd a marshallom végébe.. tõrni zúzni fog, jobb ha kiviszem a bútorokat

én úgy tudom, hogy a merevítõ pálca beállításakor a húrmagasságot nem a 12. ..hanem a 9. bundnál kell mérni.. mert arra felé a legnagyobb a görbület miatt.
ahogy láttam szakszerûen úgy kell csinálni, hogy teszel egy kápót az elsõ bundra.. aztán lefogod az utolsó bundot.. és ilyenkor a 9. bund felett a húr olyan (most fejbõl nem tudom pontosan megmondani) körül van, akkor faszán be is állítottad a nyakast.. már csak a hídnál kell a végén beállítani a húrokat, hogy minél alacsonyabb legyen miközben még a húrok sem zörögnek.

ugye most akkor szerettek..?

AtomHeart
Bundtol szoktak merni.

Fehercsoki
Húrmagasságot a fogólaptól vagy a bundtól(fém izék) kell mérni? Mert a fém cucctól 2.5 mm(12. bund), és így nincs húrzörgés(pedig azért erõsen pengetek, mert úgy minden jobban hangzik). Neck reflief miliméter tört része, nem tudom pontosan mennyi.(elsõ meg utolsó bundnál lefogtam és a legnagyobb görbületû résznél néztem, a nyak az utolsó bundnál csatlakozik a testhez) Ha tovább csökkentem a húrmagasságot akkor zörögni kezd a vastag E húr.

Hecker007
téma lezárva, alkalmazkodj inkább
mindenkinek megvan a maga stílusa és nézetei, de ez egy fórum, egy közösség ahol nem árt alkalmazkodni a tagokhoz
nekem is és szerintem mindenkinek megvannak a maga gondjai, de nem irkálják így be sehova mint te, komolyan próbálj alkalmazkodni
nagyon remélem hogy nem kell többet ezt leírnom!

izé..
nem lehetne hogy itt mindenki szeretne engem?

ilyen a stílusom..sajnos
de nem értem mért bántasz te is.. nem csináltam rosszat
ti bántotok engem.. nem pedig fordítva...vagy nem?

Hecker007
igen, fejezd be a kreténkedést meg a faszságokat és tessék normálisan fórumozni, régebben volt egy csomó tényleg hasznos hozzászólásod, de mostanában csak egy rakat hülyeség, nem azt mondom hogy nem fér el a témától való eltérés, de ez most már kezd sok lenni amit csinálsz, nézd meg a többieket is pl. eltérnek néha a tárgytól, de senkit nem zavar, engem se, egy fórum erre való, ráadásnak itt egy normális közösség is kialakult, de ez az önsajnáltatás amit mûvelsz már túlzás! nem véletlen törlöm 1-2 hozzászólásodat se, és elõzõleg se véletlen mondtam amit mondtam, nem akarlak kitiltani a topikból, de tényleg vegyél vissza! védtelek én is párszor, de kezd sok lenni!!

ezt most mér mondod.. ennyire szánalmas lennék?

tenkenorman
annyira tudtam hogy úgy fog végzõdni a dolog hogy csak te kaptál ennyit.. 😄

http://www.tenke.hu

Klemice
sajnálom :/

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

szerintem csak nem tetszett a pofám
elég furcsa dolgokat váltok ki az emberekbõl.. elég alteros vagyok..és már rájöttem, hogy a korombeli fiúk legszivesebben agyonütnének. <#confused>
a lányok meg szimplán csak undorodnak tõlem

joshua
Én arra múltkor csak 15öt kaptam, olyan 1 éve. felmentek az árak? a zsidó mindenit😄

le volt járva a forgalmim

Klemice
mi történt? :S:S

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

AtomHeart
"de már vettem egyet 115 ért + 40 ezer ft büntetésért"

Tudom, ezert kerdem! <#hehe>

már én is észre vettem..
de már vettem egyet 115 ért + 40 ezer ft büntetésért

AtomHeart
Nem erdekel POD HD500 100k-ert..? <#fogmosas>

<#sir>

joshua
jaja, csak azért mert akkor hirdettem a fényképezõgépem és erre akarta elcserélni. gondolkoztam is rajta csak igazából van már egy fasza gitárom. fasza amúgy?

Hecker007
Vegyél vissza az arcból!

Fehercsoki
Elég gáz, hogy ennyire irigy vagy másokra.

tenkenorman
dede. Béla a srác neve, és talán Bela a felhasználóneve. nagyon korrekt, több száz üzelettel a háta mögött. és volt pár gyönyörû gitár a kezében, valamint a tomstone zenekar gitárosa. nagyszerû ember, és korrekt eladó.

joshua
Ez guitarshopról nemde? Pár hónapja volt talán hirdetve ugye?😄

tenkenorman
Schecter PT Telecaster!
google képkeresõ elsõ találat az konkrétan az enyém a tokkal együtt (LTD)

70 ezer pénzért. lehet irigykedni.

