Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Christiansen
Mint 35 éve a már tizenöt emberen átment Szabad Európáról felvett
orsós felvételek😄

jó ez a hegedû!aszt hittem elsõre hogy Oláh iBolya bekeményített ..haha

mert az! ja régi kalóz vhs!
,tudod vagy 20 évvel ezelõtt kimentél a piacra, vettél 1 bödön friss bocitejet, 1 kg kenyeret ...meg 1 kalóz metallica vhs-t a moszkvics csomagtartójából😊

McGrady
az Alapítványt ismered? abban megmutatja, hogy zenélni is tud, nem csak hõsködni meg shreddelni :-) részlet(alapítvány)

Kuss!-magyarázta.

Christiansen
Nem fikáztam le, heló!

csak furcsa a csúszás,régi (átmásolt..)videófelvételeken szokott ilyesmi
lenni

jaj!bameg te a kákán is a csomót keresed vagy mi van?
fíling,tetszik ahogy játsza és ennyi,de nyilván az eredeti az igazi!

és van 1 ilyen válogatás hogy a világ 100 legjobb gitárszólója,na abban is van 1 klassz szólóbetét!

Christiansen
Jaj! a videószalag nyúlt, vagy a tremolózás miatt szállt el a hangolás vagy a hajlítások voltak pontatlanok?

igen-igen de nálam ez viszi a pálmát:
Seattle Little Wing-Kirk Hammet Solo
Beautiful

Christiansen
Minek hõsködik Sztivi bácsi nem is értem<#nemtudom>
Szerintem rohadt ízléstelen és unalmas, ráadásul
ennek min. a 80%-a kigyakorolt figcsi,és imprónak hívja:CCc

nekem ez a kedvenc LW felvételem all time amúgy:
Little Wing live in Royal Albert Hall (Hendrix)

hja edda-blues szólója nincs meg vkink tabon vagy ilyesmi?

McGrady
lehet az lesz a gond...
más:

Tud valaki adni linket valami nagyon profi zajszûrõhöz? ha bonyolult használni, akkor esetleg egy kis magyarázatot :-)) Van egy saját kezûleg felvett koncertem, ami nemlenne rossz, csak kurvasok rajta a mocsok, aztkéne kivennem belõle valahogy...köszi elõre is!

Kuss!-magyarázta.

DummyBoy
ASIO driver ok? Az Audio résznél beállitottad hogy Line bemenet és Wave kimenet? (Routingnál?)

Analog Mix a Line in neve nállam (Audigy 2 ...) ... Milyen hangkártya? Milyen driver? stb ...

Meg pl: a mintavételezési freki is legyen jól beállitva ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

McGrady
sztem jó helyre dugtam, mert Audacityvel tudok felvenni vonalból...

Kuss!-magyarázta.

hellosztok nem tudjátok Csató (Replika) milyen hangolásban játszik általába??? válasz Mc Grady Én csak bedugtam a gitárt és mûködött nem állítottam semmit de jó kis program!!! Lehet hogy nem jó helyre dugtad :S bár nem hinném mert nem bonyolult

McGrady
tud valaki segíteni, hogy tudom beüzemelni a guitar rig 2-t? nekem eddig csak zajt sikerült kihozni, valahogy nem ad ki gitárhangot

Kuss!-magyarázta.

McGrady
McGrady
állat egy videó, Steve bácsi nem semmi

Kuss!-magyarázta.

Match
ebbe hol van a little wing???

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

forza milan
Hát igen,igy utólag nézve...Nincsen mit...😊

köszi a fáradozásod, ezeket ismertem, de ezek nem túl hasznosak összességében 😊

forza milan
Egyik
Másik
Harmadik
Ezek sajna mind "írt" tabok nemtom normálisak e nem ismerem õket...ezeket találtam hirtelen...Gúgba próbálkozz még!😊

Neal Schon pdf-et v normális tabot keresnék, ha vki tud segíteni, megköszönném!

Jó napot mindenkinek!
Megint alszik a fórum. 😞( Sikerült vennem egy Korg AX3A multieffektet akusztikus gitárhoz. Mit ne mondjak, nagyon tetszik, igaz van benne egy-két brekegõs, semmire nem jó gyári pach, de hát a proci tudja ezek szerint(sznoboknak király). Nagyon jó akusztikus beállítások vannak benne, könnyen kezelhetõ, nem zajos. Egész más vele akusztikuson játszani. Egyszóval, tökéletes! Ajánlom mindenkinek aki nem szereti a natúr piezo hangot.
Rockshow
Sziasztok!
Segítség kellene elektromos gitárom eladásában! Sürgõs lenne mert kell a pénz, az (irány)ára is ezért ilyen alacsony (47.000)! Fontosabb infók a gitárról:
22 bundos strato jellegû juhar nyak; egyedi formájú tömör éger test metal-meggy színûre fényezve, Gotoh hangolókulcsok; Ibanez LO-PRO EDGE II tremolo (Satriani is ilyenen nyomta!<#vigyor2>) hídnál EMG 81 aktív pickup középen és a nyaknál passzív single pickup Az ár irányár, de így is elég méltányos, a felsorolt alkatrészek ennél jóval többet érnek! A gitár kifogástalan állapotban van!
További infók képek itt:
kepek&infok
Ha valakinek megtetszett írjon, megegyezünk! e-mail: [email protected]

I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.

