Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nem õ a balfasz, hanem mindenki más aki nem veszi meg 100 ért..
annyit lazán megér, én simán vennék egyet 100 ért ha nem lenne..
egyébként 95 ért ajánlom mindenkinek
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Most szétszedem, átnézem a csöveket benne, aztán próbálgatom a hangzásokat rajta..
Na jó azért nem baszok én se ki direkt mással, én Marshall JMP-1-et szeretnék majd ilyen csöves elõfok cuccban, de azt ezekhez képest heroin árban mérik 😞 a csöves végekrõl nem is beszélve 😞 😞
nekem tényleg nagyon kell ez az elõfok, ne basszatok már ki velem.
szeretlek titeket.. mindig segítek ha tudok.. jobban szeretlek titeket mint a saját szüleimet.. igaz.. minden barátomat jobban szeretem
ha a barátaim vagytok nem teszitek ezt meg velem.. amúgy is, ehhez kell még egy végfok is, önmagában nem jó..meg a másik, nem mindenki akar ilyen hangzást..ami nekem bejön, nem biztos hogy másnak tetszeni fog.. meg ehhez a cucchoz még midi vezérlõ is kell.. anélkül megette a fene
ott nem bántanának engem??.. félek ilyen helyre bemenni
holnap veszek egy ADA MP-1 elõfokot.. 35 ezerért
beszarás mi..? =) <#idiota>#idiota>
egy ibanez tubescreamer áráért kapok egy legendás hangzást..metallica, deftones, stb
igazi metálos hangzás..
ilyen mp-1 ek vannak az ebayen 500 dodó körül, most meg simán hozzámvágják 35 ért.. és most én voltam a gyorsabb
ha megunom és nem kell majd..simán tovább passzolhatom a cuccot olyan 60-70 körül..
igaz, kb óránként csekkolom a gitárshopot az új cuccokra =(
tanulva a múlt hibáiból
haters gonna hate
milyen fasza lesz..mikor ezt az elõfokot bedugom majd a marshallom végébe.. tõrni zúzni fog, jobb ha kiviszem a bútorokat
ahogy láttam szakszerûen úgy kell csinálni, hogy teszel egy kápót az elsõ bundra.. aztán lefogod az utolsó bundot.. és ilyenkor a 9. bund felett a húr olyan (most fejbõl nem tudom pontosan megmondani) körül van, akkor faszán be is állítottad a nyakast.. már csak a hídnál kell a végén beállítani a húrokat, hogy minél alacsonyabb legyen miközben még a húrok sem zörögnek.
ugye most akkor szerettek..?
mindenkinek megvan a maga stílusa és nézetei, de ez egy fórum, egy közösség ahol nem árt alkalmazkodni a tagokhoz
nekem is és szerintem mindenkinek megvannak a maga gondjai, de nem irkálják így be sehova mint te, komolyan próbálj alkalmazkodni
nagyon remélem hogy nem kell többet ezt leírnom!
nem lehetne hogy itt mindenki szeretne engem?
de nem értem mért bántasz te is.. nem csináltam rosszat
ti bántotok engem.. nem pedig fordítva...vagy nem?
http://www.tenke.hu
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
elég furcsa dolgokat váltok ki az emberekbõl.. elég alteros vagyok..és már rájöttem, hogy a korombeli fiúk legszivesebben agyonütnének. <#confused>#confused>
a lányok meg szimplán csak undorodnak tõlem
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Tudom, ezert kerdem! <#hehe>#hehe>
de már vettem egyet 115 ért + 40 ezer ft büntetésért
google képkeresõ elsõ találat az konkrétan az enyém a tokkal együtt (LTD)
70 ezer pénzért. lehet irigykedni.
Cort-nak az Artisian szériáját nagyon szokták dicsérni, van belõle négy, öt és hat húros változat is. Vagy ennyiért már van rengeteg fajta Fender Jazz bass, azokból is lehet választani. Precision hangszedõs hangszert nem javasolnák a felsorolt mûfajokhoz, humbucker hangszedõt még talán-talán, de szerintem a jazz bass-os hangszedõ elrendezés lenne a legideálisabb.
Egyébként érdemes átlátogatni a bassgitár topikba is, ugyan nem frissül olyan gyakran, de talán bõvebben tudnak válaszolni a kérdésedre. <#wave>#wave>
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Tudnátok ajánli basszusgitárt 200E Ft-ig amin megtanulhatom az alapokat és nem a legalapabb minõségû? Leginkább az ilyen soul,Jamiroquai-os,jazz és funky vonal érdekel és ha kifejezetten ehhez a mûfajhoz vannak gitárok akkor várom a javaslatokat hogy egyáltalán milyen után érdeklõdjek a boltban?
Szabadidõ,kitartás,tanulási vágy megvan.
jólvan, nem csinálok semmi rosszat.
Képzeld amikor nyáron a Schecteremért dolgoztam három hónapot kellett várnom mire találtam nekem tetszõt a neten. Felhívtam vagy 30-at, küldtem emaileket mindenhol zárt ajtók fogadtak. Mire találtam egyet az ország másik végében!
Nem akarom, nem is fogom, de szerintem nem is tudnám megmondani hogyan élj, de a helyedben a sarkamra állnék, kicsit pozitívabb lennék, és ha valaki olyan hangnemben beszélne velem mint veled itt páran néha, meg jól elküldeném õket a retkes p*csába. Max bannolnak 😊
És hogy legyen egy kis on is:
Új kedvenc 😛
Csak simán valaki gyorsabb volt nálad, az eladó meg betartotta a szavát.
Most gondold már magad abba a helyzetbe,hogy ha neked odaígérték volna és mész érte 2 nap múlva akkor azt kapod,hogy ja bocs valaki már elvitte mert el tudott jönni tegnap.
A szóbeli megállapodás is szerzõdésnek számít,mintha papírra írták volna...
Legyél gyorsabb és tied lesz a cucc!
Szeretem a cicákat
<#worship>#worship>
Én szoktam hirdetni úgy cuccokat,hogy a legolcsóbb árhoz lövöm be.
És gyorsan el is szoktam adni amit felrakok. Én pár ezer forint többletért nem akarok hetekig,hónapokig foglalkozni a dologgal. És nem azért mert annyira tele vagyok,hanem csak simán eladni szeretnék és nem árulni.
Viszont ezt a módszer amit írsz nem tartom túl korrektnek és simán köcsögnek tartom azt aki ilyenhez folyamodik.
Rólad pedig nem feltételezném,hogy köcsög lennél... <#kacsint>#kacsint>