Marcus Miller jazz bass-t akartam volna mondani, de az sajnos jóval többe kerül. 😞
Cort-nak az Artisian szériáját nagyon szokták dicsérni, van belõle négy, öt és hat húros változat is. Vagy ennyiért már van rengeteg fajta Fender Jazz bass, azokból is lehet választani. Precision hangszedõs hangszert nem javasolnák a felsorolt mûfajokhoz, humbucker hangszedõt még talán-talán, de szerintem a jazz bass-os hangszedõ elrendezés lenne a legideálisabb.
Egyébként érdemes átlátogatni a bassgitár topikba is, ugyan nem frissül olyan gyakran, de talán bõvebben tudnak válaszolni a kérdésedre. <#wave>
Milyet találtál végül, csak kíváncsiságból?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Jamirofan89
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni az elsõ gitárhoz.
Tudnátok ajánli basszusgitárt 200E Ft-ig amin megtanulhatom az alapokat és nem a legalapabb minõségû? Leginkább az ilyen soul,Jamiroquai-os,jazz és funky vonal érdekel és ha kifejezetten ehhez a mûfajhoz vannak gitárok akkor várom a javaslatokat hogy egyáltalán milyen után érdeklõdjek a boltban?
Szabadidõ,kitartás,tanulási vágy megvan.

jólvan.. igazatok van. Csúnya fiú vagyok.
jólvan, nem csinálok semmi rosszat.

tenkenorman
Arról nem is beszélve hogy úgy állítottad be az egész sztorit mintha az életed egy fabatkát sem érne... Meg máskor is. Nagyon nyomorult életed lehet ha ilyen apróságokon töröd magad, miközben sok család az ennivalóról kell lemondjon, te meg fejládákon, hangszedõkön agonizálsz.
Képzeld amikor nyáron a Schecteremért dolgoztam három hónapot kellett várnom mire találtam nekem tetszõt a neten. Felhívtam vagy 30-at, küldtem emaileket mindenhol zárt ajtók fogadtak. Mire találtam egyet az ország másik végében!
Nem akarom, nem is fogom, de szerintem nem is tudnám megmondani hogyan élj, de a helyedben a sarkamra állnék, kicsit pozitívabb lennék, és ha valaki olyan hangnemben beszélne velem mint veled itt páran néha, meg jól elküldeném õket a retkes p*csába. Max bannolnak 😊

És hogy legyen egy kis on is:
Új kedvenc 😛

sanzik
Ez azért furcsa szemlélet...,mikor te beszéltél az emberrel,azt mondta ha jól értettem,hogy már odaígérte valakinek.
Csak simán valaki gyorsabb volt nálad, az eladó meg betartotta a szavát.
Most gondold már magad abba a helyzetbe,hogy ha neked odaígérték volna és mész érte 2 nap múlva akkor azt kapod,hogy ja bocs valaki már elvitte mert el tudott jönni tegnap.
A szóbeli megállapodás is szerzõdésnek számít,mintha papírra írták volna...
Legyél gyorsabb és tied lesz a cucc!
én jól viselkedtem egész évben <#smile>

Fehercsoki
Miért gondolod azt, hogy te jobban megérdemled az adott dolgot? Egyáltalán nem pofátlanok, a gyorsabb viszi a cuccot, ez mindig is így volt...

szerintem is tisztességtelen, de az is tisztességtelen, hogy mások elémpofátlankodnak amikor meg akarok venni valamit, és végre találok valamit tök olcsón..más már meg is vette, mikor nekem is ugyan úgy kell a cucc

AtomHeart
Szerintem barmi cselezes, ami a masik fel megtevesztesere hajt, tisztessegtelen. <#ejnye1>

Mekkora arc vagy Slinky 😄

Szeretem a cicákat

sanzik
rossz szót választottam,elnézést...legyen a köcsög helyett simán annyi,hogy tisztességtelen
<#worship>
nem feltételezed hogy köcsög lennék... hmm ez most ugye valami vicces irónia akart lenni?!!

sanzik
Szerintem akár mûködhet is,ha valaki nem tudja mennyit ér amit el akar adni.
Én szoktam hirdetni úgy cuccokat,hogy a legolcsóbb árhoz lövöm be.
És gyorsan el is szoktam adni amit felrakok. Én pár ezer forint többletért nem akarok hetekig,hónapokig foglalkozni a dologgal. És nem azért mert annyira tele vagyok,hanem csak simán eladni szeretnék és nem árulni.

Viszont ezt a módszer amit írsz nem tartom túl korrektnek és simán köcsögnek tartom azt aki ilyenhez folyamodik.
Rólad pedig nem feltételezném,hogy köcsög lennél... <#kacsint>
Hecker007
Ehhez egyedül kevés vagy, meg persze akinek van valamije az tudja hogy mennyit ér és mennyiért lehet eladni, legalábbis általában, én ha túl olcsón kínálnak valamit akkor azzal nem is foglalkozok, mert az esetek 99%-ban átverés, vagy hibás cuccról van szó.