McGrady
szia!
megvizsgálod a hangjait :-)

Kuss!-magyarázta.

Balidani
Sziasztok, a zene elméletet abszolút nem ismerem. Ha jól fogom fel azt mit olvasok a neten akkor minden számnak/kottának van egy 'kulcsa'. És ha minden igaz ehhez a kulcshoz tartoznak skálák. A kérdésem az lenne hogy mibõl lehet rájönni hogy egy kottára milyen skála 'jó'?

Remélem nem teljes hülyeség amit leírtam. Elõre is köszi,

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Google/torrent
Schubert: szintén
barnie1990
Eddig csak a trial változatot találtam,crack sehol nincs. 😞

Zene nélkül mit érek én?

Szevasztok! nem tudom ismeri/használja itt valaki a GuitarFX 3-at??? Ha igen, had' kérdezzem már meg, hogy honnan tudok letölteni egy normális verziót.
Bangyee
Szerezz cracket/kulcsot (google) vagy töröld a registryt és rakd újra a windózt... 😄

\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"

barnie1990
Ha a GuitarFX lejár,mit tudjak csinálni?Hiába teszem újra,nem enged be.Erõsítõre most gyûjtök,addig viszont szükségem van a progira.

Zene nélkül mit érek én?

A galériámban láthatsz egyy speckó kis eszközt, ezzel lehet a legkönnyebben. Ha ilyened nincs, ne nagyon gyötörd, mert nem fog tökéletesen sikerülni, hacsak nincs valami szerszámod, amivel a húrláb tömbjét, a húr ellenében odébb tudod erõszakolni. Marad ilyetén módon a valamelyik szakmûhely.
Mr_no_NaMe
bazmeg 😄SAD:AS😄SA😄:SAD😄S😄DDSA
Match
höhö, 3 napi hideg élelemmel 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Hell boy
floyd rose-os gitárt hogyan kell oktávra hangolni?

Hellhammer
Eccerû: browse torrents, aztán ott a search in forums-nál lemész az aljára a learning-video sorig, azt kijelölöd és rákattintasz a search-ra (semmi egyebet ne állíts át). Aztán így kilistázza az okító videókat, keresel gitárosat és letöltöd. Ennyi 😊 (ja ha leszedted, akkor hagyd bent seed-elni leaglább 0,7-0,8-as arányig és akkor nem basznak ki)

Án fenn vok audionews-en báár nem tom meddig😄 , még semmi sem töltöttem de van ott annyi minden hogy azts e tom mi mi:S
Balidani
www.utorrent.com
www.piratebay.org

aztan ovatosan a kalozkodast
csak a jo cel erdekeben

Sephirot T
Ezt a guitar pro otot honnan lehet megszerezni?

Hellhammer
Mármint a júzert dobják ki könnyne ha nem figyel az arányára 😊

Hellhammer
Én az audionews.ru torrent oldalról szedtem le mindenféle gitáros dvd-t, nemtom mikor lehet oda regisztrálni, meg elég könnyen kidobják az oldalt, de meg lehet próbálni 😉
Dobra meg jó a guitar pro 5 is, kell egy ütõs hangszer sávot csinálni és be lehet pötyögni a dobot kottázva.

McGrady
Alapi Gitársuli
http://alapiistvan.hu/
EzDrummer

Kuss!-magyarázta.

barnie1990
Na egy ilyen nekem is kéne!

Zene nélkül mit érek én?

Nem tudtok valami jo oktato dvd-t?( esetleg valami magyart belõle)
Meg valami olyan progit amivel dobot tudok a gitárhang alá játszani?(nem tom érhetõ-e😊)
jaja, egy legalizált másolat.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Bangyee
És akkor az a "Johnoson-EMG" valami licenszelt cucc? Mint pl Samicknél a "Duncan-designed"?

\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"

Balidani
keress kulon gitarboltok oldalan szerintem

DummyBoy
Az árukeresõvel érdemes vigyázni 😊 Elég vad dolgokat tud néha kiirni 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"