Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Match
vannak dolgok amikben jobb, ezért is használom, de az rse-t kikapcsoltam mert engem is idegesített. Jó az simán midivel is.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Hell boy
Zoli neked honnan volt olyan saját nagy tárhelyed?

Hell boy
a gp5 sztem elég szar persze ez csak a saját véleményem. nagyon mûviek azok a hangok benne. én maradok a midis gp4nél 😊

asszem nekem megvannak a Petrucci-s videók, de nem vok biztos benne; Guitar Pro 4-et tudok adni, bár egyeseknek megvan az 5-ös is, sztem inkább azt kérdd el :-)

és örülünk, h visszatértél ;-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

KranaZoli
Ismerõs a neved 😊

A tárhely probléma...
Nézegetem a google-t, hogy petrucci letöltés, de az Én egykori oldalam hozza be. Mondjuk naggyon jó volt az az oldal, csak hát meg kellett szüntetnem 😞

Sajnos, pedig szerintem jó dolgok voltak kint.

Arra gondoltam srácok, hogy lenne-e itt köztetek olyan, aki pl. a Petrucci oktató anyagot CD-re, DVD-re ki tudná írni és neagyisten annó letöltötte hozzá az oldalamról a PDF-et(!) is és le tudná másolni mindkettõt, majd odaadni, személyesen...

Ha már egyszer Bp-re kerültem 😊

Köszönöm a Guitar Pro-t, megkaptam.

A skálák gondolom nem olyan nagyon?!

Engem transzponálható, minden fekvésben játszható skálák érdekelnének. Volt egy rakás, ráadásul GP-ba is beírtam, oda mind 😞

Még egy kérdés:

Azon gondolkozom, hogy jó lenne itt Bp-n elmenni gitár tanárhoz.
A XI. ker-ben lakom Õrmezõn.
Tudtok esetleg ajánlani, vagy hogy kellene néznem? (NET-re gondolok)

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Bocsi, de nem.
Hell boy
Nem szándékozod eladni az mt-2esed?

Hell boy
Nekem van pár videóm meg 1-2 skála meg crackes guitar pro csak az a baj hogy valami olyan tárhely kellene amit nem törölnek 2 nap múlva és ahova ez a sok cucc felfér.

bens
amikor padlóra kerülsz, szedjél fel onnan valamit...

-üvegtigris-

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

McGrady
örülünk, hogy visszatértél! 😊
én sajnos kezdõ vagyok, nincs meg semmi az említettek közül, de ha találok valamit, akkor írok pm-t 😊

Kuss!-magyarázta.

KranaZoli
RELODED!
RELODED!
RELODED!
RELODED!

Köszönöm szépen a szülinapi kívánságokat!!!
Tök jól esett!

Utóbbi pár hónapban sikerült magam leamortizálnom, de újra visszatérnék.
Sok minden történt Velem. A lényeg, hogy hiába akar vmit az ember, hiába õszinte és becsületes, ráfázik.

Vége lett egy számomra fontos kapcsolatomnak és megszûnt a mh-em is vidéken. Így sikerült nullára kerülnöm, padlóra 😞

No, innen már csak felállni lehet 😊

Talán még vannak itt akik emlékeznek rám...

Az oldalam megszûnése több ok miatt volt. Most viszont itt vagyok Bp-n, dolgozom, van mh-em. Sok mindent el kellett adnom, hogy legyen mh-em és legyen albim. Meg kellett válnom 2 pedálomtól és egyéb cuccoktól.

Szerencsére ami megmaradt az a gityó és a szobai combo. Ezeket tegnap hoztam fel magammal. Oda lett egy rakás cuccosom ami megvolt még. Oktató anyagok, stb...

Szóval aki nem feledett el és emléxik még Rám, azoknak a segítségét kérném!

Szeretnék újra elkezdeni gitározni, tegnap sikerült felhoznom a gityóm és a combom. Minden segítség jó lenne.

1.) Oda lett egy rakás skála, amik kint voltak az oldalamon.
2.) Oda lett a Petrucci oktató videó és a PDF(!)
3.) Oda lett a GuitarPro crack-es verziója

Ezek mind-mind kellenének, meg minden egyéb ami van.

Akiket érdekel, magánban szívesen megírom mi is volt, miért voltam távol és azt is, hogy miért szünt meg az oldal amit készítgettem (Veletek és Nektek köszönhetõen). Magánba, vagy akár ide is, ha gondoljátok...

Mivel jelenleg is mh-en vagyok, csak innen van NET-em és csak annyit tudok itt lenni, amennyit tudok, de visszatértem 😊 úgyhogy ismét jönnek majd a kérdéseim 😊))

Azonban aki tud a sorok között olvasni az tudja, hogy elsõsorban segítség kellene 😉

KranaZoli aki nem zenész akar lenni, mert hallása sincs, de szeretne minnél gyorsabban játszani 😊 A Blues nem érdekel, csak a tekerés és a zúzás, a speed, a technika, ...

Noh, most ennyi voltam.

KranaZoli

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Hát én már nem használom, amióta van egy GT-8asom, de elég jó tapasztalataim vannak róla. Rengeteg hangot ki lehet hozni belõle, nagyon jók az állíthatósági lehetõségei. Csak ajánlani tudom, megéri az árát. Bár én mondjuk hangkártyával használtam többet és úgy kevésbé volt olyan jó hangja, mint egy rendes erõsítõn.
Hell boy
írnál pár sort az mt2esrõl? esetleg valami felvételt amit vele csináltál. még nem volt alkalmam kipróbálni de nagyon jáccok a gondolattal hogy beruházok 1re.

