Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
és örülünk, h visszatértél ;-)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
A tárhely probléma...
Nézegetem a google-t, hogy petrucci letöltés, de az Én egykori oldalam hozza be. Mondjuk naggyon jó volt az az oldal, csak hát meg kellett szüntetnem 😞
Sajnos, pedig szerintem jó dolgok voltak kint.
Arra gondoltam srácok, hogy lenne-e itt köztetek olyan, aki pl. a Petrucci oktató anyagot CD-re, DVD-re ki tudná írni és neagyisten annó letöltötte hozzá az oldalamról a PDF-et(!) is és le tudná másolni mindkettõt, majd odaadni, személyesen...
Ha már egyszer Bp-re kerültem 😊
Köszönöm a Guitar Pro-t, megkaptam.
A skálák gondolom nem olyan nagyon?!
Engem transzponálható, minden fekvésben játszható skálák érdekelnének. Volt egy rakás, ráadásul GP-ba is beírtam, oda mind 😞
Még egy kérdés:
Azon gondolkozom, hogy jó lenne itt Bp-n elmenni gitár tanárhoz.
A XI. ker-ben lakom Õrmezõn.
Tudtok esetleg ajánlani, vagy hogy kellene néznem? (NET-re gondolok)
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
-üvegtigris-
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
én sajnos kezdõ vagyok, nincs meg semmi az említettek közül, de ha találok valamit, akkor írok pm-t 😊
Kuss!-magyarázta.
RELODED!
RELODED!
RELODED!
Köszönöm szépen a szülinapi kívánságokat!!!
Tök jól esett!
Utóbbi pár hónapban sikerült magam leamortizálnom, de újra visszatérnék.
Sok minden történt Velem. A lényeg, hogy hiába akar vmit az ember, hiába õszinte és becsületes, ráfázik.
Vége lett egy számomra fontos kapcsolatomnak és megszûnt a mh-em is vidéken. Így sikerült nullára kerülnöm, padlóra 😞
No, innen már csak felállni lehet 😊
Talán még vannak itt akik emlékeznek rám...
Az oldalam megszûnése több ok miatt volt. Most viszont itt vagyok Bp-n, dolgozom, van mh-em. Sok mindent el kellett adnom, hogy legyen mh-em és legyen albim. Meg kellett válnom 2 pedálomtól és egyéb cuccoktól.
Szerencsére ami megmaradt az a gityó és a szobai combo. Ezeket tegnap hoztam fel magammal. Oda lett egy rakás cuccosom ami megvolt még. Oktató anyagok, stb...
Szóval aki nem feledett el és emléxik még Rám, azoknak a segítségét kérném!
Szeretnék újra elkezdeni gitározni, tegnap sikerült felhoznom a gityóm és a combom. Minden segítség jó lenne.
1.) Oda lett egy rakás skála, amik kint voltak az oldalamon.
2.) Oda lett a Petrucci oktató videó és a PDF(!)
3.) Oda lett a GuitarPro crack-es verziója
Ezek mind-mind kellenének, meg minden egyéb ami van.
Akiket érdekel, magánban szívesen megírom mi is volt, miért voltam távol és azt is, hogy miért szünt meg az oldal amit készítgettem (Veletek és Nektek köszönhetõen). Magánba, vagy akár ide is, ha gondoljátok...
Mivel jelenleg is mh-en vagyok, csak innen van NET-em és csak annyit tudok itt lenni, amennyit tudok, de visszatértem 😊 úgyhogy ismét jönnek majd a kérdéseim 😊))
Azonban aki tud a sorok között olvasni az tudja, hogy elsõsorban segítség kellene 😉
KranaZoli aki nem zenész akar lenni, mert hallása sincs, de szeretne minnél gyorsabban játszani 😊 A Blues nem érdekel, csak a tekerés és a zúzás, a speed, a technika, ...
Noh, most ennyi voltam.
KranaZoli
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
vélemények rola ?
attól függetlenül már 4x megy le folyamatosan 😄
Hellboy: kössz az mp3at!
Bizonyos magánügyi okok miatt szeretnék megválni a múlt hónapban vásárolt Johnson LP gityomtól(puhatokkal, gitárálvánnyal)és a Fender15R erõsítõmtõl. Én 89-ért vettem de 70 körül(fájó szívvel) már vihetõ. Minden cucc garanciális még 11 hónapig (Budapesen).
Természtesen feladom az apróban is a hirdetését, de gondolom itt talán többen is érdekeltek lehetnek.
(akit érdekel jelezze privátban)
Kép megtekinthetõ itt.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
R U Ready?!?!? ...broken soul...
fasza januárom lesz, 4 tárgyból vizsga + hangosítói tanf. vizsgája is.....
BOLDOG KARÁCSONYT!
Mégeccer köszike!!!
:-)
Valakinek megvan a Children of Bodomtól a War of Razors címû szám Guitar Pros tabja?Itt hallgatom mán fél órája, meg akarom tanulni😊
Boldog karácsonyt nektek gityósok![/
Amiket felsoroltál, azok nagy része nem kell ahhoz, hogy keverõnek nevezzünk valamit.
Ibanez
agatis test • jávor nyak • 22 érintõ • 2 Powersound humbucker pickup • Full Tune II húrláb
Vorson VLP-350 Ára: 53.900 Ft
Vorson
Test: szilfa • Nyak: jávorfa • Fogólap: rózsafa, 22 bund • Híd: Tune-O-matic • 2 hangerõ, 2hangszín potméter • 3-utas pick-up kapcsoló • Pick-up: 2 VR21
Ti melyiket ajálnjátok?