Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,tudod vagy 20 évvel ezelõtt kimentél a piacra, vettél 1 bödön friss bocitejet, 1 kg kenyeret ...meg 1 kalóz metallica vhs-t a moszkvics csomagtartójából😊
Kuss!-magyarázta.
csak furcsa a csúszás,régi (átmásolt..)videófelvételeken szokott ilyesmi
lenni
fíling,tetszik ahogy játsza és ennyi,de nyilván az eredeti az igazi!
és van 1 ilyen válogatás hogy a világ 100 legjobb gitárszólója,na abban is van 1 klassz szólóbetét!
Szerintem rohadt ízléstelen és unalmas, ráadásul
ennek min. a 80%-a kigyakorolt figcsi,és imprónak hívja:CCc
nekem ez a kedvenc LW felvételem all time amúgy:
Little Wing live in Royal Albert Hall (Hendrix)
Alapi->littlle wing Szóló Improvizáció
más:
Tud valaki adni linket valami nagyon profi zajszûrõhöz? ha bonyolult használni, akkor esetleg egy kis magyarázatot :-)) Van egy saját kezûleg felvett koncertem, ami nemlenne rossz, csak kurvasok rajta a mocsok, aztkéne kivennem belõle valahogy...köszi elõre is!
Kuss!-magyarázta.
Analog Mix a Line in neve nállam (Audigy 2 ...) ... Milyen hangkártya? Milyen driver? stb ...
Meg pl: a mintavételezési freki is legyen jól beállitva ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Megint alszik a fórum. 😞( Sikerült vennem egy Korg AX3A multieffektet akusztikus gitárhoz. Mit ne mondjak, nagyon tetszik, igaz van benne egy-két brekegõs, semmire nem jó gyári pach, de hát a proci tudja ezek szerint(sznoboknak király). Nagyon jó akusztikus beállítások vannak benne, könnyen kezelhetõ, nem zajos. Egész más vele akusztikuson játszani. Egyszóval, tökéletes! Ajánlom mindenkinek aki nem szereti a natúr piezo hangot.
Segítség kellene elektromos gitárom eladásában! Sürgõs lenne mert kell a pénz, az (irány)ára is ezért ilyen alacsony (47.000)! Fontosabb infók a gitárról:
22 bundos strato jellegû juhar nyak; egyedi formájú tömör éger test metal-meggy színûre fényezve, Gotoh hangolókulcsok; Ibanez LO-PRO EDGE II tremolo (Satriani is ilyenen nyomta!<#vigyor2>#vigyor2>) hídnál EMG 81 aktív pickup középen és a nyaknál passzív single pickup Az ár irányár, de így is elég méltányos, a felsorolt alkatrészek ennél jóval többet érnek! A gitár kifogástalan állapotban van!
További infók képek itt:
kepek&infok
Ha valakinek megtetszett írjon, megegyezünk! e-mail: [email protected]
I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.
Remélem nem teljes hülyeség amit leírtam. Elõre is köszi,
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
Schubert: szintén
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Zene nélkül mit érek én?
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
www.piratebay.org
aztan ovatosan a kalozkodast
csak a jo cel erdekeben
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
Dobra meg jó a guitar pro 5 is, kell egy ütõs hangszer sávot csinálni és be lehet pötyögni a dobot kottázva.
Meg valami olyan progit amivel dobot tudok a gitárhang alá játszani?(nem tom érhetõ-e😊)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"