Szabó Péter
Figyelj már!
Neked az mx 1000 alatt milyen egérpad van?
Kicsit bõven ha kérhetlek!

:-D Inkább neked kéne véleményt mondanod, nem mi kaptuk. Nekem van egy MT-2õm egyébként.
hali, kaptam karácsonyra egy Boss- Blues Driver torzitopedált.
vélemények rola ?

Vanek
vki küldjön pls egy guitar pro 4 installt,v linkeljen...thx

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Match
nah, ez a szám is olyan hogy amit feltettek a hivatalos lapra, az kurvajó, a teljes szám meg kicsit uncsi...van benne 2 jó részlet: az egyik ami a lapra is fel volt téve, a másik meg a végén az a jó kis tipikus neoklasszicista rész...
attól függetlenül már 4x megy le folyamatosan 😄

Match
Ezt megtaláltam én is, csak ez kicsit rövid...sehol nem találtam meg a teljesnek a tabját, vagy legalább az utána lévõ kavarásnak.

Hellboy: kössz az mp3at!

McGrady
próbáld meg fülre leszedni amiket tudsz...a tab nem sokat segít...

Kuss!-magyarázta.

most mit varsz ,szedjuk le neked es irjuk le? 😛
Vanek
hát nagy segítség vagytok...

Hell boy
felraktam a számot: http://rapidshare.de/files/9805576/Rusty_Cooley_-_Under_The_Influence.mp3.html

Match
valaki nem tudja megszerezni rusty cooley-tól az under the influence tabját, vagy a full számot?

Srácok
Bizonyos magánügyi okok miatt szeretnék megválni a múlt hónapban vásárolt Johnson LP gityomtól(puhatokkal, gitárálvánnyal)és a Fender15R erõsítõmtõl. Én 89-ért vettem de 70 körül(fájó szívvel) már vihetõ. Minden cucc garanciális még 11 hónapig (Budapesen).
Természtesen feladom az apróban is a hirdetését, de gondolom itt talán többen is érdekeltek lehetnek.
(akit érdekel jelezze privátban)
Kép megtekinthetõ itt.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

hát ha nem nehéz, akkor szedd le fülre ;-)

Vanek
hi! vki tud mondani egy neo-aiiaiiiyo tabot? sehol nem találom,pedig nem hiszem hogy nekéz lenne benne a gitár rész...

McGrady
boldog szülinapot, KranaZoli !

Kuss!-magyarázta.

igaz, amire én gondoltam, valójában az is keverõ, csak nem a klasszikus értelemben; egyszer egy hangosításnál használtunk ilyet, arra való, h több mikrofon jelét egy csatornába összegezze.

fasza januárom lesz, 4 tárgyból vizsga + hangosítói tanf. vizsgája is.....

BOLDOG KARÁCSONYT!

smv
Én dobolok, salalalalaa laaa. 😄

Starcraft + Diablo III - esemve

Hell boy
ért itt valaki az acid prohoz vagy a soundforge-hoz?

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!
Mr_no_NaMe
Ezer köszi, itt énis néztem de nemtudtam letölteni mer mindig visszadobott a fõoldalra😞
Mégeccer köszike!!!
Találtam egyet neked MySongBook arhívumból, nem valami nagy szám, de legalább valami: children of bodom - war of razors
:-)
Boldog Karácsonyt! 😊

Mr_no_NaMe
Hi!
Valakinek megvan a Children of Bodomtól a War of Razors címû szám Guitar Pros tabja?Itt hallgatom mán fél órája, meg akarom tanulni😊

Boldog karácsonyt nektek gityósok![/
Hell boy
Kellemes karit mindenkinek!

McGrady
köszi, neked is!

Kuss!-magyarázta.

Boldog Karácsonyt minden zenésznek! :-)
Nem feltétlenül!

Amiket felsoroltál, azok nagy része nem kell ahhoz, hogy keverõnek nevezzünk valamit.

blackmetal
sztem nem illik rá, de biztos jó sokba kerülhet 😊

\"For those about to rock-we salute you!\"

Mennyi lehet arra az Ibanezre cápafog berakást tenni??<#conf>
Ibanez GAX70 Ára: 57.000 Ft
Ibanez
agatis test • jávor nyak • 22 érintõ • 2 Powersound humbucker pickup • Full Tune II húrláb

Vorson VLP-350 Ára: 53.900 Ft
Vorson
Test: szilfa • Nyak: jávorfa • Fogólap: rózsafa, 22 bund • Híd: Tune-O-matic • 2 hangerõ, 2hangszín potméter • 3-utas pick-up kapcsoló • Pick-up: 2 VR21

Ti melyiket ajálnjátok?
nem feltétlenül, egy keverõben van elõfok, EQ, direct kimenet, Ins bemenet, Aux kimenet, fader, esetleg group-ok is, master hangerõ, estébé...

Fordítva, a H csak angolszász/amerikai területen B ;-)

a H-t csak nálunk jelölik h-nak?:s

Vagy Besz ;-)

B alatt fél hanggal, vagyis Aisz.

ok,kösz 😊