Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Bb akkord az egy B-dúr? mert 1 csomó helyen a h-t bvel jelölik és sztem ez leszállítva de nem bittos...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Amúgy nekem is fekete LP-m van és szerintem nagyon gyönyörû abban a színben.
itten e:
http://www.codahangszer.hu/showstuff.php?termekID=618
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Kuss!-magyarázta.
Igazság szerint nem nagyon szeretem ezeket a kis erõlködõket, mert szerintem szobába már tul nagyot szólnak, de a hangminõség az messze nincs ott, mint egy komolyabb cuccnál. Esetleg egy számítógép és egy Revalver vagy egy FXbox alternatíva lehetne
Azt sem szabad elhinni amit kérdez...<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#gonosz3>#gonosz3><#gonosz3>#gonosz3>
Vagy Te sem hiszel neki? <#nevetes1>#nevetes1> <#confused>#confused> Ha mégsem,akkor <#falbav>#falbav>
Vagy ez még viccnek is rossz volt?
Ma otthagytunk egy kevés, konkrétan 80 ropit a Coda hangszerboltban. Egy haverom vette magának kezdõ cuccnak.
A tétel:
Johnson LP
Fender Frontman 15G
heveder, hangoló, kábel, állvány
kép itten:
http://www.freeweb.hu/mndee/pictures/johnsonlp.JPG
Peavey Bandit
A Sheffield hangszóró sokkal jobb, mint a Blue Marvel.
basszuserõsítõt venni ha tudsz simát is szerezni
a basszuserõsítõ inkább a mélyebb hangokra van kitalálva
\"For those about to rock-we salute you!\"
Próbára kéne és több stílusban is szeretném használni.
a torzítás akadozik, sztem az a baj hogy az egyik
kondiból másfajtát vettem, ezért mondom, hogy
pontosan azt vegyed amit elõírnak
Remélem nem dobáltad ki az alakatrészeket. Ha nekünk összejön, besegítek a Tied összerakásába 😊 Sajnos elég hiányosan adták meg a kondik adatait, ezért két külömbözõ garnitúrát is rendeltem. Nem bízva forrasztási tudományunkban az összes IC-hez aljzatot is vettem, azon a 120 Ft-on nem múlik. A "vandál lábkapcsolók" megtalálása volt a legnehezebb, remélem azt kapjuk amit a képen láttunk. Szerencsére találtam egy honlapot, ahol részletesen leírnak dolgokat az elektronikában kezdõk számára. (ellenállások színsávjai stb...) A lelkesedésünk mindenesetre óriási 😊
vegyed és a kébelek és az alkatrészek összeforrasztására is figyelj
bõvebben késõbb, bocs hogy még nem tudtam megírni a cikket, de nincs
microsoft word a gépemen és most a beszerzésén fáradozok 😊
BlackMetál merre vagy? Kellenének az infok és a tanácsok!!!
Az keverõpult 😉
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Mi volt a gond vele?
Tesómmal belefogtunk a Lo-Fi Looper megépítésébe, ha kész lesz és érdekel valakit, beszámolok a tapasztalatokról <#vigyor4>#vigyor4>
többet nem igazán tudok mondani 😞 😊
Kuss!-magyarázta.
Ha meg igen azmeg végképp nem szól rosszul!
Amúgy az árkádiás srácok feltettem egy brutális Explorert halál olcsón:
Naés megéri?(megõrülök az explorerekér):
Vorson EPL-01 Új
59000 Ft
Rendes teljes Explorer test, szilfából, a megszokott Vorson minõségben. Metálosoknak király! 22 bund, 2 humbucker, fix híd.
Régebben láttam belinkelt valaki egy Johnson Lp gitárt. Egy haverom ilyet szeretne venni, de nemtom hogy merjem-e ajánlani neki. Aki volt kapcsolatba ilyen hangszerrel, írjon már pár sort róla plíz.
errõl van szó:
http://www.freeweb.hu/arkadiahangszer/prod/detail/61.jpg
Tömör fa (éger) test, jávor nyak, 2 humbucker pickup, tune-o-matic fix híd, új, 1 év garancia. Arany szín, rózsafa fogólappal.